mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Temp priveşte pe Q9550

Reply

Thread Tools
Old 10 Sep 2008, 08:55
Noile state Group

Default Temp priveşte pe Q9550

Tocmai am terminat de construirea unui nou PC-ul, şi este minunat să fie difuzate. Cu toate acestea, procesorul meu este mersul în gol în mijlocul anii 50 şi rulează aproximativ 63 de grade în sarcină. Sunt folosind stoc HSF pe un Intel Q9550, care l-am overclocked 15% la 3.2gHz pe stoc de volţi. Când l-am lua-o de OC, de temps picătură, dar numai 1-3 grade, asa ca schimbarea este, cu siguranţă, nimic imens.

Sunt probleme care nu au nici în sine, eu vreau doar să fiu sigur că nu sunt eu în sus pentru stabilirea daunelor pe termen lung. Aceasta este într-un Antec 900 şi nu am un fan de pe partea cazul, deşi sunt în considerare adăugarea o. Restul de fani sunt în medie de stabilire, iar eu nu observa nici o schimbare a temp când am manie de a le lansa modul de mare viteza. Am Best Buy termice de pastă de pe acum, numele de brand de care nu pot să-mi amintesc.

Am reseated procesorul câteva ori şi am acelaşi temps, deşi s-ar putea sa-l dau o mai naşpa. Deci, intrebarile mele sunt urmatoarele:

1) Am nevoie de a fi în cauză despre acest temp?
2) Ce pot face pe ieftine care vă vor ajuta să-l mai mic? Am petrecut o gramada de bani pe această casetă şi eu chiar nu pot cheltui mult mai mult acum. $ 15 - $ 20 este despre tot ce pot pentru a justifica soţia pentru urmatoarele luni sau atât pentru această maşină.
3) Chiar acum, de mobo nu are un ventilator pe heatsink, dar am un as putea adăuga. Cazul temp este de circa 33-35, şi ştiu că-mi placă video rulează la cald, astfel cranking până cazul temp. Dacă aş pune un fan de pe căldură chiuveta pentru mobo, care ar putea ajuta?

Vă mulţumim pentru răspunsurile şi de a ajuta.
Old 10 Sep 2008, 14:13
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de jcburchett View Post
Tocmai am terminat de construirea unui nou PC-ul, şi este minunat să fie difuzate. Cu toate acestea, procesorul meu este mersul în gol în mijlocul anii 50 şi rulează aproximativ 63 de grade în sarcină. Sunt folosind stoc HSF pe un Intel Q9550, care l-am overclocked 15% la 3.2gHz pe stoc de volţi. Când l-am lua-o de OC, de temps picătură, dar numai 1-3 grade, asa ca schimbarea este, cu siguranţă, nimic imens.

Sunt probleme care nu au nici în sine, eu vreau doar să fiu sigur că nu sunt eu în sus pentru stabilirea daunelor pe termen lung. Aceasta este într-un Antec 900 şi nu am un fan de pe partea cazul, deşi sunt în considerare adăugarea o. Restul de fani sunt în medie de stabilire, iar eu nu observa nici o schimbare a temp când am manie de a le lansa modul de mare viteza. Am Best Buy termice de pastă de pe acum, numele de brand de care nu pot să-mi amintesc.

Am reseated procesorul câteva ori şi am acelaşi temps, deşi s-ar putea sa-l dau o mai naşpa. Deci, intrebarile mele sunt urmatoarele:

1) Am nevoie de a fi în cauză despre acest temp?
2) Ce pot face pe ieftine care vă vor ajuta să-l mai mic? Am petrecut o gramada de bani pe această casetă şi eu chiar nu pot cheltui mult mai mult acum. $ 15 - $ 20 este despre tot ce pot pentru a justifica soţia pentru urmatoarele luni sau atât pentru această maşină.
3) Chiar acum, de mobo nu are un ventilator pe heatsink, dar am un as putea adăuga. Cazul temp este de circa 33-35, şi ştiu că-mi placă video rulează la cald, astfel cranking până cazul temp. Dacă aş pune un fan de pe căldură chiuveta pentru mobo, care ar putea ajuta?

Vă mulţumim pentru răspunsurile şi de a ajuta.

Yeh, n-are sunet de înaltă. Deşi nu sunt periculoase, sa nu ideal.

Primul lucru este ceea ce termice pastă folosiţi? Dacă sa-adevăr foarte ieftine chestii acest lucru ar putea fi o problemă. Încercaţi să obţineţi unele Arctic argint.

În al doilea rând, dacă îşi pot permite aceasta, încercaţi să obţineţi un Arctic Freezer 7 Pro. Acesta este un bun cooler pentru un buget foarte modeste (mai puţin de 30 dolari)

El vine cu bun pre aplicate atât de pastă nu trebuie să-şi petreacă în plus pe noi.

Asta ar trebui sa-ti iei temps jos frumos.

Ce program sunt folosiţi pentru a citi temps? S-ar putea încerca să Real Temp, care este, în general, considerate ca fiind cele mai precise. Core Temp tinde să fie de 10 de grade afară de mare.

În final, puteţi încerca aducerea de tensiune în jos. Auto, probabil, va da mai mult de un fel de care are nevoie.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 10 Sep 2008, 14:34
Grupul de donator

Sunteţi sigur că serverguy? Sunt rulează un Q9450 cu acelaşi caz şi mi temps sunt întotdeauna în acest interval. Am solicitat informaţii de la mai multe persoane de pe mai multe site-uri şi a fost asigurat că sunt cele normale de siguranţă pentru că temps serie de chips-uri, cum ar fi mult mai mare temps sunt normale cu 9800GX2 GFX carduri. Sunt de asemenea, destul de sigur că Intel spec. coli spun acelasi lucru.

Chiar acum cu nimic, dar acest browser, Mcafee, şi normal să ruleze Vista rahat, mi temps CPU1 sunt: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 şi-mi GFX lecturi sunt 63, 60, 61, şi 62. În timp ce acestea sunt citite de la meu NVidia sistem de monitorizare a programului, am găsit foarte compatibil pentru a le temps de la BIOS-ul, atunci când am folosit pentru a le verifica regulat.
Old 10 Sep 2008, 14:50
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Bubba View Post
Sunteţi sigur că serverguy? Sunt rulează un Q9450 cu acelaşi caz şi mi temps sunt întotdeauna în acest interval. Am solicitat informaţii de la mai multe persoane de pe mai multe site-uri şi a fost asigurat că sunt cele normale de siguranţă pentru că temps serie de chips-uri, cum ar fi mult mai mare temps sunt normale cu 9800GX2 GFX carduri. Sunt de asemenea, destul de sigur că Intel spec. coli spun acelasi lucru.

Chiar acum cu nimic, dar acest browser, Mcafee, şi normal să ruleze Vista rahat, mi temps CPU1 sunt: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 şi-mi GFX lecturi sunt 63, 60, 61, şi 62. În timp ce acestea sunt citite de la meu NVidia sistem de monitorizare a programului, am găsit foarte compatibil pentru a le temps de la BIOS-ul, atunci când am folosit pentru a le verifica regulat.
Ei bine, nu ma masiv cu experienţă cu aceste chips-uri (care este - nu prea sângeroase scump!), Dar încă mai am sentimentul că sunt mari.

N-am mai dori să lăsaţi un procesor merge ultimele 60 de grade la sarcină maximă. Eu cu siguranţă nu ar dori să inactiv la aceste temperaturi.

Intel nu va garanta o durata de viata 3 ani în cazul în care depăşeşte 70 de grade C.

Dacă sunteţi mersul în gol de la 60 ISH, nu aş vrea să cred că ceea ce se află într-o sarcină maximă

Cât despre descărcarea Real Temp
http://www.techpowerup.com/realtemp/

Şi Intel Burn Test
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

Lăsaţi-o să facem în jur de 10 runde si sa vedem ce-ţi ajunge la temps. Vă rugăm să-l opresc, dacă vă apropiaţi de 70!

Old 10 Sep 2008, 14:59
Grupul de donator

Este că Intel arde de test pe cea nouă au venit doar cu? Am citit despre asta în cazul în care este, fie într-un articol postat aici sau pe un site de ştiri undeva ............

Am fost întrebaţi cât de bun a fost cand am citit-o (numai câteva zile în urmă, la cel mai) şi sunt bucuros să te văd recomanda-o. Mă simt mai confortabil, folosind-o acum lol.
Old 10 Sep 2008, 15:02
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Bubba View Post
Este că Intel arde de test pe cea nouă au venit doar cu? Am citit despre asta în cazul în care este, fie într-un articol postat aici sau pe un site de ştiri undeva ............

Am fost întrebaţi cât de bun a fost cand am citit-o (numai câteva zile în urmă, la cel mai) şi sunt bucuros să te văd recomanda-o. Mă simt mai confortabil, folosind-o acum lol.
Yeh, am să-l utilizaţi exclusiv acum. Este adevărat subliniază procesor, mai mult decât oricare dintre celelalte, şi funcţionează mult mai rapid.

10 de secunde, este egală cu 10 de ore de la un alt stress test aparent şi cred că sunt de acord. Viteze de până OCing mult.

Acesta este un post despre asta am facut
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10 Sep 2008, 15:05
Grupul de donator

Da, am văzut că a fost de aproximativ lol şi să-mi editez post, pentru a reflecta acest lucru. Prea târziu acum. O sa dau un vârtej în seara asta înainte să mă duc la culcare. A trebuit să-mi procesor OC uşor să-l pentru a rula corect şi au fost întrebaţi despre stabilitatea de atunci. Când spun uşor Adica FOARTE uşor, poate unul sau doi peste setările din fabrică ........
Old 10 Sep 2008, 15:34
Grupul de donator

Sfinte rahat pe un stick. Dacă am citit acest drept, există o mare diferenţă în ceea ce am crezut că au fost şi ce temps de temps de fapt sunt (în funcţie de program ce a sugerat serverdude).

Dacă aş face acest lucru chiar tu ar trebui să existe o lovitură de rezultate:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

EDIT: Ok, am facut-o chiar lol. Faceţi clic pe imagine şi de server, vă rugăm să-mi spuneţi dacă sunt corect lectură că temps sunt mai mici decât în jur de 20C nVidia sistem de monitorizare a ceea ce au spus că ei sunt ..........
Old 10 Sep 2008, 16:19
Grupul de donator

Core 2 Duos sunt industriale, unde 70 este absolut cea mai mare ar trebui să fie la încărcare (asta e un pericol temp). Mi-ar aştepta două lucruri:

1. Quads probabil va fi făcută în mod corespunzător pentru a rezista mai mari de temperatură, datorită .. bine, este un quad
2. O sarcină de temperatură de 63 nu este chiar asa de rau cu privire la orice C2D, e un pic cam mare, dar este in jur de 65 de max Aş dori să-l păstraţi în jur.

Eu nu ar fi prea interesat de el. Dacă sunteţi interesat Stil arunca o Xigmatec pe ea pentru $ 20 şi spune-o zi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 10 Sep 2008, 17:04
Grupul de donator

Ei bine Mi că programul, 6 trece, îmi pare rău, am uitat cat de multe astfel încât nu a se vedea 10, şi-mi max temps sunt la 76, 75, 73, şi 77. Şi eu mi prăjire chip? Ţi-am trimis (serverguy) un pm înainte, dar am inceput sa am nerăbdător şi doar mers înainte şi a făcut-o, i-au RFI Garanţia lol. Nu ştiu câţi trece au finalizat, dar după circa 20 de minute am fugit temp de lucru de care ai propus, care este în cazul în care sunt obtinerea mea "valori". Nucleul temp apoi a fost de 75, 70, 73, şi 77. Distanta a fost de 20, 25, 22, şi 19.

M-am dus cu stresul la nivelul 1, care este de maxim stres. Nu-mi miroase nimic ardere încă. De asemenea, am remarcat că nu numai regognized 6.87 GB al meu de 8 GB de RAM. Ce-i cu asta? Oh, şi BTW, eu sunt pe vechiul meu calculator tastând acest lol. Singurul lucru, altele decât Intel şi bază de fundal Sunt lucruri care rulează pe "noua" este un program ce legate de temp.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.