פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

טמפ דאגות על Q9550

Reply

שרשרת כלים
Old 10 ספטמבר 2008, 08:55
קבוצת חברות חדשות

Default טמפ דאגות על Q9550

אני רק סיימו לבנות מחשב חדש, והוא רצה גדול. עם זאת, CPU שלי היא התבטלות במרכז 50s ולהפעיל עוד על 63 מעלות תחת עומס. אני משתמש ב HSF את המניה של אינטל Q9550, אשר ביצעתי overclocked 15% ל 3.2gHz המניה ב volts. כאשר אני לוקח את זה ממני OC, temps על ירידה, אבל רק 1-3 מעלות, אז השינוי הוא בהחלט דבר ענק.

אני לא נתקל בבעיות כלשהן כשלעצמו, אני רק רוצה להיות בטוח שאני לא הגדרת את עצמי עבור נזק בטווח הארוך. זה של ANTEC 900 ואין לי מעריץ את התיק על הצד, אם כי אני שוקל להוסיף אחד. שאר אוהדים נמצאים על הגדרה בינונית, ואני לא להשקיף כל שינוי טמפ כשאני לארכב אותם High Speed מצב הפעלה. אני כבר יש Best Buy תרמית להדביק על עכשיו, את שם המותג אשר אני לא יכול לזכור.

יש לי את CPU reseated כמה פעמים אני מקבל את אותו temps, למרות שאני עשוי לתת לו עוד מהלומה. אז, יש לי את השאלות הבאות:

1) האם אני צריך להיות מודאג לגבי זה זמני?
2) מה אני יכול לעשות על זולים אשר יסייעו להקטין את זה? רק אני ביליתי ערימת כסף על תיבה זו ואני באמת לא יכול להשקיע הרבה יותר עכשיו. $ 15 - $ 20 הוא בערך כל מה שאני יכול כדי להצדיק את אשתו במשך חודש בערך זה מכונה.
3) עכשיו, את mobo אין מעריץ על heatsink, אבל יש לי אחד אני יכול להוסיף. המקרה הוא על טמפ 33-35, ואני יודע את כרטיס המסך פועל חמה, ובכך cranking up מקרה זמני. אם אוהד שמתי על חום כיור עבור mobo, זה יכול לעזור?

תודה על העזרה ועל תגובות.
Old 10 ספטמבר 2008, 14:13
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jcburchett View Post
אני רק סיימו לבנות מחשב חדש, והוא רצה גדול. עם זאת, CPU שלי היא התבטלות במרכז 50s ולהפעיל עוד על 63 מעלות תחת עומס. אני משתמש ב HSF את המניה של אינטל Q9550, אשר ביצעתי overclocked 15% ל 3.2gHz המניה ב volts. כאשר אני לוקח את זה ממני OC, temps על ירידה, אבל רק 1-3 מעלות, אז השינוי הוא בהחלט דבר ענק.

אני לא נתקל בבעיות כלשהן כשלעצמו, אני רק רוצה להיות בטוח שאני לא הגדרת את עצמי עבור נזק בטווח הארוך. זה של ANTEC 900 ואין לי מעריץ את התיק על הצד, אם כי אני שוקל להוסיף אחד. שאר אוהדים נמצאים על הגדרה בינונית, ואני לא להשקיף כל שינוי טמפ כשאני לארכב אותם High Speed מצב הפעלה. אני כבר יש Best Buy תרמית להדביק על עכשיו, את שם המותג אשר אני לא יכול לזכור.

יש לי את CPU reseated כמה פעמים אני מקבל את אותו temps, למרות שאני עשוי לתת לו עוד מהלומה. אז, יש לי את השאלות הבאות:

1) האם אני צריך להיות מודאג לגבי זה זמני?
2) מה אני יכול לעשות על זולים אשר יסייעו להקטין את זה? רק אני ביליתי ערימת כסף על תיבה זו ואני באמת לא יכול להשקיע הרבה יותר עכשיו. $ 15 - $ 20 הוא בערך כל מה שאני יכול כדי להצדיק את אשתו במשך חודש בערך זה מכונה.
3) עכשיו, את mobo אין מעריץ על heatsink, אבל יש לי אחד אני יכול להוסיף. המקרה הוא על טמפ 33-35, ואני יודע את כרטיס המסך פועל חמה, ובכך cranking up מקרה זמני. אם אוהד שמתי על חום כיור עבור mobo, זה יכול לעזור?

תודה על העזרה ועל תגובות.

Yeh, היא עושה קול גבוה. אמנם לא מסוכן, זה לא אידיאלי.

דבר ראשון הוא תרמית הדבק מה אתה משתמש? אם את באמת באמת דברים זולים זה יכול להיות בעיה. מנסה להשיג קצת כסף הארקטי.

