![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dokončil budovanie novej PC a je to beží skvele. Avšak, môj cpu je voľnobehu v stredu 50. a beží asi 63 stupňov pod zaťažením. Já jsem za použitie vozidiel HSF na Intel Q9550, ktorý som overclocked 15% na 3.2GHz na sklade voltů. Keď som mať organizovaného zločinu vypnúť, je temps kvapka, ale len 1-3 stupňov, takže sa táto zmena určite nič obrovské. I'm nemajú žiadne problémy samy o sebe, chcem si byť istí, nejsem sám nastavenia až za škodu v dlhodobom horizonte. To je v Antec 900 a nemám ventilátor o prípadu strane, keď som zvažuje pridanie jedného. Zvyšok sa fanúšikovia sú na médiu nastavenie a nemám sledovať všetky zmeny v temp, keď som im na kľukovej vysokorýchlostné spustení systému. I've got Best Buy tepelnú vložte na teraz, značke meno, ktoré nemôžem spomenúť. Mám reseated CPU pár krát a mám rovnaký temps, keď som mohol dať ešte raz udrieť. Takže moje otázky sú nasledovné: 1) Je potrebné, aby sa ich to týka, o tom temp? 2) Čo môžem urobiť pre lacné, že prispeje k nižšej je? Práve som strávil hromadu peňazí na toto políčko a já naozaj nemôže stráviť oveľa hned. $ 15 - $ 20 je asi všetko, čo môže ospravedlniť sa ženou na budúci mesiac alebo tak, na tomto stroji. 3) Práve teraz sa Mobo nemá větrák chladiče na svojom, ale já jsem ten, na ktorého som mohla pridať. V prípade, teplota je cca 33-35, a viem, že moja grafická karta beží horúci, a tak zalomenie až prípade temp. Kdybych dal ventilátor na teplo drezu pre Mobo, ktoré by mohli pomôcť? Vďaka za Vaše odpovede a pomoc. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Yeh, ale zvuk vysokej. Hoci to nie je nebezpečné, jeho ne ideálne. Prvá vec je, čo termálne pastu používate? Ak jeho naozaj lacné veci to môže byť problém. Snažte sa dostať Arctic Silver. Po druhé, keď si to môžu dovoliť, skúste si Arctic mraznička 7 Pro. To je dobrý chladič pre veľmi skromný rozpočet (menej ako 30 dolárov) Dodáva sa s dobrým pre použitá pasta takže nie je potrebné vynaložiť ďalšie nové veci. To by si temps pekne nadol. Aký program používate prečítať temps? Možno budete chcieť skúsiť Real Temp, ktorá je všeobecne považovaná za najpresnejší. Core Temp býva 10 stupňov okrem vysokej. Napokon, môžete sa pokúsiť priblížiť napätia nadol. Auto bude zrejme jej cestu viac ako je potreba.
|
| |||
| |||
| Ste si istí, že serverguy? I'm beží Q9450 sa rovnakej veci a môj temps sú vždy v danom rozmedzí. I vyžiadanej informácie z mnohých ľudí na niekoľkých miestach a bolo zabezpečené, že to sú normálne zabezpečte temps pre túto sériu čipov, rovnako ako vyššie temps sú bežné s 9800GX2 GFX kariet. Som tiež celkom isté, že Intel spec listy hovoria to isté. Práve teraz sa nič, ale tento prehliadač, McAfee, a normálne svinstvo Vista beží, môj temps sú CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 a my GFX merania sú 63, 60, 61 a 62. Kým tieto merania sú z môjho NVidia systému sledovať program, Zistil som, že je veľmi kompatibilné s temps v BIOSu, kedy som si dvakrát skontrolujte nich pravidelne. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nikdy som chcel nechať CPU ísť posledných 60 stupňov pri plnom zaťažení. Ja určite nebude chcieť nečinnosti pri týchto teplotách. Intel nebude plnou zárukou 3 roky životnosti, ak neprekročí 70 stupňov C. Ak ste na voľnobeh 60 ish, bol by som nerad, čo si myslíte, že sú v plnom zaťažení ![]() Ako o stiahnutí Real Temp http://www.techpowerup.com/realtemp/ A Intel Burn Test http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65 Či je to asi 10 kol, a pozrite sa, aké sú vaše temps nás. Prosím, nech toho ak si prístup 70!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je v tom, že Intel vypáleniu test nového len vyšiel s? Čítal som o tom, je-li, a to buď v predmetu posta tu, alebo na spravodajských stránkach někde ............ Byl jsem zvědav, jak to bolo dobré, pretože som to čítal (iba pár dňami sa na väčšine) a som rád, že ťa vidím doporučuji. Cítim pohodlnejšie používanie hned lol. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
