![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most elkészült egy új számítógépet, és ez fut jó. Mindazonáltal, a CPU alapjáraton a középső 50s és működtetése mintegy 63 fok terhelés alatt. Én vagyok az állomány HSF egy Intel Q9550, amely már overclocked 15%-ról 3,2 GHz raktáron volt. Mikor veszi le a bűnözés, a temps csepp, de csak 1-3 fok, így a változás természetesen semmi komoly. Én nem vagyok olyan problémák, amelyek per se, én csak szeretnék lenni, persze nem vagyok beállítás magam a kárért, amely hosszú távon. Ez egy Antec 900 és nincs az a fan oldalán, bár én vagyok véve hozzá egy. A többi a rajongók vannak a közép-beállítás, és nem betartani minden változást hőm amikor hajtókart, hogy nagy sebességű módban indítani. Megvan a Best Buy termikus pasztát most, a márka nevét, amit én nem emlékszem. Van reseated a CPU egy pár, és én ugyanaz temps, bár lehet, hogy ez egy újabb csapás. Szóval, én a kérdések a következők: 1) Úgy kell aggasztja ez a hőmérséklet? 2) Mi a teendő az olcsó, amelyek segítenek csökkenteni az? Csak a kiégett egy halom pénzt, és ezt a rovatot tényleg nem töltik sokkal jobb most. $ 15 - $ 20 kb annyit tud, hogy a feleség a következő hónap, vagy ha erre a gépre. 3) Most, a mobo nincs ventilátor a hűtőborda, de van egy tudtam hozzáadni. Az eset hőm kb 33-35, és tudom, hogy én videokártya fut meleg, ezáltal cranking ki esetben hőm. Ha én tenni egy ventilátort a hő sink a mobo, lehet, hogy segít? Köszönöm a válaszokat, és segítséget. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Yeh, ez a magas hang. Bár nem veszélyes, a nem ideális. Az első dolog az, ami a termikus paszta használ? Ha a valóban nagyon olcsó cucc ez lehet a probléma. Próbálj meg egy kis sarkvidéki ezüst. Másodszor, ha rá, próbáld meg egy Arctic Freezer 7 Pro. Ez egy jó hűvösebb egy nagyon szerény költségvetés (kevesebb, mint $ 30) Ez már jó előre alkalmazott paszta így nem kell külön tölteni az új dolgokat. Ezt kellene a temps le szépen. What are you program segítségével olvasni az temps? Próbálj ki Real Temp, amely általában tekinteni a legpontosabb. Core Temp általában 10 fok magas. Végül, kipróbálhatja, hogy a feszültség le. Auto fog adni, hogy így több mint szükséges.
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy arról a serverguy? I'm running a Q9450 az ugyanabban az ügyben, és a temps mindig abban a tartományban. Azt kérte az információk sok ember több helyszínek és az biztosítja, hogy ezek a normális biztonságos temps, hogy több zseton, sokkal magasabb, mint a normális temps a 9800GX2 Gfx kártyákat. Én is elég biztos, hogy az Intel spec lapok mondom ugyanaz. Most semmi, de ez a böngésző, McAfee, és a szokásos szar Vista fut, a temps CPU1 van: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 s Gfx leolvasásokat a 63, 60, 61, és 62. Bár ezek a leolvasásokat az én NVidia rendszer monitor program, én találtam nagyon kompatibilis az temps a BIOS-ban, amikor használják őket rendszeresen ellenőrizze. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem szeretem, hogy hadd menjen a CPU elmúlt 60 fok teljes terhelésnél. Igazán nem akarok tétlen Ilyen hőmérsékleten. Az Intel nem garantálja a teljes 3 éves élettartamot, ha azok meghaladják a 70 C-fok Ha alapjáraton 60 ish, én nem szeretnék arra gondolni, amit a teljes terhelés ![]() Mit szólsz a letöltés Real Temp http://www.techpowerup.com/realtemp/ És az Intel Burn Test http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65 Let it do mintegy 10 fordulóban, és mi a temps eljutni. Kérem, álljon meg, ha a megközelítés 70!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ez az intel burn test az új, csak jött ki? Azt olvastam, hogy ha így van, akár egy cikket itt, vagy egy újság honlapján valahol ............ Már gondoltam, milyen jó volt, mert én azt olvastam (csak pár nappal ezelőtt a legtöbb), és örülök, hogy látlak ajánljuk. Én szívesebben használja most lol. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
10 másodpercig, hogy eléri a 10 órát egy stresszteszt láthatóan és azt hiszem, egyetértek. Felgyorsítja OCing szépen. Ez egy poszt csináltam róla http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ja, csak látta, hogy lol, és azon voltam, hogy módosíthatom a postán, hogy tükrözze ezt. Késõ van. Adok egy örvény este, mielőtt lefekszik. Volt, hogy kissé OC Saját processzor, hogy azt a jogát, és futni is kíváncsi a stabilitás van. Amikor azt mondom, kicsit úgy értem kissé, talán egy-két gyári beállításokat ........ |
|
| |||
| |||
| Szent kakilt egy bot. Ha én vagyok olvasó ez ott van egy hatalmas különbség gondoltam volt temps, és milyen Temps illetően (a program akkor azt javasolta, serverdude). Ha én ezt a jogot, akkor léteznie kell egy lövés és az eredmények: ![]() EDIT: Ok, már helyesnek lol. Kattintson a képre kérjük szerver és mondd el, ha én vagyok helyes olvasata, hogy a temps körülbelül 20C alacsonyabb nVidia Rendszerfigyelő mondta ezek .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core 2 Duos alapú, ahol a 70 az abszolút legmagasabb meg kell terhelés (ez a veszély, hőm.) Azt várják a két dolgot: 1. Quad valószínűleg kell állnia, hogy megfelelően magas hőmérséklet miatt .. nos, ez egy quad 2. A terhelés a hőmérséklet a 63 nem olyan rossz minden, C2D, ez egy kicsit magas, de 65 körül van a max én akarom, hogy ez kb. Én nem túl illeti meg. Ha az érintett stil dobjon egy Xigmatec azt a 20 $, és ez egy nap.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jól vagyok, hogy a futó program, 6 passes, bocs, elfelejtettem, hogy hány így nem láttam 10, és én max temps vannak 76, 75, 73, és 77. Én sütés Saját chip? Elküldtem neked (serverguy) a PM előtt kezdtem de türelmetlen lett, és csak mentem előre és nem, akkor a JSZK jótállása lol. Nem tudom, hány passes befejezték, de körülbelül 20 perc alatt futottam a hőmérséklet, amit javasolt, ahol én vagyok, én kapok "értékek". A mag hőmérséklete volt, 75, 70, 73, és 77. Távolság volt, 20, 25, 22, és 19. Elmentem a stresszt, amely 1-es szintű maximális feszültséggel. Nem érzek semmit égési még. Azt is észrevettem, hogy csak regognized 6,87 GB's of my 8 GB RAM van. Mi van ezzel? Ja, és BTW, én vagyok a régi számítógép tipizálási ez lol. Az egyetlen dolog, ami más, mint az Intel és az alapvető dolgokat háttérben futó vagyok az "új" Az egyik a hőmérséklet programmal akkor kapcsolódnak. |