![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| * У мене були деякі питання, що мають при встановленні будь-якої напруги з Bios 1104 вер. Say I встановити напругу 1.35v для мого напруги живлення процесора в Overvolt розділі BIOS. Після перезавантаження і повернутися в моніторі вольт Bios показує напругу навколо 1.4v + / - .02 В. Це читання також підтверджується Еверест, SpeedFan і CPU-ID. Це не схоже бути ізольовані тільки напругу, але впливає на всі напруги. Чи є природною чи це проблема BIOS для цієї плати? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus Striker II Extreme Рам проблеми | Vanquish39 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 3 грудня 2008 21:38 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 Запитань більше | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 грудня 2008 16:22 |
| Блок живлення,,, ще питання для мене | dsaliba | Справа & блоки живлення | 7 | 10 вересня 2008 13:10 |
| Asus Striker 2 формули, деякі питання | codymackay | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 лютого 2008 17:24 |
| X-Fi Extreme Gamer | ironsferret | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 1 лютого 2008 13:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |