![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| len reštartovať počítač a išiel som do BIOSu a zistil moje cpu bežal na 125 stupňov F, ktorá je asi 52 celcius i dont mať príliš veľa prachu a tam i dont think Artic striebro by bolo dramastic zmien čo iného by mohlo byť causeing ju? btw som Artic chladenia mraznička pre 7
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... moje nad stopovanie-2600 + dosahuje 60 kedy pri plnom zaťažení (photoshop je najhoršie) a nemá žiadne problémy a okrem lag naozaj pomalý, ale 57c je všetko v poriadku
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz a je reštartovať všetky sama, takže musí byť niečo přehřívá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Celzia nie je zlé pre P4.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wy potom to urobil znova |
|
| |||
| |||
| By mohol byť z mnohých dôvodov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| by mohol byť ďalšie komponenty prehriatia alebo okien inštalovaných aktualizácií a ste vidieť pop ups
| |||
| |||
| Možná je reštartovanie pretože myš batérie sú kritické! lol dobrých časov ....... uistite sa, že chladič je nastavený správne na svojom mieste, mal som systém raz, kde som nebol nastavený správne chladiča a je priebežne Reštartovanie všade, a temps bol za 30c, ale to bolo ešte nestabilné, pretože chladiča bola kompenzované mierne .. Dajte ju skontrolovať. Tiež sa uistite, CPU konektor ventilátora je umiestnený správne v hlavičke. Na niektorých HSF môžete použiť MOLEX pripojenie k moci a potom im poskytne jeden pin dať do cpu fanúšik slot poskytovať informácie ot. / Min. Keďže je len jeden pin je možné stratiť, a preto nie je potrebné čítať, váš počítač bude myslieť ventilátora nie je prítomný a vypnutie. CHEESENSTEIN VŽDY urobil to isté! ale on nikdy dostal nad 30 celcius ...... Nevygeneroval vravíte vy potreba získať nové zdroje napájania, alebo bolo, že len preto, že si chcel jeden? aj ..... do poslednej ventilátor na vrchole! Nikdy ste sa dostal k tomu, že. Ak je v mieste som premýšľal, bude to taky v pohodě. c ya l8r "Kevin baránka" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| txt ne hovoriť! choré len skúsiť a vyčistite ju a dal fanúšikom v hornej aj potreba niečo vyvŕtať otvor 12 cm a já musím čakať na ocka, aby si niečo |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Wanted: Super chlastoun monštrum XL | thingie2 | CJ Used Marketplace | 9 | 29. november 2008 13:34 |
| Super chladenia! | computeruler | Prípady & Napájacie zdroje | 31 | 7. október 2008 15:31 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. marca 2008 13:21 |
| Super teplej laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. január 2008 08:32 |
| Vysoké nároky na procesor Temp! | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 3. November 2007 17:12 |
| Thread Tools | |
| |