μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Θερμοκρασία ανησυχίες για Q9550

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 08:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θερμοκρασία ανησυχίες για Q9550

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός νέου υπολογιστή, και είναι μεγάλη λειτουργία. Ωστόσο, μου είναι cpu ρελαντί στα μέσα της δεκαετίας του'50 και η λειτουργία περίπου 63 βαθμούς υπό φορτίο. Είμαι χρησιμοποιώντας το stock HSF σε Q9550 της Intel, το οποίο έχω overclocked 15% σε 3.2gHz για stock volt. Όταν πάρω το OC off, η temps πτώση, αλλά μόνο 1-3 βαθμούς, οπότε η αλλαγή είναι σίγουρα τίποτα δεν τεράστια.

Είμαι δεν έχουν κανένα πρόβλημα από μόνη της, θέλω απλώς να είμαστε σίγουροι δεν είμαι εγώ ο ίδιος για τη ζημία σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτό είναι σε μια Antec 900 και δεν έχω ανεμιστήρα για την υπόθεση πλευρά, αν και είμαι θεωρώντας την προσθήκη ενός. Το υπόλοιπο των οπαδών είναι το μέσο για τη ρύθμιση, και δεν παρατηρούν κάθε αλλαγή θερμοκρασίας όταν στροφαλοφόροι τους σε υψηλής ταχύτητας έναρξη λειτουργίας. Έχω Best Buy θερμική πάστα για τώρα, η επωνυμία της οποίας δεν μπορώ να θυμηθώ.

Έχω reseated την cpu μια-δυο φορές και να πάρω τον ίδιο χρόνο, αν και θα μπορούσε να δώσει μία πιο παλαβό. Έτσι, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Θα πρέπει να ανησυχούμε γι 'αυτό temp;
2) Τι μπορώ να κάνω για τα φτηνά, που θα συμβάλει στη μείωση της; Μόλις πέρασε ένα σωρό χρήματα σε αυτό το πλαίσιο και πραγματικά δεν μπορώ να δαπανήσουν πολύ περισσότερα από τώρα. $ 15 - $ 20 για όλα μπορώ να δικαιολογήσει την γυναίκα του για τον επόμενο μήνα ή προκειμένου για αυτό το μηχάνημα.
3) Τώρα, το mobo δεν διαθέτει ανεμιστήρα για την heatsink, αλλά έχω ένα Θα μπορούσα να προσθέσω. Η υπόθεση θερμοκρασία είναι περίπου 33-35, και ξέρω ότι μου κάρτα οθόνης τρέχει καυτό, έτσι μανιβέλλα μέχρι περίπτωση temp. Αν τεθεί ένα ανεμιστήρα για το νεροχύτη θερμότητας για την mobo, που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και να βοηθήσει.
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:13
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας jcburchett View Post
Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός νέου υπολογιστή, και είναι μεγάλη λειτουργία. Ωστόσο, μου είναι cpu ρελαντί στα μέσα της δεκαετίας του'50 και η λειτουργία περίπου 63 βαθμούς υπό φορτίο. Είμαι χρησιμοποιώντας το stock HSF σε Q9550 της Intel, το οποίο έχω overclocked 15% σε 3.2gHz για stock volt. Όταν πάρω το OC off, η temps πτώση, αλλά μόνο 1-3 βαθμούς, οπότε η αλλαγή είναι σίγουρα τίποτα δεν τεράστια.

Είμαι δεν έχουν κανένα πρόβλημα από μόνη της, θέλω απλώς να είμαστε σίγουροι δεν είμαι εγώ ο ίδιος για τη ζημία σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτό είναι σε μια Antec 900 και δεν έχω ανεμιστήρα για την υπόθεση πλευρά, αν και είμαι θεωρώντας την προσθήκη ενός. Το υπόλοιπο των οπαδών είναι το μέσο για τη ρύθμιση, και δεν παρατηρούν κάθε αλλαγή θερμοκρασίας όταν στροφαλοφόροι τους σε υψηλής ταχύτητας έναρξη λειτουργίας. Έχω Best Buy θερμική πάστα για τώρα, η επωνυμία της οποίας δεν μπορώ να θυμηθώ.

Έχω reseated την cpu μια-δυο φορές και να πάρω τον ίδιο χρόνο, αν και θα μπορούσε να δώσει μία πιο παλαβό. Έτσι, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Θα πρέπει να ανησυχούμε γι 'αυτό temp;
2) Τι μπορώ να κάνω για τα φτηνά, που θα συμβάλει στη μείωση της; Μόλις πέρασε ένα σωρό χρήματα σε αυτό το πλαίσιο και πραγματικά δεν μπορώ να δαπανήσουν πολύ περισσότερα από τώρα. $ 15 - $ 20 για όλα μπορώ να δικαιολογήσει την γυναίκα του για τον επόμενο μήνα ή προκειμένου για αυτό το μηχάνημα.
3) Τώρα, το mobo δεν διαθέτει ανεμιστήρα για την heatsink, αλλά έχω ένα Θα μπορούσα να προσθέσω. Η υπόθεση θερμοκρασία είναι περίπου 33-35, και ξέρω ότι μου κάρτα οθόνης τρέχει καυτό, έτσι μανιβέλλα μέχρι περίπτωση temp. Αν τεθεί ένα ανεμιστήρα για το νεροχύτη θερμότητας για την mobo, που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και να βοηθήσει.

Yeh, όντως υψηλό ήχο. Ενώ δεν επικίνδυνα, δεν το ιδανικό.

Πρώτο είναι αυτό θερμική πάστα χρησιμοποιείτε; Εάν τα πραγματικά πραγματικά φθηνό υλικό αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να πάρετε κάποια Arctic Silver.

Δεύτερον, αν μπορείτε, προσπαθήστε να πάρετε μια Αρκτική FREEZER 7 Pro. Αυτό είναι ένα καλό cooler για ένα πολύ μικρό προϋπολογισμό (λιγότερο από $ 30)

Έρχεται με καλή πάστα πριν εφαρμοστεί, ώστε δεν χρειάζεται να δαπανήσει επιπλέον για νέα πράγματα.

Αυτό θα πρέπει να σας temps κάτω όμορφα.

Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να διαβάσετε το χρόνο; Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε Real Temp, ο οποίος θεωρείται γενικά ως η πλέον ακριβής. Core Temp τείνει να είναι 10 μοίρες εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε να το τάσης κάτω. Auto πιθανότατα θα της δώσει περισσότερο από τον τρόπο που χρειάζεται.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:34
Ομάδα Δωρητών

Είσαι σίγουρος γι 'αυτό serverguy; Είμαι λειτουργίας μιας Q9450 με την ίδια υπόθεση και temps μου είναι πάντα σε αυτό το φάσμα. Θα ζητήσει πληροφορίες από πολλά άτομα σε διάφορες τοποθεσίες και ήταν βέβαιοι ότι αυτές είναι κανονικές για την ασφαλή temps σειρά μάρκες, όπως υψηλότερη temps είναι κανονικές με την 9800GX2 GFX κάρτες. Είμαι επίσης αρκετά βέβαιος ότι η Intel spec φύλλα πω το ίδιο πράγμα.

