![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| поновно покретање мој рачунар праведан и сам отишао у БИОС и поставити вањска мој ЦПУ је трчање на 125 степени Ф која је око 52 целциус ја донт имати превише прашине тамо и ја донт мислити арктички сребро би направити промену драмастиц шта друго би се могло цаусеинг то? бту имам арктички хлађења замрзивач 7 про
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52ц .... мој цлоцкед овер-2600 + достиже 60 код пуног оптерећења (Пхотосхоп је најгоре) и нема проблема осим добро лаг 57ц стварно спор, али све је ок
| |||
| |||
| Интел П4 3гхз и то поново покретање све само по себи, тако да мора бити нешто прегрејавања |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Целзијев није лоше за П4.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вајоминг онда се то поновно покретање |
|
| |||
| |||
| Може бити неколико разлога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| могао би да буде остале компоненте прегрејавања или Уиндоус инсталира исправке и не видим је поп уп
| |||
| |||
| Можда га поново покренути, јер миш батерије су критични! лол добра пута ....... проверите да ли је хладњак постављен је правилно на месту, имао сам једном систему, где се нисам поставите хладњак и правилно га чувају поновног по целом месту, те је под Темпс 30ц, али је још увек нестабилна, јер је хладњак био оффсет мало .. Дај га чека. Такође будите сигурни ЦПУ фан конектор смјештен је исправно у заглављу. На неким хсф можете користити молекс прикључак на власт, а затим га дају један ставити у пин ЦПУ фан слот за пружање информација о / мин. Јер само је један пин може бити одушак и стога неће бити прочитано, ваш рачунар ће мислити навија није присутан и искључивања. ЦХЕЕСЕНСТЕИН УВЕК ЈЕСТЕ исту ствар! али он никада није добио изнад 30 целциус ...... Није ли вам је потребно рећи да би добили нови напајање или је то само зато што си хтео је? исто тако ..... ставити на тај последњи навијач на врх! Никад не мора да ради. Ако је на лицу места сам размишљања, она ће га превише кул. ц ыа л8р "Кевин Јагањчева" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| ткст не говоримо! болестан само пробати и чисте га и ставити фановима на врх ми треба нешто за један 12цм избушити рупу и ја морам чекати да се мој тата Нешто |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уантед: Супер натапач чудовиште КСЛ | тхингие2 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 9 | 29 новембар 2008 13:34 |
| Супер хладјење! | цомпутерулер | Цасес & Поуер Супплиес | 31 | 7 октобар 2008 15:31 |
| Хмм ... 8500ГТ Супер + 1ГБ | д0од | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 22 март 2008 13:21 |
| Супер хот лаптоп | Ксао | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 14 јануар 2008 08:32 |
| Висока Процесор Темп! | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 3 новембар 2007 17:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |