![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik baigė kurti naują kompiuterį, ir ji veikia puikiai. Tačiau, mano CPU dirbant tuščiąja eiga viduryje 50s ir veikia maždaug 63 laipsnių pagal apkrovą. I'm using akcijų HSF apie Intel Q9550, kurioje Aš Overclocked 15% iki 3.2GHz atsargų voltų. Kai aš OC ne tai, temps lašas, bet tik 1-3 laipsniais, taigi keisti tikrai nieko didžiulė. Aš neturėdama jokių problemų, per se, aš tik noriu būti tikras, I'm not myself, kuriame iki už žalą ilgai. Tai Antec 900 ir aš neturiu dėl bylos pusėje ventiliatorius, nors aš svarsto pridėti vieną. Nuo gerbėjai ilsėtis ant vidutinės nustatymas, ir aš nesilaiko jokių temperatūros pokyčių, kai aš alkūninius juos prie sparčiojo paleidimo režimu. I've got Best Buy šilumos Klijuojami dabar, prekės pavadinimas, kurio aš negaliu prisiminti. Turiu reseated CPU porą kartų ir man tą patį temps, tačiau galiu suteikti jam dar vieną kulti. Taigi, mano klausimai yra šie: 1) Ar man reikia būti susirūpinęs dėl šio temp? 2) Ką aš galiu padaryti dėl pigūs, kurie padės sumažinti jį? Ką tik išleista krūva pinigų į šį laukelį ir aš tikrai negali praleisti daug daugiau dabar. $ 15 - $ 20 yra apie viską, ką galima pateisinti su žmona kitą mėnesį ar taip už šią mašiną. 3) Dabar, MOBO neturi savo HEATSINK gerbėjas, bet turiu vieną galiu pridėti. Jei temperatūra yra apie 33-35, ir aš žinau, mano vaizdo plokštės eina karštas, taip prisukamas iki atveju temp. Jei aš įdėti ventiliatorius dėl šilumos šalintuvo už MOBO, kad galėtų padėti? Dėkojame už Jūsų atsakymus ir pagalbą. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Yeh, ji garso aukštos. Nors ir nėra pavojingas, jos nėra idealus. Pirmas dalykas yra tai, ką terminis pasta Jūs naudojate? Jei jos tikrai tikrai Tanizna tai gali būti problema. Pasistenkite, kad pas kai Arctic silver. Antra, jeigu jūs galite sau tai leisti, pasistenkite Arctic Freezer 7 Pro. Tai yra geras aušintuvas už labai kuklų biudžetą (mažiau kaip $ 30) Jis ateina su gera iš anksto prašė pasta kad nereikia išleisti papildomų naujų dalykų. Tai turėtų gauti savo temps, nustatantis gražiai. Kokia programą naudojate taip temps? Galbūt Jūs norite pabandyti Real Temp, kuris paprastai yra laikomas labiausiai tikslios. Core Temp linkęs būti 10 laipsnių iš aukšto. Galiausiai, jūs galite bandyti pareikšti įtampos žemyn. Automobiliai tikriausiai suteikti vietos daugiau nei reikia.
|
| |||
| |||
| Ar esate tikri, kad serverguy? Bėgu su ta pačia byla ir mano temps visada tame diapazone Q9450. Aš prašomą informaciją iš daugelio žmonių, ir kelis tinklalapius, ir patikino, kad jie yra normalus saugus temps tai lustų seriją, panašiai kaip didesnis temps yra normalus su 9800GX2 GFX korteles. Aš taip pat gana aišku, kad "Intel" Spec lakštai pasakyti tą patį. Šiuo metu nieko, bet ši naršyklė, McAfee, ir normalus Vista šūdas neveikia, mano temps yra CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 ir mano GFX rodmenys, 63, 60, 61 ir 62. Nors šie rodmenys yra nuo mano NVIDIA System Monitor programą, aš rasiu jiems labai suderinama su į BIOS, kai naudojamas du kartus patikrinti juos reguliariai temps. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš niekada norite leisti CPU pereiti pastaruosius 60 laipsnių esant apkrovai. Aš, žinoma, nenorėtų, kad prastovos metu šios temperatūros. Intel negarantuoja visiško 3 metų trukmė, jei jie viršija 70 ° C. Jei esate tuščiąja 60 ish, aš nenoriu galvoti, kas esate visiškai apkrovai ![]() Kaip apie atsisiųsti Nekilnojamasis Temperatūra http://www.techpowerup.com/realtemp/ Ir "Intel Burn Test http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65 Tegul tai daryti maždaug 10 raundų ir pamatyti, ką jūsų temps patekti. Prašome sustabdyti, jei jus metodas 70!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tai, kad Intel dega testas nauja jie tiesiog išėjo su? Aš perskaičiau apie jį, jei jis yra, nei straipsnis Posted čia arba naujienų svetainę, kažkur ............ Man buvo įdomu, kaip gerai buvo, nes aš perskaičiau jį (tik prieš porą dienų, ne daugiau) ir man malonu jus matyti rekomenduoti jį. Manau, daug patogiau naudoti dabar Lol. |