Τώρα που δεν έχουν τίποτα, αλλά αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, McAfee, και η κανονική λειτουργία Vista χάλια, μου temps CPU1 είναι: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 και μου GFX αναγνώσεις είναι 63, 60, 61, και 62. Αν και αυτές οι μετρήσεις είναι από την Nvidia μου σύστημα παρακολούθησης του προγράμματος, θα έχουν βρει πολύ συμβατή με τις temps στο BIOS, όταν χρησιμοποιούνται σε διπλό έλεγχο τακτικά.
Old 10η Σεπ 2008, 14:50
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Είσαι σίγουρος γι 'αυτό serverguy; Είμαι λειτουργίας μιας Q9450 με την ίδια υπόθεση και temps μου είναι πάντα σε αυτό το φάσμα. Θα ζητήσει πληροφορίες από πολλά άτομα σε διάφορες τοποθεσίες και ήταν βέβαιοι ότι αυτές είναι κανονικές για την ασφαλή temps σειρά μάρκες, όπως υψηλότερη temps είναι κανονικές με την 9800GX2 GFX κάρτες. Είμαι επίσης αρκετά βέβαιος ότι η Intel spec φύλλα πω το ίδιο πράγμα.

Τώρα που δεν έχουν τίποτα, αλλά αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, McAfee, και η κανονική λειτουργία Vista χάλια, μου temps CPU1 είναι: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 και μου GFX αναγνώσεις είναι 63, 60, 61, και 62. Αν και αυτές οι μετρήσεις είναι από την Nvidia μου σύστημα παρακολούθησης του προγράμματος, θα έχουν βρει πολύ συμβατή με τις temps στο BIOS, όταν χρησιμοποιούνται σε διπλό έλεγχο τακτικά.
Λοιπόν, δεν είμαι έμπειρος με αυτά τα μαζικά μάρκες (που είναι - υπάρχουν πάρα αιματηρή ακριβά!), Αλλά εξακολουθώ να αισθάνονται ότι είναι υψηλό.

Ποτέ δεν ήθελε να αφήσει μία CPU πάει τελευταίων 60 βαθμούς σε πλήρες φορτίο. Ασφαλώς δεν θα ήθελα να αδρανής σε αυτές τις θερμοκρασίες.

Intel δεν θα εγγυάται την πλήρη διάρκεια ζωής 3 χρόνια εφόσον υπερβαίνει τους 70 βαθμούς C.

Αν ρελαντί ish στα 60, δεν θα ήθελα να πιστεύω ό, τι σε πλήρες φορτίο

Πώς σχετικά με τη λήψη Real Temp
http://www.techpowerup.com/realtemp/

Και Intel Burn Test
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

Ας το κάνει περίπου 10 γύρους και να δείτε τι σας temps get to. Παρακαλούμε να το σταματήσουμε αν προσέγγιση 70!

Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:59
Ομάδα Δωρητών

Αυτή είναι η Intel καίγονται δοκιμή το νέο που μόλις βγήκε με; Διάβασα γι 'αυτό και αν είναι, είτε σε ένα άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ ή σε μια νέα τοποθεσία κάπου ............

Έχω ήδη αναρωτιούνται πόσο καλή ήταν, δεδομένου ότι το διάβασα (μόλις πριν από μερικές ημέρες στο πλέον) και χαίρομαι που σας βλέπω το συστήσει. Νιώθω πιο άνετα χρησιμοποιώντας το τώρα lol.
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:02
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Αυτή είναι η Intel καίγονται δοκιμή το νέο που μόλις βγήκε με; Διάβασα γι 'αυτό και αν είναι, είτε σε ένα άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ ή σε μια νέα τοποθεσία κάπου ............

Έχω ήδη αναρωτιούνται πόσο καλή ήταν, δεδομένου ότι το διάβασα (μόλις πριν από μερικές ημέρες στο πλέον) και χαίρομαι που σας βλέπω το συστήσει. Νιώθω πιο άνετα χρησιμοποιώντας το τώρα lol.
Yeh, θα το χρησιμοποιούν αποκλειστικά τώρα. Είναι πραγματικά υπογραμμίζει την CPU, περισσότερο από οποιονδήποτε από τους άλλους, και λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα.

10 δευτερόλεπτα, είναι ίση με 10 ώρες από την άλλη τα φαινόμενα ακραίων καταστάσεων και νομίζω ότι συμφωνώ. Ταχύτητες μέχρι OCing πολλά.

