menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Temp obavy o Q9550

Reply

Thread Nástroje
Old 10. Září 2008, 08:55
Nový člen skupiny

Default Temp obavy o Q9550

Právě jsem dokončil budování nové PC a je to běží skvěle. Nicméně, můj cpu je volnoběhu ve středu 50. a běží asi 63 stupňů pod zatížením. Já jsem za použití vozidel HSF na Intel Q9550, který jsem overclocked 15% na 3.2gHz na skladě voltů. Když jsem mít OTČ vypnout, je temps kapka, ale pouze 1-3 stupňů, takže se tato změna určitě nic obrovské.

I'm nemají žádné problémy samy o sobě, chci si být jisti, nejsem sám nastavení až za škodu v dlouhodobém horizontu. To je v Antec 900 a nemám ventilátor o případu straně, když jsem zvažuje přidání jednoho. Zbytek se fanoušci jsou na médiu nastavení a nemám sledovat všechny změny v temp, když jsem jim na klikové vysokorychlostní spuštění režimu. I've got Best Buy tepelnou vložte na teď, značce jméno, které nemohu vzpomenout.

Mám reseated CPU pár krát a mám stejný temps, když jsem mohl dát ještě jednou udeřit. Takže moje dotazy jsou následující:

1) Je nutné, aby se jich to týká, o tom temp?
2) Co mohu udělat pro levné, že přispěje k nižší je? Právě jsem strávil hromadu peněz na toto políčko a já opravdu nemůže strávit mnohem hned. $ 15 - $ 20 je asi všechno, co může ospravedlnit se ženou na příští měsíc nebo tak, na tomto stroji.
3) Právě teď se mobo nemá větrák chladiče na svém, ale já jsem ten, na kterého jsem mohla přidat. V případě, teplota je cca 33-35, a vím, že moje grafická karta běží horký, a tak zalomení až případě temp. Kdybych dal ventilátor na teplo dřezu pro mobo, které by mohly pomoci?

Díky za vaše odpovědi a pomoc.
Old 10. Září 2008, 14:13
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal jcburchett View Post
Právě jsem dokončil budování nové PC a je to běží skvěle. Nicméně, můj cpu je volnoběhu ve středu 50. a běží asi 63 stupňů pod zatížením. Já jsem za použití vozidel HSF na Intel Q9550, který jsem overclocked 15% na 3.2gHz na skladě voltů. Když jsem mít OTČ vypnout, je temps kapka, ale pouze 1-3 stupňů, takže se tato změna určitě nic obrovské.

I'm nemají žádné problémy samy o sobě, chci si být jisti, nejsem sám nastavení až za škodu v dlouhodobém horizontu. To je v Antec 900 a nemám ventilátor o případu straně, když jsem zvažuje přidání jednoho. Zbytek se fanoušci jsou na médiu nastavení a nemám sledovat všechny změny v temp, když jsem jim na klikové vysokorychlostní spuštění režimu. I've got Best Buy tepelnou vložte na teď, značce jméno, které nemohu vzpomenout.

Mám reseated CPU pár krát a mám stejný temps, když jsem mohl dát ještě jednou udeřit. Takže moje dotazy jsou následující:

1) Je nutné, aby se jich to týká, o tom temp?
2) Co mohu udělat pro levné, že přispěje k nižší je? Právě jsem strávil hromadu peněz na toto políčko a já opravdu nemůže strávit mnohem hned. $ 15 - $ 20 je asi všechno, co může ospravedlnit se ženou na příští měsíc nebo tak, na tomto stroji.
3) Právě teď se mobo nemá větrák chladiče na svém, ale já jsem ten, na kterého jsem mohla přidat. V případě, teplota je cca 33-35, a vím, že moje grafická karta běží horký, a tak zalomení až případě temp. Kdybych dal ventilátor na teplo dřezu pro mobo, které by mohly pomoci?

Díky za vaše odpovědi a pomoc.

Yeh, ale zvuk vysoké. Ačkoli to není nebezpečné, jeho ne ideální.

První věc je, co termální pastu používáte? Pokud jeho opravdu levné věci to může být problém. Snažte se dostat Arctic Silver.

Za druhé, když si to mohou dovolit, zkuste si Arctic Mrazničkou 7 Pro. To je dobrý chladič pro velmi skromný rozpočet (méně než 30 dolarů)

Dodává se s dobrým pre použita pasta takže není potřeba vynaložit další nové věci.

To by si temps pěkně dolů.

Jaký program používáte přečíst temps? Možná budete chtít zkusit Real Temp, která je obecně považována za nejpřesnější. Core Temp bývá 10 stupňů mimo vysoké.

Konečně, můžete se pokusit přiblížit napětí dolů. Auto bude zřejmě jí cestu více než je potřeba.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 10. Září 2008, 14:34
Dárce Skupina

Jste si jisti, že serverguy? I'm běží Q9450 se stejné věci a můj temps jsou vždy v daném rozmezí. I vyžádané informace z mnoha lidí na několika místech a bylo zajištěno, že to jsou normální bezpečné temps pro tuto sérii čipů, stejně jako vyšší temps jsou běžné s 9800GX2 GFX karet. Jsem také docela jisté, že Intel spec listy říkají totéž.

