мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Њихала ИИ Екстреме Оверволт Иссуе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 22:02
Нови члан групе

Default Њихала ИИ Екстреме Оверволт Иссуе

* Имам био власништво неких проблема приликом постављања било каквих напона са Биос вер 1104. Реци ми поставили напона до 1.35в за мој Вцоре напон у Оверволт секција БИОС. Након поновног покретања и иде натраг у Биос волт монитор показује напон око 1.4в + / -, 02 в. То читање је такође потврђује Еверест, СпеедФан и ЦПУ-ИД. Овај се 'чинити се да буде изолован само Вцоре, али утиче на све пренапона. Да ли је природна или је то проблем за овај БИОС плоче?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Асус штрајкачи ИИ Екстреме Рам Проблем Ванкуисх39 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 3 децембар 2008 21:38
Асус штрајкачи ИИ Формула БИОС-- 2 питања + 1 више цраииг ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 2 децембар 2008 16:22
Псу,,, још увек у питање за мене дсалиба Цасес & Поуер Супплиес 7 10. сеп 2008 13:10
Формула 2 Асус њихала, нека питања цодымацкаы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 10 фебруар 2008 17:24
Кс-фи Гамер крајњи иронсферрет Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 1 фебруар 2008 13:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц