![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחדש את המחשב שלי ואני פשוט נכנס ב-BIOS ומצאתי את CPU שלי הופיעה ב 125 מעלות F שנמצאת בערך 52 celcius אני dont יש יותר מדי אבק שם dont ואני חושב artic כסף היה לבצע שינוי dramastic מה עוד יכול להיות causeing את זה? btw יש לי artic Cooling המקפיא פרו 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... Over-clocked שלי 2600 + מגיע כאשר 60 במלוא לטעון (Photoshop הוא הגרוע ביותר) וגם אין בעיות אלא גם ל"ג 57c באמת איטי אבל הכל בסדר
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz והוא עצמו מחדש כל על ידי כך שהוא חייב להיות משהו overheating |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 צלסיוס זה לא רע עבור P4.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wy אז עשו את זה מחדש |
|
| |||
| |||
| יכול להיות מספר סיבות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות או רכיבים אחרים overheating עדכוני Windows מותקן ואתה לא רואה את POP UPS
| |||
| |||
| אולי זה בגלל מחדש את הסוללות העכבר הם קריטיים! LOL טוב פעמים ....... ודא Cooler מוגדרת כראוי במקום, היה לי פעם מערכת שבה אני לא קובע את מקרר כהלכה והוא המשיך להפעיל מחדש בכל מקום, ואת temps היה תחת 30c, אבל זה עדיין היה בלתי יציב, שכן היה מגניב לקזז מעט .. פשוט לתת לו צ 'ק. כמו כן, ודא CPU מעריץ מחבר ממוקם כראוי בכותרת. בחלק hsf ניתן להשתמש בחיבור molex לשלטון את זה ואז הם מספקים אחד לשים PIN לתוך CPU מעריץ משבצת לספק מידע RPM. בגלל זה יש רק אחד PIN זה יכול להיות לא מדויק, ולכן לא ניתן לקרוא, המחשב יחשבו אוהד לא נמצאת וכיבוי. CHEESENSTEIN תמיד עשה את אותו הדבר! אבל הוא מעולם לא קיבל מעל 30 celcius ...... לא אתה אומר שהיית צריך לקבל חדשה החשמל או היה זה רק בגלל שאת רוצה אחד? גם ..... להכניס את זה חזרה על אוהד הדף! אתה לא חייב לעשות זאת. אם הוא נמצא במקום, אני חושב שזה יהיה מגניב זה יותר מדי. C l8r אותך "של קווין Lamb" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| txt לא לדבר! חולה רק לנסות לנקות את זה כדי לשים את אוהדים של הדף אני צריך משהו כדי לתחקר את החור 12cm ואני צריכה לחכות לאבא שלי כדי לקבל משהו |