10 sekúnd, to sa rovná 10 hodín ďalšie záťažový test a myslím si, že prý Súhlasím. Urýchľuje OCing veľa. Jedná sa o post som sa o tom http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jasne som videl, že lol a bol o to upraviť svoj post, aby odrážal to. Neskoro dnes. Dám mu vírivé Večer pred jdu do postele. Musel som sa trochu OC môj procesor na to plynúť právo a boli přemýšlela o stabilite dodnes. Keď poviem niečo mám na mysli veľmi mierne, možno jeden alebo dva po továrenské nastavenia ........ |
|
| |||
| |||
| Sväté Kaden na tyči. Ak som čítanie toto právo existuje obrovský rozdiel v tom, čo som si myslel, boli temps temps a aké skutočne sú (v súlade s programom vám navrhol serverdude). Keď som si toto právo vás tam by mal byť záber na výsledky: ![]() EDIT: Ok, já to udělal právo lol. Kliknutím na obrázok získate server a povedzte mi, jestli jsem správně, že čítanie temps sa okolo 20C nižšia než to, čo nVidia systém sledovania povedal sú .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core 2 duos sú inžinierstva, kde 70 je absolútna najvyššia by ste mali byť pri zaťažení (to je nebezpečenstvo, temp). Očakával by som dve veci: 1. Štvorposteľové izby bude pravdepodobne potrebné riadne vydržela vyššiu teplotu vďaka .. no, je to Quad 2. A zaťaženie teplota 63 nie je zlé, že na každom c2d, je to trochu vysoká, ale okolo 65 max bych chtěl držať okolo. I, by nemali byť príliš týka sa to. Ak ste stále znepokojený hádzať na Xigmatec za $ 20 a dnes už viac.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak som, že beží program, 6 priechodov, promiň, já zapomněla, koľko tak nevidí 10 a moje max temps sa na 76, 75, 73 a 77. Takže som vyprážanie môj čip? Poslal som vám (serverguy) pm, ako som začal, ale aj netrpezlivý a prostě šli napred a urobil to, mám poter Záruka lol. Neviem, koľko priechodov absolvovali, ale asi po 20 minútach som sa temp vec, ktorú by ste navrhli, ktoré je miesto, kde sa mi moje "hodnotám". Jadro temp potom bolo 75, 70, 73 a 77. Vzdialenosť bola 20, 25, 22 a 19. Išiel som sa stresom na úrovni 1, ktorá je maximálne napätie. Nechcem vôňu horiaceho ešte niečo. Tiež som spoznal, že je to iba regognized 6,87 GB na mojich 8 GB na RAM. Čo sa deje s tým? Oh, a BTW, já jsem na mojom starom počítači zadaním tejto lol. Jediná vec, ako je Intel a základné zázemie vďaka Bežím na 'nového' z nich je program, ktorý súvisí temp. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Viac Temp obavy o Q9550 | New Guy | Procesory, základné dosky & RAM | 93 | 5. novembra 2009 13:47 |
| Pri pohľade na I7 alebo Q9550 - Stuck a potrebujú pomoc! | rhysduk | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 28.října 2009 05:18 |
| RAM Underclocks - Základná doska ASUS P5Q / Intel Q9550 Procesor / 2x2GB Corsair | Krispo | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 1. Apríl 2009 13:08 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 8. September 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | Procesory, základné dosky & RAM | 14 | 28 august 2007 15:33 |
| Thread Tools | |
| |