![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| * Имам био власништво неких проблема приликом постављања било каквих напона са Биос вер 1104. Реци ми поставили напона до 1.35в за мој Вцоре напон у Оверволт секција БИОС. Након поновног покретања и иде натраг у Биос волт монитор показује напон око 1.4в + / -, 02 в. То читање је такође потврђује Еверест, СпеедФан и ЦПУ-ИД. Овај се 'чинити се да буде изолован само Вцоре, али утиче на све пренапона. Да ли је природна или је то проблем за овај БИОС плоче? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус штрајкачи ИИ Екстреме Рам Проблем | Ванкуисх39 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 3 децембар 2008 21:38 |
| Асус штрајкачи ИИ Формула БИОС-- 2 питања + 1 више | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 децембар 2008 16:22 |
| Псу,,, још увек у питање за мене | дсалиба | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 10. сеп 2008 13:10 |
| Формула 2 Асус њихала, нека питања | цодымацкаы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 10 фебруар 2008 17:24 |
| Кс-фи Гамер крајњи | иронсферрет | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 1 фебруар 2008 13:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |