![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mano kompiuteris tiesiog iš naujo ir nuėjau į BIOS ir sužinojo, mano CPU buvo nuo 125 laipsnių F, kuri yra apie 52 celcius I dont per daug dulkių, ten ir I dont think Artic silver būtų dramastic keisti, ką dar galima causeing ji? btw turiu Artic šaldymo šaldiklis PRO 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... Mano per clocked 2600 + sukanka 60 metu kai pilna apkrova (Photoshop yra blogiausia) ir neturi jokių problemų, gerai, išskyrus VVG tikrai lėtai, bet 57c viskas yra OK
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz ir vėl visi vien todėl ji turi būti kažkas perkaitimo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Celsijaus yra neblogai P4.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tada vos padarė restart |
|
| |||
| |||
| Gali būti keletas priežasčių. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galėtų būti kitų sudedamųjų dalių perkaitimo ar Windows įdiegtų naujinimus ir jūs nemato iškylančių langų
| |||
| |||
| Gal ji iš naujo, nes pelės baterijos yra kritinis! Lol pakilimo ....... Įsitikinkite, kad aušintuvas yra nustatyta tinkamai įdiegtos, turėjau sistema, kai kur aš nenustatė aušintuvas teisingai ir ji nuolat iš naujo visur, ir temps buvo pagal 30c, bet ji vis dar nestabili, nes šaldytuvas buvo kompensavo šiek tiek .. Just give it a check. Taip pat įsitikinkite, CPU ventiliatoriaus jungtis yra pateikti tinkamai antraštėje. Apie kai HSF galite naudoti Molex prijungimo prie elektros energijos, ir tada jie teikia viena PIN įdėti į ventiliatoriaus CPU lizdas teikti rpm informacija. Nes ji turi tik vieną PIN jis gali būti prarasti ir dėl to nebūtų galima skaityti, jūsų kompiuteryje bus galvoti ventiliatoriaus nėra ir išjungimas. CHEESENSTEIN Always tą patį! bet jis niekada nebuvo daugiau nei 30 celcius ...... Ne pasakyti jums reikia gauti naują elektros tiekimo arba buvo, kad tik todėl, kad jūs norite vieno? pat ..... įgyvendinti, kad paskutinis ventiliatoriumi Top! You never got to sekasi. Jei jis yra vietoje aš galvoju, tai bus cool it down too. C ya l8r "Kevin Lamb" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Nr txt Talk! blogai tik pabandyti ir švarų jį ir įdėti gerbėjų viršų turiu ką gręžti 12cm skylė, ir turiu laukti kol mano tėtis gauti Somethin |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieško: Super Moczygęba Monster XL | thingie2 | CJ Naudoti prekyvietė | 9 | Lapkritis 29, 2008 13:34 |
| Super aušinimo! | computeruler | Cases & Power Supplies | 31 | 7 spalis 2008 15:31 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Kovas 22, 2008 13:21 |
| Super hot nešiojamas | Xao | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 sausis 2008 08:32 |
| Aukštos CPU Temp! | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 3 lapkritis 2007 17:12 |
| Temos įrankiai | |
| |