Právě teď se nic, ale tento prohlížeč, Mcafee, a normální svinstvo Vista běží, můj temps jsou CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 a my GFX měření jsou 63, 60, 61 a 62. Zatímco tato měření jsou z mého NVidia systému sledovat program, Zjistil jsem, že je velmi kompatibilní s temps v BIOSu, kdy jsem si dvakrát zkontrolujte nich pravidelně.
Old 10. Září 2008, 14:50
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Jste si jisti, že serverguy? I'm běží Q9450 se stejné věci a můj temps jsou vždy v daném rozmezí. I vyžádané informace z mnoha lidí na několika místech a bylo zajištěno, že to jsou normální bezpečné temps pro tuto sérii čipů, stejně jako vyšší temps jsou běžné s 9800GX2 GFX karet. Jsem také docela jisté, že Intel spec listy říkají totéž.

Právě teď se nic, ale tento prohlížeč, Mcafee, a normální svinstvo Vista běží, můj temps jsou CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 a my GFX měření jsou 63, 60, 61 a 62. Zatímco tato měření jsou z mého NVidia systému sledovat program, Zjistil jsem, že je velmi kompatibilní s temps v BIOSu, kdy jsem si dvakrát zkontrolujte nich pravidelně.
No, I'm not masivně zkušenosti s těmito čipy (který je - existuje příliš krvavé drahé!), Ale jsem stále pocit, že jsou vysoké.

Nikdy jsem chtěl nechat CPU jít posledních 60 stupňů při plném zatížení. Já určitě nebude chtít nečinnosti při těchto teplotách.

Intel nebude plnou zárukou 3 roky životnosti, pokud nepřesáhne 70 stupňů C.

Pokud jste na volnoběh 60 ish, byl bych nerad, co si myslíte, že jsou v plném zatížení

Jak o stažení Real Temp
http://www.techpowerup.com/realtemp/

A Intel Burn Test
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

Ať je to asi 10 kol, a podívejte se, jaké jsou vaše temps nás. Prosím, nech toho pokud si přístup 70!

Old 10. Září 2008, 14:59
Dárce Skupina

Je v tom, že Intel vypálení test nového jen vyšel s? Četl jsem o tom, je-li, a to buď v předmětu posta zde, nebo na zpravodajských stránkách někde ............

Byl jsem zvědav, jak to bylo dobrý, protože jsem to četl (pouze pár dny se na většině) a jsem rád, že tě vidím doporučuji. Cítím pohodlnější používání hned lol.
Old 10. Září 2008, 15:02
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Je v tom, že Intel vypálení test nového jen vyšel s? Četl jsem o tom, je-li, a to buď v předmětu posta zde, nebo na zpravodajských stránkách někde ............

Byl jsem zvědav, jak to bylo dobrý, protože jsem to četl (pouze pár dny se na většině) a jsem rád, že tě vidím doporučuji. Cítím pohodlnější používání hned lol.
Yeh, I používat výhradně nyní. Je opravdu zdůrazňuje CPU, víc než všechny ostatní, a to mnohem rychleji.

10 sekund, to se rovná 10 hodin další zátěžový test a myslím si, že prý Souhlasím. Urychluje OCing hodně.

Jedná se o post jsem se o tom
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10. Září 2008, 15:05
Dárce Skupina

Jasně jsem viděl, že lol a byl o to upravit svůj post, aby odrážel to. Pozdě dnes. Dám mu vířivé večer před jdu do postele. Musel jsem se trochu OC můj procesor na to běžet právo a byly přemýšlela o stabilitě dodnes. Když řeknu něco mám na mysli velmi mírně, možná jeden nebo dva po tovární nastavení ........
Old 10. Září 2008, 15:34
Dárce Skupina

Svaté kadění na tyči. Pokud jsem čtení toto právo existuje obrovský rozdíl v tom, co jsem si myslel, byly temps temps a jaké skutečně jsou (v souladu s programem vám navrhl serverdude).

Pokud jsem si toto právo vás tam by měl být záběr na výsledky:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

EDIT: Ok, já to udělal právo lol. Kliknutím na obrázek získáte server a řekněte mi, jestli jsem správně, že čtení temps se kolem 20C nižší než to, co nVidia systém sledování řekl jsou ..........
Old 10. Září 2008, 16:19
Dárce Skupina

Core 2 duos jsou inženýrství, kde 70 je absolutní nejvyšší byste měli být při zatížení (to je nebezpečí, temp). Očekával bych dvě věci:

1. Čtyřlůžkové pokoje bude pravděpodobně třeba řádně vydržela vyšší teplotu díky .. no, je to Quad
2. A zatížení teplota 63 není špatné, že na každém c2d, je to trochu vysoká, ale je kolem 65 max bych chtěl držet kolem.

I by neměly být příliš týká se to. Pokud jste stále znepokojen házet na Xigmatec za $ 20 a dnes už více.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 10. Září 2008, 17:04
Dárce Skupina

Tak jsem, že běží program, 6 průchodů, promiň, já zapomněla, kolik tak nevidí 10 a moje max temps se na 76, 75, 73 a 77. Takže jsem smažení můj čip? Poslal jsem vám (serverguy) pm, než jsem začal, ale také netrpělivý a prostě šli napřed a udělal to, mám potěr Záruka lol. Nevím, kolik průchodů dokončili, ale asi po 20 minutách jsem se temp věc, kterou byste navrhl, které je místo, kde se mi moje "hodnotám". Jádro temp pak bylo 75, 70, 73 a 77. Vzdálenost byla 20, 25, 22 a 19.

Šel jsem se stresem na úrovni 1, která je maximální napětí. I don't vůni hořící ještě něco. Také jsem poznal, že je to pouze regognized 6,87 GB na mých 8 GB na RAM. Co se děje s tím? Oh, a BTW, já jsem na mém starém počítači zadáním této lol. Jediná věc, než je Intel a základní zázemí díky Běžím na 'nového' z nich je program, který souvisí temp.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.