мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Темп брига о К9550

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. сеп 2008, 08:55
Нови члан групе

Default Темп брига о К9550

Управо сам завршио изградњу новог рачунара, и то трчање велик. Међутим, моје је ЦПУ доколичење у средини 50с и трчање око 63 степени под оптерећењем. Им 'помоћу се залихе ХСФ на Интел К9550, што сам оверцлоцкед 15% на 3.2гХз на складишту волтс. Кад сам се ОЦ искључите га је Темпс кап, али само 1-3 степени, тако да је сигурно променити ништа огромна.

Ја сам без икаквих проблема по себи, само желим бити сигуран да нисам сама поставка за штету у дугорочно. То је у Антец 900 и немам о предмету фан страна, иако с обзиром да сам додао један. Остали део навијача на средњим поставка, а не посматрати сваку промену темп кад сам их на зглоб брзину покретања моду. Имам Бест Буы Термална пасте на право затим, бранд име које не могу сетити.

Имам ресеатед ЦПУ пар пута и ја добили исту Темпс, иако сам га могли дати још један ударац. Дакле, моја питања су следећа:

1) Да ли требам бити забринута око овог темп?
2) Шта могу да урадим на јефтин да ће помоћи при нижим то? Управо сам провела хрпа новаца на овом пољу, а ја стварно не могу да потрошите много више управо сада. $ 15 - $ 20 је о свим могу оправдати на жену за идући мјесец или на тај начин за овај машина.
3) Право затим, мобо нема хеатсинк фан на свом, али ја имати један сам могао додати. Случај темп је око 33-35, па ЈА кноткле мој видео цард рунс вруће, а тиме цранкинг уп случају темп. Ако сам ставио вентилатор на хладњак за мобо, који би могао помоћи?

Хвала на одговорима и помоћи.
Old 10. сеп 2008, 14:13
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јцбурцхетт View Post
Управо сам завршио изградњу новог рачунара, и то трчање велик. Међутим, моје је ЦПУ доколичење у средини 50с и трчање око 63 степени под оптерећењем. Им 'помоћу се залихе ХСФ на Интел К9550, што сам оверцлоцкед 15% на 3.2гХз на складишту волтс. Кад сам се ОЦ искључите га је Темпс кап, али само 1-3 степени, тако да је сигурно променити ништа огромна.

Ја сам без икаквих проблема по себи, само желим бити сигуран да нисам сама поставка за штету у дугорочно. То је у Антец 900 и немам о предмету фан страна, иако с обзиром да сам додао један. Остали део навијача на средњим поставка, а не посматрати сваку промену темп кад сам их на зглоб брзину покретања моду. Имам Бест Буы Термална пасте на право затим, бранд име које не могу сетити.

Имам ресеатед ЦПУ пар пута и ја добили исту Темпс, иако сам га могли дати још један ударац. Дакле, моја питања су следећа:

1) Да ли требам бити забринута око овог темп?
2) Шта могу да урадим на јефтин да ће помоћи при нижим то? Управо сам провела хрпа новаца на овом пољу, а ја стварно не могу да потрошите много више управо сада. $ 15 - $ 20 је о свим могу оправдати на жену за идући мјесец или на тај начин за овај машина.
3) Право затим, мобо нема хеатсинк фан на свом, али ја имати један сам могао додати. Случај темп је око 33-35, па ЈА кноткле мој видео цард рунс вруће, а тиме цранкинг уп случају темп. Ако сам ставио вентилатор на хладњак за мобо, који би могао помоћи?

Хвала на одговорима и помоћи.

Ыех, чини звук високе. Иако није опасан, не њен идеал.

Прва ствар је што су Термална паста користите? Ако стварно стварно јефтини својих ствари то би могло бити проблем. Покушајте добити неки Арцтиц Силвер.

Друго, ако си можете приуштити то, покушате добити Арктички замрзивач 7 Про. Ово је добар хладњак за веома скроман буџет (мањи од $ 30)

Она долази са добром пре примијењене налепите па не морате да потрошите екстра на нове ствари.

То би требало да добијете ваш Темпс доле лепо.

Који програм користите за сте прочитали Темпс? Те моћ оскудица за пробати Реал Темп, које се генерално сматра најтачније. Цоре Темп тендира да буде 10 степени из висока.

Коначно, можете покушати да доведе напон доле. Ауто вероватно ће му дати више пута него што треба.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 10. сеп 2008, 14:34
Донаторска Група

Јесте ли сигурни да сервергуы? И'м покретање К9450 са истом предмету и моје Темпс увек су у том распону. Ја солицитед инфо из многих људи на неколико веб локација и уверени да је то нормална Темпс сигурна за тај низ помфрит, попут много већи Темпс су нормални са 9800ГКС2 ГФКС картицама. Им 'исто тако прилично сигуран да Интел спец схеетс рећи исту ствар.

Одмах са ништа али овај прегледач, МцАфее, те нормално трчање Видик срање, моје су Темпс ЦПУ1: 60, ЦПУ2: 52, ЦПУ3: 50, ЦПУ4: 60 и мој ГФКС читања су 63, 60, 61, и 62. Док су ове очитања с мог НВИДИА систем пратити програм Нашао сам их врло компатибилне са Темпс у БИОС нашто ја искориштен за провјерити њима редовно.
Old 10. сеп 2008, 14:50
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буббле View Post
Јесте ли сигурни да сервергуы? И'м покретање К9450 са истом предмету и моје Темпс увек су у том распону. Ја солицитед инфо из многих људи на неколико веб локација и уверени да је то нормална Темпс сигурна за тај низ помфрит, попут много већи Темпс су нормални са 9800ГКС2 ГФКС картицама. Им 'исто тако прилично сигуран да Интел спец схеетс рећи исту ствар.

