![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mana datora tikai atsākās, un es gāju iekšā BIOS un uzzināja mana cpu skrēja pie 125 grādiem F, kas ir par 52 celcius i dont ir pārāk daudz putekļu tur un i dont domāju Artic silver būtu dramastic mainīt to, ko vēl var tikt causeing it? btw i have Artic atdzesēšanas saldēšanas PRO 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... mana pār-clocked 2.600 + sasniedz 60, kad ar pilnu slodzi (Photoshop ir sliktākais), un nekādas problēmas arī izņemot lag patiešām lēns, taču 57c viss ir ok
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz un atsākt visu pats tātad jābūt kaut pārkaršanu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Celsija nav slikts P4.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tad wy darīja to restart |
|
| |||
| |||
| Varētu būt vairāku iemeslu dēļ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| var būt arī citas sastāvdaļas pārkaršanas vai Windows instalētos atjauninājumus un jūs neredzēsiet pop ups
| |||
| |||
| varbūt to atsākt, jo jūsu peles baterijas ir kritiski! lol labos laikos ....... pārliecinieties, dzesētājs ir iestatīts pareizi vietā, man bija sistēma, kad, kur es nav noteikts dzesētāja pareizi un tas tur atsākt visas vietas, un temps bija 30.c, bet tas joprojām bija nestabila, jo dzesētājs bija kompensēt nedaudz .. Dāvini pārbaudi. Tāpat pārliecinieties, cpu fan connector novieto pareizi header. Par dažiem HSF varat izmantot molex savienojumu pie varas, un tad viņi sniedz viens pin likt lietā cpu ventilators spēļu sniegt rpm informāciju. Jo tas ir tikai viens pin to var brīvi un tāpēc nav iespējams nolasīt, jūsu pc domās ventilatoru nav klāt un izslēgšanu. CHEESENSTEIN vienmēr darīja pats! bet viņš nekad neizies virs 30 celcius ...... Vai tu teikt, jums nepieciešams, lai saņemtu jaunu barošanas avots, vai tas, ka tikai tāpēc, ka tu meklē viens? arī ..... īstenot šo pēdējo ventilatoru Top! Jūs nekad got to darām. Ja tas ir uz vietas, es domāju, tas būs cool to uz leju too. c ya l8r "Kevin Lamb" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| no txt talk! slikti tikai mēģināt tīrīt, un izvirzīt līdzjutēji top Man vajag kaut ko urbt 12cm caurumu un man ir jāgaida mans tētis, lai saņemtu Somethin |