Αυτή είναι μια θέση που έκανα για αυτό
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:05
Ομάδα Δωρητών

Ναι Μόλις είδα ότι ήταν περίπου lol και να επεξεργαστείτε τις αποστολές μου να αντανακλούν αυτό. Πολύ αργά τώρα. Θα του δώσετε ένα στροβιλίζω απόψε πριν πάω για ύπνο. Έπρεπε να μου ελαφρώς OC επεξεργαστή για να το δικαίωμα να τρέχει και να αναρωτιούνται σχετικά με τη σταθερότητα έκτοτε. Όταν λέω λίγο εννοώ πολύ λίγο, ίσως μία ή δύο ρυθμίσεις πάνω εργοστάσιο ........
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Ιερά πρύμνη στο κλαρί. Αν είμαι ανάγνωση το δικαίωμα αυτό υπάρχει μια τεράστια διαφορά σε αυτό που σκέφτηκα ήταν το χρόνο και αυτό το χρόνο που πράγματι είναι (σύμφωνα με το πρόγραμμα που προτείνεται serverdude).

Αν το κάνω αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να υπάρχει ένα στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

EDIT: Ok, το έκανα δικαίωμα lol. Κάντε κλικ στην εικόνα διακομιστή παρακαλώ και πες μου αν είμαι σωστά ανάγνωση ότι οι temps είναι περίπου 20C κατώτερο από αυτό που είπε nVidia σύστημα παρακολούθησης είναι ..........
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 16:19
Ομάδα Δωρητών

Core 2 Duos είναι μηχανικής όπου το 70 είναι το ύψιστο, θα πρέπει να είστε σε φορτίο (αυτός είναι ο κίνδυνος temp). Θα περιμένουμε δύο πράγματα:

1. Τετραπλά θα μπορούσε να γίνει για να αντέχουν σε υψηλότερη θερμοκρασία λόγω .. καλά, είναι ένα quad
2. Ένα φορτίο θερμοκρασία των 63 δεν είναι κακό ότι για κάθε C2D, είναι λίγο υψηλή αλλά 65 είναι περίπου το max Είχα θέλουμε να κρατήσουμε κοντά.

Δεν θα είναι πάρα πολύ με αυτό. Αν Stil ενδιαφερόμενα μέ Xigmatec σε αυτό για $ 20 και το ονομάσουμε την ημέρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 17:04
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν είμαι σε λειτουργία αυτό το πρόγραμμα, 6 περνάει, συγγνώμη, ξέχασα πόσες έτσι δεν βλέπε 10, και μου είναι max temps σε 76, 75, 73, και 77. Κι εγώ το τηγάνισμα τσιπ μου; Έστειλα σας (serverguy) ένα pm πριν αρχίσει αλλά πήρε ανυπόμονος και μόλις προχώρησε και το έκανε, έχω την γόνου της εγγύησης lol. Δεν ξέρω πόσα περνάει έχουν ολοκληρωθεί, αλλά μετά από περίπου 20 λεπτά που διήρκεσε η θερμοκρασία, γι 'αυτό προτείνεται η οποία είναι όπου είμαι να μου "αξίες". Η βασική θερμοκρασία τότε ήταν 75, 70, 73, και 77. Η απόσταση ήταν 20, 25, 22, και 19.

Πήγα με το άγχος του επιπέδου 1 που είναι η μέγιστη πίεση. Δεν μυρίζει κάτι καύση ακόμα. Επίσης, παρατήρησα ότι μόνο regognized 6,87 GB του μου της 8 GB μνήμης RAM. Τι με αυτό; Ω, και BTW, είμαι σε παλιό μου υπολογιστή πληκτρολογώντας αυτό lol. Το μόνο πράγμα που εκτός από την Intel και τη βασική φόντο stuff Είμαι λειτουργίας για το «νέο» το ένα είναι το πρόγραμμα που συνδέονται temp.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.