שנית, אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה, מנסה לקבל הארקטי המקפיא 7 Pro. זה טוב מאוד עבור Cooler צנוע התקציב (פחות מ 30 $)

זה בא עם החלת להדביק מראש טוב אז לא צריך להשקיע מיותרים על דברים חדשים.

זה צריך לקבל את temps למטה יפה.

איזה תוכנית אתה משתמש כדי לקרוא את temps? אולי אתה רוצה לנסות נכסים זמני, אשר בדרך כלל ראו כפי המדויקות ביותר. Core טמפ נוטה להיות גבוה 10 מעלות החוצה.

לבסוף, אתה יכול לנסות להביא את וולטג למטה. סביר להניח אוטומטית את זה דרך לתת יותר ממה שהוא צריך.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 10 ספטמבר 2008, 14:34
קבוצת תורמים

האם אתה בטוח בקשר לזה serverguy? אני מפעיל Q9450 עם אותו במקרה שלי temps תמיד באותו טווח. אני solicited מידע מאת אנשים רבים על מספר אתרים, והיה סמוך ובטוח כי אלה הם בדרך כלל בטוח temps עבור סדרה של צ 'יפס, הרבה יותר גבוה temps כאילו הם בדרך כלל עם כרטיסי 9800GX2 GFX. אני גם די בטוח כי אינטל spec גיליונות לומר את אותו הדבר.

עכשיו עם זה שום דבר מלבד דפדפן, McAfee, ואת בדרך כלל Vista מפעיל שטויות, temps שלי הם CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 ו GFX קריאות שלי הם 63, 60, 61, ו 62. למרות קריאות אלה הן שלי מתוך המערכת Nvidia לפקח התוכנית, מצאתי אותם מאוד תואם את temps ב-BIOS, כאשר הייתי פעמיים לבדוק אותם באופן קבוע.
Old 10 ספטמבר 2008, 14:50
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
האם אתה בטוח בקשר לזה serverguy? אני מפעיל Q9450 עם אותו במקרה שלי temps תמיד באותו טווח. אני solicited מידע מאת אנשים רבים על מספר אתרים, והיה סמוך ובטוח כי אלה הם בדרך כלל בטוח temps עבור סדרה של צ 'יפס, הרבה יותר גבוה temps כאילו הם בדרך כלל עם כרטיסי 9800GX2 GFX. אני גם די בטוח כי אינטל spec גיליונות לומר את אותו הדבר.

עכשיו עם זה שום דבר מלבד דפדפן, McAfee, ואת בדרך כלל Vista מפעיל שטויות, temps שלי הם CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 ו GFX קריאות שלי הם 63, 60, 61, ו 62. למרות קריאות אלה הן שלי מתוך המערכת Nvidia לפקח התוכנית, מצאתי אותם מאוד תואם את temps ב-BIOS, כאשר הייתי פעמיים לבדוק אותם באופן קבוע.
ובכן, אני לא מנוסה עם massively אלה הצ 'יפס (מי - שם נורא יקר מדי!) אבל אני עדיין מרגיש הם גבוהים.

אני לא רוצה ללכת תן CPU של 60 מעלות האחרונות במלוא לטעון. אני בוודאי לא ירצה לפהות הבאים טמפרטורות.

אינטל לא להבטיח מלא 3 שנים lifespan אם יעלה על 70 מעלות C.

אם אתה התבטלות ב 60 איש, אני לא רוצה לחשוב מה אתה בבית מלא לטעון

מה לגבי הורדת טמפ נדל
http://www.techpowerup.com/realtemp/

אינטל ו צרוב בחן
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

בואו נעשה את זה בערך 10 סיבובים ולראות מה את temps להגיע. בבקשה תפסיק אם הגישה 70!

Old 10 ספטמבר 2008, 14:59
קבוצת תורמים

האם זה שורף אינטל הבדיקה החדשה הם יצאו רק עם? קראתי על זה, אם יש, או של המאמר פורסם כאן או על אתר חדשות איפשהו ............

אני תוהה כבר כמה טוב זה היה מאז קראתי אותו (רק לפני כמה ימים לכל היותר) ו AM שמחה לראות את זה אתה ממליץ. אני מרגיש יותר בנוח להשתמש בו עכשיו LOL.
Old 10 ספטמבר 2008, 15:02
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bubba View Post
האם זה שורף אינטל הבדיקה החדשה הם יצאו רק עם? קראתי על זה, אם יש, או של המאמר פורסם כאן או על אתר חדשות איפשהו ............

אני תוהה כבר כמה טוב זה היה מאז קראתי אותו (רק לפני כמה ימים לכל היותר) ו AM שמחה לראות את זה אתה ממליץ. אני מרגיש יותר בנוח להשתמש בו עכשיו LOL.
Yeh, אני משתמש בו אך ורק עכשיו. זה ממש מדגיש את CPU, יותר מאשר כל כך של אחרים, וזה עובד הרבה יותר מהר.

10 שניות של זה שווה ל 10 שעות של מתח בדיקה נוספת, ככל הנראה, ואני חושב שאני מסכים. במהירויות של OCing הרבה.

זה לכתוב על זה אני עשיתי
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10 ספטמבר 2008, 15:05
קבוצת תורמים

כן, אני רק ראיתי את זה LOL והוא עומד לערוך את ההודעה כדי לשקף את זה. עכשיו מאוחר מדי. אני יהיה לנסות הלילה לפני שאני הולך לישון. הייתי צריך קצת OC את המעבד כדי להשיג את זה כדי לרוץ ימינה ואז כבר תוהה על יציבות מאז. כשאני אומר אני מתכוון מעט מעט מאוד, אולי אחד או שניים מעל הגדרות המפעל ........
Old 10 ספטמבר 2008, 15:34
קבוצת תורמים

בית אחרה הקודש על מקל. אם אני קוראת זכות זו ישנו הבדל עצום מה חשבתי היו temps ומה temps למעשה הם (על פי התוכנית המוצעת לך serverdude).

אם אני עושה את זה יש לך זכות להיות זריקה של התוצאות:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

ערוך: טוב, עשיתי את זה נכון LOL. לחץ על התמונה בבקשה שרת ותגיד לי אם אני קוראת נכון, כי הם temps סביב 20C נמוך יותר ממה nvidia מערכת לפקח אמר שהם ..........
Old 10 ספטמבר 2008, 16:19
קבוצת תורמים

Core 2 Duos שבו הם הנדסה 70 הוא הגבוה ביותר מוחלט אתה צריך להיות בבית לטעון (זה הסכנה זמני). הייתי מצפה לשני דברים:

1. סביר להניח כי יהיה Quads שבוצעו כראוי בפני טמפרטורות גבוהות יותר בשל .. ובכן, זהו מרובע
2. א לטעון טמפרטורה של 63 לא כל כך רע בכל C2D, זה קצת גבוה אבל היא סביב 65 מקסימום הייתי רוצה לשמור את זה מסביב.

אני לא מודאג יותר מדי עם זה. אם אתה חושש stil לזרוק עליו את Xigmatec עבור $ 20 ולקרוא את עבודת היום.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 10 ספטמבר 2008, 17:04
קבוצת תורמים

ובכן, אני מפעיל את התוכנית, עובר 6, סליחה, שכחתי כמה אז לא ראיתי 10, ואת שלי הם מקסימום temps בשעה 76, 75, 73, ו 77. אז אני טגון את הצ 'יפ שלי? שלחתי לך (serverguy) א בערב לפני שהתחלתי אבל יש לי סבלנות ופשוט הלכתי מוזמנים עשה את זה, יש לי את האחריות לטגן LOL. אני לא יודע כמה סיימו עוברת, אבל אחרי כ 20 דקות רצתי את זמני הציע לך דבר שנמצא בו אני מקבל את "ערכי". הליבה זמני היה אז 75, 70, 73, ו 77. המרחק היה 20, 25, 22, ו 19.

הלכתי עם מתח 1 שנמצא ברמה המקסימלית מתח. אני לא מריח משהו עדיין בוער. גם אני שמתי לב שזה רק regognized של 6.87 GB של 8 GB של זיכרון RAM. מה קורה עם זה? הו, ו BTW, אני על המחשב הישן שלי זה הקלדת LOL. הדבר היחיד שאינו אינטל ועל רקע דברים בסיסיים אני מפעיל על 'חדש' הוא אחד טמפ תוכנית מקושרים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
טמפ דאגות נוספות על Q9550 של בחור חדש CPUs, Motherboards & RAM 93 5 נובמבר 2009 13:47
מסתכל I7 או Q9550 - תקועה זקוקה לעזרה! rhysduk CPUs, Motherboards & RAM 18 28 אוקטובר 2009 05:18
זיכרון RAM Underclocks - ASUS P5Q לוח האם / מעבד אינטל Q9550 / 2x2GB Corsair Krispo CPUs, Motherboards & RAM 1 ב -1 לאפריל 2009 13:08
פנטיום 3 טמפ Axegrinder CPUs, Motherboards & RAM 5 8 ספטמבר 2007 04:19
E6750 טמפ necromancier CPUs, Motherboards & RAM 14 -28 אוגוסט 2007 15:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.