![]() |
|
| |||
| |||
| * Bazı konular zaman Biyografileri Ver 1104 ile herhangi bir voltaj ayarı sahip olmuştur. De ki ben 1.35v için BIOS ve Overvolt bölümünde benim vCore gerilim için gerilim ayarlayın. Yeniden başlatılmasını ve Biyografileri voltluk monitör olarak geri dönüyorum sonra + / - ,02 v. 1.4v etrafındaki gerilimi gösterir Bu okuma da Everest, SpeedFan ve CPU tarafından onaylandıktan is No. Bu sadece vCore yalıtılmış gibi görünüyor ancak etkiler tüm gerilim. Doğal veya bu yönetim kurulu için bir BIOS sorunu nedir? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Asus Striker II Extreme Ram Sorunu | Vanquish39 | CPU'lar Anakartlar & RAM | 2 | 3. Aralık 2008 21:38 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 soru daha | craiig | CPU'lar Anakartlar & RAM | 3 | 2. Aralık 2008 16:22 |
| PSU, bana bir sorun hala için | dsaliba | Kutuları ve Güç Kaynakları | 7 | 10. Eylül 2008 13:10 |
| Asus Striker 2 Formula, bazı sorular | codymackay | CPU'lar Anakartlar & RAM | 5 | 10. Şubat 2008 17:24 |
| X-Fi oyuncuysanız aşırı | ironsferret | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 2 | 1. Şubat 2008 13:23 |
| Konu Araçları | |
| |