az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Forvet II Extreme Overvolt Sayı

Reply

Konu Araçları
Old 11 Haziran 2009, 22:02
Yeni Üye Grubu

Default Forvet II Extreme Overvolt Sayı

* Bazı konular zaman Biyografileri Ver 1104 ile herhangi bir voltaj ayarı sahip olmuştur. De ki ben 1.35v için BIOS ve Overvolt bölümünde benim vCore gerilim için gerilim ayarlayın. Yeniden başlatılmasını ve Biyografileri voltluk monitör olarak geri dönüyorum sonra + / - ,02 v. 1.4v etrafındaki gerilimi gösterir Bu okuma da Everest, SpeedFan ve CPU tarafından onaylandıktan is No. Bu sadece vCore yalıtılmış gibi görünüyor ancak etkiler tüm gerilim. Doğal veya bu yönetim kurulu için bir BIOS sorunu nedir?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asus Striker II Extreme Ram Sorunu Vanquish39 CPU'lar Anakartlar & RAM 2 3. Aralık 2008 21:38
Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 soru daha craiig CPU'lar Anakartlar & RAM 3 2. Aralık 2008 16:22
PSU, bana bir sorun hala için dsaliba Kutuları ve Güç Kaynakları 7 10. Eylül 2008 13:10
Asus Striker 2 Formula, bazı sorular codymackay CPU'lar Anakartlar & RAM 5 10. Şubat 2008 17:24
X-Fi oyuncuysanız aşırı ironsferret Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 2 1. Şubat 2008 13:23
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından