![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мій комп'ютер просто перезапущений і я зайшов в BIOS і з'ясував мого процесора працювала на 125 градусів за Фаренгейтом що складає близько 52 Цельсія Dont в мене занадто багато пилу там і я не думаю, Artic срібло б dramastic змінити те, що ще можна causeing це? До речі я Artic Cooling Freezer 7 Pro
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52c .... моя висока тактова частота процесора 2600 + сягає 60, коли при повному навантаженні (Photoshop є гіршим) і не має ніяких проблем, крім відставання і дуже повільно, але 57C все ОК
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz і перезапуск сам по собі це має бути щось перегрів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 52 за Цельсієм не погано для P4.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Потім WY зробив це перезавантаження |
|
| |||
| |||
| Може бути декілька причин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можуть бути й інші компоненти перегріву або Windows встановлених оновлень і ти не бачив, поп-UPS
| |||
| |||
| Може бути, це тому що перезапуск акумуляторів миші критична! LOL Good Times ....... Переконайтеся, що кулер встановлено належним чином на місці, у мене було системи, після якої я не ставив кулер правильно і воно зберігається перезапуск всій місці, а перебуває під Temps 30C, але вона все ще нестійка, тому що кулер компенсовані трохи .. Просто дайте йому чек. Також переконайтеся, що роз'єм процесорного вентилятора знаходиться належним чином в заголовку. Про деякі HSF ви можете використовувати роз'єми підключення до влади, а потім вони забезпечують одну шпильку, щоб покласти в гніздо процесорного вентилятора надати інформацію про / хв. Тому що він має тільки одне контактна вона може бути вільною, і тому не слід читати, ваш комп'ютер буде думати, вентилятор не присутній і виключенні. CHEESENSTEIN завжди робив те ж саме! але він ніколи не вище 30 Цельсія ...... Хіба не ви кажете, що необхідно, щоб одержати нове джерело живлення або це було просто тому, що ви хотіли одного? Також ..... Справа в тому останньому вентилятор на вершині! Ви ніколи не робити цього. Якщо це в тому місці, я думаю, вона буде охолодити його теж. З Я. L8r "Кевін Агнець" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| TXT не говорити! жорстоке спробуй чиста його і поставити вентилятори у верхньому Мені потрібно щось просвердлити отвори 12см, і мені доводиться чекати мого тата Get Somethin |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шукаю Super Monster п'яниця XL | thingie2 | CJ Б Marketplace | 9 | 29 листопада 2008 13:34 |
| Супер охолодження! | computeruler | Справа & блоки живлення | 31 | 7 жовтня 2008 15:31 |
| Хм ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Графічні карти & Монітори | 5 | 22 березня 2008 13:21 |
| Super Hot ноутбука | Xao | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 січня 2008 08:32 |
| Високий CPU Temp! | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 3 листопада 2007 17:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |