![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mój komputer i po prostu ponownie i udał się do systemu BIOS i znaleźć mój procesor został uruchomiony na 125 stopni F, która jest około 52 celcius ja dont mieć zbyt dużo kurzu tam i ja dont pomyśleć Artic srebro byłoby dokonanie zmian dramastic co jeszcze może być causeing go? btw mam Artic chłodzenia zamrażalni Pro 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... moje taktowanie zegara 2600 + osiągnie 60, kiedy przy pełnym obciążeniu (photoshop jest najgorsze) i nie ma problemów również z wyjątkiem lag 57c bardzo powolny, ale wszystko jest ok
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz i ponownie wszystko sam, tak więc musi być coś przegrzania |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Celsjusza nie jest zły dla P4.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wtedy wy uczyniliście restart |
|
| |||
| |||
| Może być z wielu powodów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mogą być inne składniki przegrzania lub Windows zainstalowane aktualizacje i nie widzi pop up
| |||
| |||
| Może to ponownie, ponieważ myszy baterie są krytyczne! lol dobre czasy ....... upewnij się, że cooler jest właściwie w miejscu, miałem raz, gdy system nie ustawia poprawnie chłodnicy i ponownym przechowywane w każdym miejscu, a czas był 30c, ale nadal niestabilna, ponieważ był chłodnicy zrównoważyć nieco .. Daj go sprawdzić. Ponadto należy upewnić się, że wentylator procesora złącze jest prawidłowo umieszczony w nagłówku. W niektórych HSF możesz użyć MOLEX połączenie mocy i wtedy jedno pin umieścić w gnieździe wentylatora procesora świadczenia rpm informacji. Ponieważ tylko jeden pin może być luźne, a zatem nie należy rozumieć, komputer będzie uważasz, że wentylator nie jest obecny i zamykania. CHEESENSTEIN ZAWSZE uczynili to samo! ale nigdy nie dostałem powyżej 30 celcius ...... Didn't you say you potrzebne, aby uzyskać nową zasilania lub po prostu dlatego, że chciałeś wybrać? również ..... umieszczone w tej ostatniej wentylator na górę! Nigdy nie dostał się, że robisz. Jeśli jest ono w miejscu, myślę, że będzie go zbyt cool. c ya l8r "Kevin Baranka" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| txt nie mów! chorych po prostu spróbować ją i czysta i położyć fanów w górę i trzeba coś wywiercić otwór 12cm i mam czekać na mój tata się somethin |
![]() |
|
| Zakładki |