Одмах са ништа али овај прегледач, МцАфее, те нормално трчање Видик срање, моје су Темпс ЦПУ1: 60, ЦПУ2: 52, ЦПУ3: 50, ЦПУ4: 60 и мој ГФКС читања су 63, 60, 61, и 62. Док су ове очитања с мог НВИДИА систем пратити програм Нашао сам их врло компатибилне са Темпс у БИОС нашто ја искориштен за провјерити њима редовно.
Уелл, И'м нот масивна искусни са овим чиповима (који је - ту превише скупо крваве!), Али ја још увек осећам да су високе.

Никад нисам желела пустити један ЦПУ проћи 60 степени у лоад ФУЛЛ. Ја сигурно не желите да се на овим температурама мирује.

Интел неће гарантовати потпуну 3 године лифеспан ако они прелазе 70 степени Ц.

Ако сте доколичење на 60 исх, не бих желела мислити на оно што су пуне оптерећење

Како о преузимању Реал Темп
хттп://ууу.тецхпоуеруп.цом/реалтемп/

И Интел Бурн Тест
хттп://доунлоадс.гуру3д.цом/доунлоад...9д0ф9ф96ц3бб65

Нека се то око 10 кругова и видите шта ваш доћи до Темпс. Молимо зауставити ако приступ 70!

Old 10. сеп 2008, 14:59
Донаторска Група

Да ли је то Интел спали тестирати нови су управо изашао са? Читала сам о томе, ако је то било у члану објављене овде или на страницама за новинаре негде ............

Сам се питате како је била добра јер сам то прочитао (само пар дана пре у већини) и драго ми је да сам вас препоручујем га. Осјећам више удобан користећи га сада лол.
Old 10. сеп 2008, 15:02
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буббле View Post
Да ли је то Интел спали тестирати нови су управо изашао са? Читала сам о томе, ако је то било у члану објављене овде или на страницама за новинаре негде ............

Сам се питате како је била добра јер сам то прочитао (само пар дана пре у већини) и драго ми је да сам вас препоручујем га. Осјећам више удобан користећи га сада лол.
Ыех, ја га користити искључиво сада. Она заиста наглашава ЦПУ, више него било који други, и то ради много брже.

10 секунди и то је исто што и 10 сати још један стрес тест изгледа и мислим слажем. Убрзава ОЦинг а лот.

Ово је сам направио пост о томе
хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...програм-19010/

Old 10. сеп 2008, 15:05
Донаторска Група

Да сам само видела да је био лол и то уредити свој пост, да прикаже то. Прекасно је сада. Ја ћу дати јој ковитлати вечерас пре него што идем у кревет. Морао сам мало ОЦ мој процесор за добити то за трчање десно су питали о стабилности откад. Кад кажем нешто мислим ВРЛО мало, можда један или два изнад творничких поставки ........
Old 10. сеп 2008, 15:34
Донаторска Група

Свети заграбити на стицк. Ако сам читајући ово право постоји огромна разлика у оно што сам мислио Темпс били и шта су заправо Темпс (према програму сте предложили сервердуде).

Ако сам то право ви тамо би требао бити снимљен у резултатима:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

Едит: Ок, ја сам га право лол. Кликните на слику молимо служење и реците ми ако сам исправно читање да Темпс око 20Ц нижа него што НВИДИА сыстем монитор рекао да су ..........
Old 10. сеп 2008, 16:19
Донаторска Група

Цоре 2 Дуос где су пројектована 70 је апсолутно највише требало да буде на оптерећење (које је опасност темп). Ја бих очекивати две ствари:

1. Четворци вероватно ће бити донета у правилно подношење виших температура, због .. добро, то је Куад
2. А лоад температури од 63 није тако лоше на било Ц2Д, то је мало висока, али је око 65 макс Хтео желе задржати около.

Не бих се превише бринути о томе. Ако сте забринути СТИЛ роад на њу Ксигматец за 20 $ и позвати га на дан.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 10. сеп 2008, 17:04
Донаторска Група

Па ја сам тај програм изводи, 6 пролаза, извињавамо се, заборавио сам колико толико не види 10, и моју максималну Темпс су на 76, 75, 73, и 77. Тако сам ја нарезивање мој чип? Ја вас је послао (сервергуы) а сати пре него што сам почела, али је добио само нестрпљив и отишао напред и учини га, имам СРЈ гаранција лол. Не знам колико их је завршило прође, али након отприлике 20 минута И еарлы темп ствар која вам је предложена, где сам узимајући мој "вредностима". Језгра темп онда је 75, 70, 73, и 77. Удаљеност је била 20, 25, 22 и 19.

ЈА је отишао са стресом Левел 1 која је максимална напретка. Ја ништа не мирише спаљивање ыет. Такође сам приметио да она једина регогнизед 6,87 ГБ'с моје 8 ГБ-а РАМ-а. Шта је с тим? Ох, и БТУ, ја сам на мом старом рачунару куцате овај лол. Једина ствар, осим Интел позадини и основне ствари сам се изводи на 'нове' један је темп програм који сте повезани.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Више Темп брига о К9550 Тхе Неу Гуы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 93 5. новембар 2009 13:47
Гледајући у и7 или К9550 - Заглављени у и потребна помоћ! рхысдук ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 18 28. Окт 2009 05:18
РАМ Ундерцлоцкс - Асус П5К матичне плоче / Интел К9550 Процессор / 2кс2ГБ гусар Криспо ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 1 април 2009 13:08
Пентиум 3 Темп Аксегриндер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 8. Сеп 2007 04:19
Е6750 темп нецроманциер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 14 28 аугуст 2007 15:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц