![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто рестартирали компютъра ми и аз отидох в BIOS и намери ми е CPU вървят по 125 градуса F, който е около 52 celcius I DONT имате твърде много прах там и аз мисля, DONT artic сребро ще направи dramastic променим това, което иначе биха могли да бъдат causeing тя? BTW Имам artic охлаждане фризер про 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... Ми-clocked над 2600 + достига до 60, когато при пълно натоварване (Photoshop е най-лошото) и няма проблеми, и с изключение на МИГ наистина бавен, но 57c всичко е ОК
| |||
| |||
| Intel p4 3ghz и рестартиран всичко от себе си, така тя трябва да е нещо прегряване |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 по Целзий не е зле за P4.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тогава wy го рестартирате |
|
| |||
| |||
| Може да има няколко причини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| биха могли да бъдат други компоненти прегряване или Windows инсталира актуализациите и не видите изскачащи прозорци
| |||
| |||
| Може би защото рестартиран мишката батерии са от изключително значение! LOL добри времена ....... Уверете се, че охладител е настроено правилно на мястото, имах система веднъж, когато не съм настроите охладител правилно и го съхраняват рестартирането цялото място и време е под 30в, но тя е все още нестабилна, защото е охладител компенсира леко .. Просто го проверя. Също така се уверете, че CPU фен конектор е поставен правилно в заглавната част. На някои hsf можете да използвате MOLEX връзка с мощност него и след това те предоставят за закрепване към пуснати в CPU фен слот за предоставяне на информация, об. / мин. Защото само един ПИН може да бъде в насипно състояние и следователно не се чете, Вашият компютър ще си помислят фен не е налице и изключване. CHEESENSTEIN ALWAYS DID едно и също нещо! но той никога не се над 30 celcius ...... Дали не ти казват, че е необходимо да се получи ново захранване или е било, че просто защото си искал една? също ..... поставени в последния фен на върха! Вие никога не трябва да правиш това. Ако тя е в място, си мисля, че ще го прекалено готин. С теб l8r "Кевин агнето" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| TXT не говорим! малтретиране просто опитайте и чисти го и да задават феновете в най-горния ми трябва нещо да пробия една дупка 12 см и аз трябва да чакам баща ми да получите нещо |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Wanted: Супер пияница чудовище XL | thingie2 | CJ Used Пазар | 9 | 29 ноември 2008 13:34 |
| Супер охлаждане! | computeruler | Случаи & Power Доставки | 31 | 7 октомври 2008 15:31 |
| Хм ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Графика на карти & Монитори | 5 | 22 Март 2008 13:21 |
| Супер горещи лаптоп | Xao | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 14 Jan 2008 08:32 |
| Висок CPU Temp! | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 17:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |