![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko pabeigta ēkas jaunu datoru, un tas darbojas lieliski. Tomēr mana cpu ir tukšgaitā ar vidēju 50 un darbojas aptuveni 63 grādu zem slodzes. Es, izmantojot krājumu HSF uz Intel Q9550, ko es esmu overclocked 15% 3.2GHz fondu voltiem. Kad es OC pie tā, temps samazināsies, bet tikai 1-3 grādi, tātad izmaiņas ir noteikti nekas milzīgs. Man nav kādas problēmas per se, es tikai gribu būt pārliecināts, ka es neesmu, kurā sev kompensēt zaudējumus ilgtermiņā. Tas ir Antec 900 un man nav ventilatoru gadījumā pusē, lai gan es esmu vērā pievienojot vienu. No fanu pārējie ir par vidēja iestatījumu, un man nav jāievēro nekādas izmaiņas temp kad es crank tām ātrgaitas sākt režīmā. Man Best Buy siltuma ievietot tieši tagad, zīmols, kuru es nevaru atcerēties. Man ir reseated cpu pāris reizes un man pats temps, lai gan es varētu arī tā vēl viens dauzīt. Tātad, mani jautājumi ir šādi: 1) Vai man ir bažas par šo temp? 2) Ko es varu darīt lēti, kas palīdzēs samazināt to? Es tikko pavadīja kaudzi naudas par šo lodziņu, un es tiešām nevar tērēt daudz tieši tagad. $ 15 - $ 20 ir par visu varu attaisnot ar sievu nākamajā mēnesī, vai arī tā, lai šo mašīnu. 3) Right now, MOBO nav ventilatoru uz tā Heatsink, bet man ir viens es varētu pievienot. Ja temp ir aptuveni 33-35, un es zinu savu video karti iet karsti, tādējādi cranking up gadījumā temp. Ja man ventilatoru siltuma izlietne uz MOBO, varētu kas palīdz? Paldies par jūsu atbildēm un palīdzību. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Yeh, tas skaņu augsts. Kamēr nav bīstami, tā nav ideāls. Pirmā lieta ir tas, kas siltuma pasta jūs lietojat? Ja tā patiešām patiešām lēti stuff tas varētu būt problēma. Censties iegūt kādu Arctic Silver. Otrkārt, ja vari atļauties, mēģiniet iegūt Arctic Freezer 7 Pro. Tas ir labs vēsāks par ļoti pieticīgu budžetu (mazāk par $ 30) Tā nāk ar labu iepriekš piemēroja pasta tāpēc nav nepieciešams tērēt papildus uz jaunām lietām. Tas būtu saņemtu savu temps noteikti labi. Kādas programmas jūs izmantojat lasīt temps? Jūs varbūt vēlaties izmēģināt Real Temp, kas parasti tiek uzskatīta par visprecīzāko. Core Temp mēdz būt 10 grādi no augstas. Beidzot, jūs varat mēģināt celt spriegumu uz leju. Auto būs droši vien arī tā kā vairāk nekā tas nepieciešams.
|
| |||
| |||
| Vai esat pārliecināts par to serverguy? Es skrienu Q9450 ar pašu lietu, un mans temps vienmēr ir šajā diapazonā. Es pasūtījis info no daudziem cilvēkiem vairākās vietās un bija pārliecināti, ka tie ir normāli, droši temps šajā sērijā šķeldas, līdzīgi augstākās temps ir normāli, ar 9800GX2 GFX kartes. Es esmu arī diezgan pārliecināts, ka Intel spec lapas teikt to pašu. Tieši tagad ar neko, bet šī pārlūkprogramma, McAfee un parasto Vista crap darbojas, mans temps ir CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 un manas GFX rādījumus 63, 60, 61, un 62. Kaut arī šie rādījumi ir no manas NVidia sistēmas uzraudzītu programmu, esmu atradis tos ļoti saderīgus līdz ar BIOS, ja es ko izmanto, lai vēlreiz pārbaudīt tās regulāri temps. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es nekad, piemēram, ļaut CPU iet uz pēdējo 60 grādiem pie pilnas slodzes. Es noteikti negribētu idle šajās temperatūrās. Intel negarantē pilnu 3 gadu mūžs, ja tie pārsniedz 70 ° C. Ja jūs esat tukšgaitas 60 ish, es negribētu domāt, ko jūs ar pilnu slodzi ![]() Kā par lejupielādi Real Temp http://www.techpowerup.com/realtemp/ Un Intel Burn tests http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65 Ļaujiet to darīt par 10 cikliem, un redzētu temps nokļūt. Lūdzu pārtraukt to, ja Jūs tuvojaties 70!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ir tas, ka intel apdegums pārbaude jauna viņi tikai iznāca ar? Es izlasīju par to, ja tā ir, vai nu rakstu ievietojis šeit vai ziņu portāla kaut ............ Man ir jautājums, cik labi tas ir, jo es to izlasītu (tikai pāris dienas atpakaļ pie visvairāk), un esmu priecīgs redzēt jūs ieteiktu to. Es jūtos ērtāk to izmantot tagad lol. |
|
| |||
| |||
| Quote:
10 sekundes tas ir vienāds ar 10 stundām cita stresa testa acīmredzot, un es domāju, ka es piekrītu. Paātrina OCing lot. Tas ir post es par to http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yeah es redzēju, ka lol un gribēja rediģēt manu pastu, lai atspoguļotu, ka. Vēlu. I'll give it virpuli šovakar pirms es iet gulēt. Man bija mazliet OC manu procesoru, lai saņemtu to vadīt pa labi un ir jautājums par stabilitāti kopš. Kad es saku mazliet man ir ļoti nedaudz, varbūt viens vai divi iestatījumi vairāk fabrika ........ |
|
| |||
| |||
| Holy poop uz stick. Ja es esmu lasījumā šīs tiesības pastāv milzīga atšķirība, ko es domāju, ir temps un kāds temps patiesībā ir (atbilstoši programmai, kuru ierosināja serverdude). Ja man šīs tiesības, Jums ir jābūt shot par rezultātiem: ![]() EDIT: Ok, I did it labi lol. Noklikšķiniet uz attēla, lūdzu, servera un pasakiet man, ja es esmu pareizi lasījums, ka temps ir aptuveni 20C zemāka par nVidia sistēmas pārrauga teica, ka viņi ir .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core 2 Duos ir izstrādāti, kur 70 ir visaugstākā Jums jābūt slodzes (tas ir briesmas temp.) Es gribētu sagaidīt divas lietas: 1. Quads, iespējams, jāveic pienācīgi izturēt augstāku temperatūru, jo .. labi, tas quad 2. Slodze temperatūra 63 nemaz nav tik slikti jebkurā C2D, tas ir nedaudz augsta, bet 65 ir aptuveni max es gribu to saglabāt apkārt. Es nebūtu pārāk saistīta ar to. Ja jūs esat stil bažas mest Xigmatec par to 20 $ un to sauc par dienu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu es skrienu, ka programmas, 6 caurlaides, piedodiet, es aizmirsu cik tā neuzskatīja par 10, un mans max temps ir 76, 73 75, un 77. Tā esmu es cepšanai manu čipu? Es nosūtīju jums (serverguy), PM, pirms sāku bet got nepacietīgs un tikai gāja uz priekšu un to darīja, man ir mazuļi garantija lol. Es nezinu, cik iet, ir pabeigtas, taču pēc apmēram 20 minūtēm es ilga temp lieta, ko jūs ierosināts, kas ir, ja es saņemu manu "vērtību." Kodols temp toreiz bija 75, 70, 73, un 77. Attālums bija 20, 25, 22 un 19. Es devos ar stresa līmenis 1, kas maksimālo spriegumu. Man nav smaržas neko degšanas yet. Es arī pamanīju, ka tas attiecas tikai regognized 6,87 GB ir mana 8 GB's of RAM. What's up with that? Ak, un BTW, es esmu par manu veco datoru rakstīt šajā lol. Vienīgais, kas nav Intel un pamata background stuff Es skrienu uz "jauno" viens "ir temp programma jums saistītas. |
![]() |
|
| Bookmarks |