kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Temp aggályokat Q9550

Reply

Téma eszközök
Old 10. Sep 2008, 08:55
Új tag Csoport

Default Temp aggályokat Q9550

Most elkészült egy új számítógépet, és ez fut jó. Mindazonáltal, a CPU alapjáraton a középső 50s és működtetése mintegy 63 fok terhelés alatt. Én vagyok az állomány HSF egy Intel Q9550, amely már overclocked 15%-ról 3,2 GHz raktáron volt. Mikor veszi le a bűnözés, a temps csepp, de csak 1-3 fok, így a változás természetesen semmi komoly.

Én nem vagyok olyan problémák, amelyek per se, én csak szeretnék lenni, persze nem vagyok beállítás magam a kárért, amely hosszú távon. Ez egy Antec 900 és nincs az a fan oldalán, bár én vagyok véve hozzá egy. A többi a rajongók vannak a közép-beállítás, és nem betartani minden változást hőm amikor hajtókart, hogy nagy sebességű módban indítani. Megvan a Best Buy termikus pasztát most, a márka nevét, amit én nem emlékszem.

Van reseated a CPU egy pár, és én ugyanaz temps, bár lehet, hogy ez egy újabb csapás. Szóval, én a kérdések a következők:

1) Úgy kell aggasztja ez a hőmérséklet?
2) Mi a teendő az olcsó, amelyek segítenek csökkenteni az? Csak a kiégett egy halom pénzt, és ezt a rovatot tényleg nem töltik sokkal jobb most. $ 15 - $ 20 kb annyit tud, hogy a feleség a következő hónap, vagy ha erre a gépre.
3) Most, a mobo nincs ventilátor a hűtőborda, de van egy tudtam hozzáadni. Az eset hőm kb 33-35, és tudom, hogy én videokártya fut meleg, ezáltal cranking ki esetben hőm. Ha én tenni egy ventilátort a hő sink a mobo, lehet, hogy segít?

Köszönöm a válaszokat, és segítséget.
Old 10. Sep 2008, 14:13
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by jcburchett View Post
Most elkészült egy új számítógépet, és ez fut jó. Mindazonáltal, a CPU alapjáraton a középső 50s és működtetése mintegy 63 fok terhelés alatt. Én vagyok az állomány HSF egy Intel Q9550, amely már overclocked 15%-ról 3,2 GHz raktáron volt. Mikor veszi le a bűnözés, a temps csepp, de csak 1-3 fok, így a változás természetesen semmi komoly.

Én nem vagyok olyan problémák, amelyek per se, én csak szeretnék lenni, persze nem vagyok beállítás magam a kárért, amely hosszú távon. Ez egy Antec 900 és nincs az a fan oldalán, bár én vagyok véve hozzá egy. A többi a rajongók vannak a közép-beállítás, és nem betartani minden változást hőm amikor hajtókart, hogy nagy sebességű módban indítani. Megvan a Best Buy termikus pasztát most, a márka nevét, amit én nem emlékszem.

Van reseated a CPU egy pár, és én ugyanaz temps, bár lehet, hogy ez egy újabb csapás. Szóval, én a kérdések a következők:

1) Úgy kell aggasztja ez a hőmérséklet?
2) Mi a teendő az olcsó, amelyek segítenek csökkenteni az? Csak a kiégett egy halom pénzt, és ezt a rovatot tényleg nem töltik sokkal jobb most. $ 15 - $ 20 kb annyit tud, hogy a feleség a következő hónap, vagy ha erre a gépre.
3) Most, a mobo nincs ventilátor a hűtőborda, de van egy tudtam hozzáadni. Az eset hőm kb 33-35, és tudom, hogy én videokártya fut meleg, ezáltal cranking ki esetben hőm. Ha én tenni egy ventilátort a hő sink a mobo, lehet, hogy segít?

Köszönöm a válaszokat, és segítséget.

Yeh, ez a magas hang. Bár nem veszélyes, a nem ideális.

Az első dolog az, ami a termikus paszta használ? Ha a valóban nagyon olcsó cucc ez lehet a probléma. Próbálj meg egy kis sarkvidéki ezüst.

Másodszor, ha rá, próbáld meg egy Arctic Freezer 7 Pro. Ez egy jó hűvösebb egy nagyon szerény költségvetés (kevesebb, mint $ 30)

Ez már jó előre alkalmazott paszta így nem kell külön tölteni az új dolgokat.

Ezt kellene a temps le szépen.

What are you program segítségével olvasni az temps? Próbálj ki Real Temp, amely általában tekinteni a legpontosabb. Core Temp általában 10 fok magas.

Végül, kipróbálhatja, hogy a feszültség le. Auto fog adni, hogy így több mint szükséges.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 10. Sep 2008, 14:34
Donor Group

Biztos benne, hogy arról a serverguy? I'm running a Q9450 az ugyanabban az ügyben, és a temps mindig abban a tartományban. Azt kérte az információk sok ember több helyszínek és az biztosítja, hogy ezek a normális biztonságos temps, hogy több zseton, sokkal magasabb, mint a normális temps a 9800GX2 Gfx kártyákat. Én is elég biztos, hogy az Intel spec lapok mondom ugyanaz.

