![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και μόλις πήγα στο BIOS και έμαθε cpu μου τρέχει σε 125 βαθμούς Φ το οποίο είναι περίπου το 52 celcius i dont έχει πολύ σκόνη εκεί μέσα και πιστεύω i dont ARTIC ασήμι θα κάνω μια αλλαγή dramastic τι άλλο θα μπορούσε να causeing αυτό; BTW έχω ARTIC ψύξης καταψύκτη pro 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... μου υπερχρονιστεί 2600 + φτάνει 60, όταν σε πλήρες φορτίο (photoshop είναι το χειρότερο) και δεν έχει προβλήματα και εκτός υστέρηση πολύ αργοί αλλά 57γ όλα είναι εντάξει
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz και θα ξεκινήσει εκ νέου από όλα τα ίδια γι 'αυτό και πρέπει να είναι κάτι υπερθέρμανσης |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 βαθμούς Κελσίου δεν είναι κακή για ένα P4.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wy τότε έκανε επανεκκίνηση |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους λόγους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε να είναι άλλα συστατικά υπερθέρμανση ή παράθυρα εγκαταστήσει ενημερωμένες εκδόσεις και δεν δείτε το pop ups
| |||
| |||
| ίσως να ξαναρχίσει το ποντίκι σας γιατί μπαταρίες είναι κρίσιμη! lol καλές εποχές ....... βεβαιωθείτε ότι το δοχείο ψύξης έχει ρυθμιστεί σωστά στο χώρο, είχα μία φορά ένα σύστημα όπου δεν ήταν σωστά και το πιο δροσερό που κρατούσε επανεκκίνηση σε όλο τον τόπο, το χρόνο και ήταν υπό 30γ, αλλά ήταν ακόμη ασταθής, επειδή ήταν η πιο ψυχρή αντισταθμίζεται ελαφρώς .. Δώσ 'τον έλεγχο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το cpu fan υποδοχή τοποθετείται σωστά στην κεφαλίδα. Σε κάποια hsf μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση molex στην εξουσία και στη συνέχεια να παρέχουν μία καρφίτσα για να μπει στο cpu fan slot για την παροχή πληροφοριών rpm. Επειδή έχει μόνο μία καρφίτσα μπορεί να είναι χαλαρή και κατά συνέπεια δεν πρέπει να διαβάσει, τον υπολογιστή σας, θα νομίζετε ότι δεν είναι οπαδός του παρόντος και τον τερματισμό λειτουργίας. CHEESENSTEIN πάντα το ίδιο πράγμα! αλλά ποτέ δεν πήρε πάνω από 30 celcius ...... Δεν λέτε εσείς θα χρειαστείτε για να πετύχετε ένα νέο τροφοδοτικό ή ότι ήταν απλώς και μόνο επειδή θέλετε ένα; επίσης ..... ότι την τελευταία φορά που ο ανεμιστήρας στην κορυφή! Ποτέ δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Αν είναι σε επιτόπου σκέφτομαι, θα ψύχεται προβλέπεται επίσης. γ ya l8r "Kevin Το Αρνί ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| txt δεν μιλάμε! άρρωστος μόλις προσπαθήσει να καθαριστεί και να θέσει τους οπαδούς στην κορυφή Χρειάζομαι κάτι για το τρυπάνι να τρύπα 12 εκατοστών και θα πρέπει να περιμένει ο μπαμπάς μου για να πάρετε κάτι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wanted: Super εμποτίζων τέρας XL | thingie2 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 9 | 29 Νοε 2008 13:34 |
| Super ψύξης!! | computeruler | Θήκες & Τροφοδοτικά | 31 | 7 Οκτ 2008 15:31 |
| Χμμ ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 22 Μαρ 2008 13:21 |
| Super hot laptop | Xao | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 14 Ιαν 2008 08:32 |
| Υψηλή cpu Temp! | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 3η Νοε 2007 17:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |