![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim bilgisayar sadece yeniden başlatılması ve i BIOS girdi ve işlemci yaklaşık 52 celcius I dont sahip çok fazla toz var ve i dont Artic gümüş ne causeing olabilir bir dramastic değişikliği yapmak düşündüğünüz bir 125 derece K çalışıyor olduğunu öğrendim mi? BTW I Artic soğutma dondurucu yanlısı 7 var
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... benim fazla 2600 clocked +) 60 tam yük at (Photoshop en kötüsü ulaşır ve sorunları var iyi dışında gecikme ama yavaş 57c herşey yolunda mı
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz ve kendisi bu nedenle fazla bir şey olmalıdır tüm yeniden başlatılması |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 Santigrat bir P4 için kötü değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wy sonra yeniden mi |
|
| |||
| |||
| Birçok neden olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| diğer olmak bileşenleri aşırı veya Windows yüklü güncelleştirmeleri ve pop up görmedik
| |||
| |||
| çünkü fare pilleri önemlidir belki yeniden başlattıktan! lol iyi günler ....... nerede doğru serin ayarlamak didn't emin serin yerde doğru olarak ayarlandığından emin olun, ben bir sistem vardı ve bu yer her yeniden başlatılmasını ve muhafaza ve temps 30C altında, ancak hala kararsız olduğunu, çünkü soğuk oldu biraz .. ofset Sadece bir çek verir. Ayrıca CPU Fan konektörü düzgün başlık yer olduğundan emin olun. Ve sonra da CPU Fan yuvasına devir bilgi veriniz etmek için bir iğne sağlamak güç bir molex bağlantısını kullanabilirsiniz bazı HSF Açık. Çünkü sadece gevşek olması ve bu nedenle okunamayacak bir iğne var, PC hayranıyım mevcut değildir ve kapatma düşünecek. CHEESENSTEIN her zaman aynı şeyi yaptın! ama 30 celcius ...... yukarıda var hiç Didn't you yeni bir güç kaynağı elde etmek için ya da gerekli olduğunu söylüyorlar sadece çünkü istedi mi? Ayrıca ..... üstünde geçen hayranıyım koymak! Bunu yapan var asla bu. Bu günlerde düşündüklerim bu noktada, bu da soğumasını olacaktır. C seni "Kevin The Lamb" l8r ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| hayır Metin konuş! kötü sadece denemek ve bir temiz ve üst i için fanlar koymak için 12cm delik ve matkap bir şey gerek babam için şey almak için beklemek zorunda |