![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jen restartovat počítač a šel jsem do BIOSu a zjistil moje cpu běžel na 125 stupňů F, která je asi 52 celcius i dont mít příliš mnoho prachu a tam i dont think Artic stříbro by bylo dramastic změn co jiného by mohlo být causeing ji? btw jsem Artic chlazení mrazák pro 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... moje nad stopovaný-2600 + dosahuje 60 kdy při plném zatížení (photoshop je nejhorší) a nemá žádné problémy a kromě lag opravdu pomalý, ale 57c je všechno v pořádku
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz a je restartovat všechny sama, takže musí být něco přehřívá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Celsia není špatné pro P4.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wy pak to udělal znovu |
|
| |||
| |||
| By mohl být z mnoha důvodů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| by mohl být další komponenty přehřátí nebo oken instalovaných aktualizací a jste vidět pop ups
| |||
| |||
| Možná je restartovány protože myš baterie jsou kritické! lol dobrých časů ....... ujistěte se, že chladič je nastaven správně na svém místě, měl jsem systém jednou, kde jsem nebyl nastaven správně chladiče a je průběžně Restartování všude, a temps byl za 30c, ale to bylo ještě nestabilní, protože chladiče byla kompenzováno mírně .. Dejte ji zkontrolovat. Také se ujistěte, CPU konektor ventilátoru je umístěn správně v hlavičce. Na některých HSF můžete použít MOLEX připojení k moci a pak jim poskytne jeden pin dát do cpu fanoušek slot poskytovat informace ot. / min. Protože je jen jeden pin je možné ztratit, a proto není třeba číst, váš počítač bude myslet ventilátoru není přítomen a vypnutí. CHEESENSTEIN VŽDY udělal totéž! ale on nikdy dostal nad 30 celcius ...... Nevygeneroval říkáte vy potřeba získat nové zdroje napájení, nebo bylo, že jen proto, že jsi chtěl jeden? i ..... do poslední ventilátor na vrcholu! Nikdy jste se dostal k tomu, že. Pokud je v místě jsem přemýšlel, bude to taky v pohodě. c ya l8r "Kevin Beránka" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| txt ne mluvit! nemocné jen zkusit a vyčistěte ji a dal fanouškům v horní i potřeba něco vyvrtat otvor 12 cm a já musím čekat na tátu, aby si něco |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Wanted: Super chlastoun monstrum XL | thingie2 | CJ Used Marketplace | 9 | 29. listopad 2008 13:34 |
| Super chlazení! | computeruler | Případy & Napájecí zdroje | 31 | 7. říjen 2008 15:31 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. března 2008 13:21 |
| Super teplé laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. leden 2008 08:32 |
| Vysoké nároky na procesor Temp! | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 3. Listopad 2007 17:12 |
| Thread Nástroje | |
| |