Most semmi, de ez a böngésző, McAfee, és a szokásos szar Vista fut, a temps CPU1 van: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 s Gfx leolvasásokat a 63, 60, 61, és 62. Bár ezek a leolvasásokat az én NVidia rendszer monitor program, én találtam nagyon kompatibilis az temps a BIOS-ban, amikor használják őket rendszeresen ellenőrizze.
Old 10. Sep 2008, 14:50
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Biztos benne, hogy arról a serverguy? I'm running a Q9450 az ugyanabban az ügyben, és a temps mindig abban a tartományban. Azt kérte az információk sok ember több helyszínek és az biztosítja, hogy ezek a normális biztonságos temps, hogy több zseton, sokkal magasabb, mint a normális temps a 9800GX2 Gfx kártyákat. Én is elég biztos, hogy az Intel spec lapok mondom ugyanaz.

Most semmi, de ez a böngésző, McAfee, és a szokásos szar Vista fut, a temps CPU1 van: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 s Gfx leolvasásokat a 63, 60, 61, és 62. Bár ezek a leolvasásokat az én NVidia rendszer monitor program, én találtam nagyon kompatibilis az temps a BIOS-ban, amikor használják őket rendszeresen ellenőrizze.
Nos, én nem tömegesen tapasztalható ezen chipek (aki - nem túl véres drága!), De még mindig úgy érzik, ezek magas.

Nem szeretem, hogy hadd menjen a CPU elmúlt 60 fok teljes terhelésnél. Igazán nem akarok tétlen Ilyen hőmérsékleten.

Az Intel nem garantálja a teljes 3 éves élettartamot, ha azok meghaladják a 70 C-fok

Ha alapjáraton 60 ish, én nem szeretnék arra gondolni, amit a teljes terhelés

Mit szólsz a letöltés Real Temp
http://www.techpowerup.com/realtemp/

És az Intel Burn Test
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

Let it do mintegy 10 fordulóban, és mi a temps eljutni. Kérem, álljon meg, ha a megközelítés 70!

Old 10. Sep 2008, 14:59
Donor Group

Ez az intel burn test az új, csak jött ki? Azt olvastam, hogy ha így van, akár egy cikket itt, vagy egy újság honlapján valahol ............

Már gondoltam, milyen jó volt, mert én azt olvastam (csak pár nappal ezelőtt a legtöbb), és örülök, hogy látlak ajánljuk. Én szívesebben használja most lol.
Old 10. Sep 2008, 15:02
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Ez az intel burn test az új, csak jött ki? Azt olvastam, hogy ha így van, akár egy cikket itt, vagy egy újság honlapján valahol ............

Már gondoltam, milyen jó volt, mert én azt olvastam (csak pár nappal ezelőtt a legtöbb), és örülök, hogy látlak ajánljuk. Én szívesebben használja most lol.
Yeh, azt használja, kizárólag most. Tényleg kiemeli a CPU, annál is inkább, mint bármelyik másik, és sokkal gyorsabban működik.

10 másodpercig, hogy eléri a 10 órát egy stresszteszt láthatóan és azt hiszem, egyetértek. Felgyorsítja OCing szépen.

Ez egy poszt csináltam róla
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10. Sep 2008, 15:05
Donor Group

Ja, csak látta, hogy lol, és azon voltam, hogy módosíthatom a postán, hogy tükrözze ezt. Késõ van. Adok egy örvény este, mielőtt lefekszik. Volt, hogy kissé OC Saját processzor, hogy azt a jogát, és futni is kíváncsi a stabilitás van. Amikor azt mondom, kicsit úgy értem kissé, talán egy-két gyári beállításokat ........
Old 10. Sep 2008, 15:34
Donor Group

Szent kakilt egy bot. Ha én vagyok olvasó ez ott van egy hatalmas különbség gondoltam volt temps, és milyen Temps illetően (a program akkor azt javasolta, serverdude).

Ha én ezt a jogot, akkor léteznie kell egy lövés és az eredmények:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

EDIT: Ok, már helyesnek lol. Kattintson a képre kérjük szerver és mondd el, ha én vagyok helyes olvasata, hogy a temps körülbelül 20C alacsonyabb nVidia Rendszerfigyelő mondta ezek ..........
Old 10. Sep 2008, 16:19
Donor Group

Core 2 Duos alapú, ahol a 70 az abszolút legmagasabb meg kell terhelés (ez a veszély, hőm.) Azt várják a két dolgot:

1. Quad valószínűleg kell állnia, hogy megfelelően magas hőmérséklet miatt .. nos, ez egy quad
2. A terhelés a hőmérséklet a 63 nem olyan rossz minden, C2D, ez egy kicsit magas, de 65 körül van a max én akarom, hogy ez kb.

Én nem túl illeti meg. Ha az érintett stil dobjon egy Xigmatec azt a 20 $, és ez egy nap.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 10. Sep 2008, 17:04
Donor Group

Jól vagyok, hogy a futó program, 6 passes, bocs, elfelejtettem, hogy hány így nem láttam 10, és én max temps vannak 76, 75, 73, és 77. Én sütés Saját chip? Elküldtem neked (serverguy) a PM előtt kezdtem de türelmetlen lett, és csak mentem előre és nem, akkor a JSZK jótállása lol. Nem tudom, hány passes befejezték, de körülbelül 20 perc alatt futottam a hőmérséklet, amit javasolt, ahol én vagyok, én kapok "értékek". A mag hőmérséklete volt, 75, 70, 73, és 77. Távolság volt, 20, 25, 22, és 19.

Elmentem a stresszt, amely 1-es szintű maximális feszültséggel. Nem érzek semmit égési még. Azt is észrevettem, hogy csak regognized 6,87 GB's of my 8 GB RAM van. Mi van ezzel? Ja, és BTW, én vagyok a régi számítógép tipizálási ez lol. Az egyetlen dolog, ami más, mint az Intel és az alapvető dolgokat háttérben futó vagyok az "új" Az egyik a hőmérséklet programmal akkor kapcsolódnak.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.