|
| |||
| |||
| Citata:
10 sekundžių, kad jis yra lygus 10 valandų kitą testavimą nepalankiausiomis sąlygomis, matyt, ir aš manau, aš sutinku. Pagreitėja OCing aikštelė. Tai post I made about it http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Taip aš tiesiog pamačiau, kad lol ir buvo apie redaguoti savo pareigas, kad tai atsispindės. Per vėlu. I'll give it sūkuryje šįvakar prieš einu miegoti. Man teko šiek tiek OC mano procesorius gauti ją paleisti teisę ir buvo įdomu apie stabilumą iki šiol. Kai aš pasakysiu šiek tiek aš tai labai nedaug, o gal vienas ar du parametrai virš gamyklos ........ |
|
| |||
| |||
| Šventoji kakoti ant pagaliuko. Jei esu skaito šią teisę yra didžiulis skirtumas, ką aš maniau, buvo temps ir temps kas iš tikrųjų yra (pagal programa, kurią pasiūlė serverdude). Jeigu aš turiu teisę tai padaryti galite čia turėtų būti apie rezultatus nuotrauka: ![]() EDIT: Ok, I did it right lol. Paspauskite nuotrauką Prašome serverio ir pasakyk man, jei aš teisingai skaityti, kad temps maždaug 20C mažesnis nei nVidia System Monitor sakė jie .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel Core 2 Duos yra inžinerijos, kur 70 yra absoliuti didžiausia turite būti apkrova (tai pavojus temp). Norėčiau tikėtis, kad du dalykus: 1. Quads greičiausiai bus padaryta tinkamai išlaikyti aukštesnę temperatūrą dėl to .. Na, tai quad 2. Apkrova temperatūra 63 nėra jau taip blogai bet C2D, tai labai mažai, bet yra maždaug 65 Max Aš noriu jį laikyti apytikriai. Aš nenoriu būti per daug su juo susijusių. Jei esate Stil atitinkamos mesti Xigmatec jai už $ 20 ir ją vadina dieną.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Well I'm veikia ta programa, 6 eina, atsiprašau, pamiršau, kiek taip nemanė 10, o mano max temps yra 76, 75, 73, ir 77. Taigi aš kepti savo lustas? Aš atsiųsti jums (serverguy) PM prieš aš pradėjau, bet gavo nekantrus ir tiesiog nuėjo į priekį ir tai padarė, turiu mailius garantija lol. Nežinau, kiek eina baigę, tačiau po maždaug 20 minučių išbėgau Temp dalykas, kurį pasiūlė, kur ir gaunu savo "vertybėmis". Core temp tada buvo 75, 70, 73, ir 77. Atstumas buvo 20, 25, 22 ir 19. Aš su stresu 1 lygis, kuri yra didžiausias įtempis. Nemanau kvapas dar nieko deginimas. Aš taip pat pastebėjo, kad tik regognized 6,87 GB yra mano 8 GB yra RAM. What's up su tuo? Oi, ir BTW, I'm on my old kompiuterio rašyti šiame lol. Vienintelis dalykas, išskyrus "Intel" ir pagrindinis fonas ką aš veikia "naujos" vienas Temp programa Jums susiję. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Daugiau Temp susirūpinimą dėl Q9550 | New Guy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 93 | 5 lapkritis, 2009 13:47 |
| Pažvelgus I7 arba Q9550 - Stuck ir reikia pagalbos! | rhysduk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 18 | 28 spalis 2009 05:18 |
| RAM Underclocks - Asus P5Q plokštės / Intel Q9550 Processor / 2x2GB Corsair | Krispo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 1 balandis 2009 13:08 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 8 rugsėjis 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | Rugpjūtis 28, 2007 15:33 |
| Temos įrankiai | |
| |