![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece yeni bir bilgisayar bina bitmiş ve çok çalışıyor. Ancak, benim işlemci orta 50s de tembellik etme ve yük altında yaklaşık 63 derece çalışıyor. Ben bir Intel Q9550, 15% 3.2GHz için stok volt hangi overclocked sonra üzerindeki stok HSF kullanıyorum. Ben bu kapatma OC alabilir, temps açılan, ancak sadece 1-3 derece, bu nedenle değiştirmek kesinlikle hiçbir şey çok büyük. Ben tek başına, sadece ben kadar uzun vadede zarar için kendimi ayar değilim emin olmak istiyorsanız, herhangi bir problemleri yok. Ancak bir ekleme düşündüğü için bu bir antec 900 ve dava tarafında hayranıyım yoksa yılında oldu. Için fanlar geri kalan orta ayarda, ve Ben yüksek hızlı başlatma moduna onları krankla geçici bir değişiklik dikkat yoktur. Doğru artık Best Buy termal yapıştırmak var, markası olan Ben hatırlamıyorum olabilir. Birkaç kez ve aynı temps almak, ancak bir daha vurmak onu verebilir CPU reseated var. Dolayısıyla, benim soru olan şu: 1) Bu ısı endişe olmam gerekiyor mu? 2) Ben ucuz bu düşürmeye yardımcı olacak neler yapabilirim? Sadece bu kutuyu para bir servet harcamış ve gerçekten şimdi çok daha doğru harcamak değildir. Ilgili tüm eşi bir sonraki ay veya bu makine için haklı olabilir $ 15 - $ 20. 3) Evet, mobo kendi heatsink bir hayranı yok, ama ben ekleyebilirsiniz var. Bu durumda ısı 33-35 hakkında, ve benim ekran kartı sıcak çalışır biliyorum, bu durumda ısı kadar cranking. Eğer bu mobo için ısı lavabo üzerine, bu yardımcı olabilir hayranıyım koymak? Cevaplarnza için teşekkürler ve yardımcı olur. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Yeh, öyle ses yüksek. Bu tehlikeli değil, kendi ideal olanı değil. Kullandığınız ilk şey ne termal yapıştırmak nedir? Bu bir sorun olabilir ve gerçekten çok ucuz şeyler varsa. Bazı Arctic gümüş almak için deneyin. İkinci olarak, eğer, bu Ödeyebileceğinizden almaya çalıştığınızda bir Arctic Freezer 7 Pro. Bu çok mütevazı bütçesi (en az 30 $) için iyi bir soğutucu olduğunu İyi öncesi ile yapıştırmak uygulanan gelir gerek yeni şeyler fazladan harcama yapmak. Bu aşağı güzel sizin temps almalısınız. Hangi program, temps okumak için kullanıyorsunuz? Gerçek Sıcaklık olan genellikle en doğru olarak kabul edilir denemek isteyebilirsiniz. Çekirdek Sıcaklığı yüksek çıkışı 10 derece olmak eğiliminde. Son olarak, aşağı voltaj getiren deneyebilirsiniz. Şekilde daha fazla ihtiyacı Otomatik muhtemelen verecektir.
|
| |||
| |||
| O serverguy emin misin? Bu dizi her zaman, aynı durum ve temps ile Q9450 kullanıyorum. Ben birçok insan birçok sitelerde ve bilgi solicited yüksek temps gibi fiş bu dizi için bu normaldir kasası temps olan 9800GX2 Gfx kartları normal emin oldu. Ayrıca güzel bir Intel özel sayfalarında aynı şeyi söylüyorlar belli yaşıyorum. Şu anda ancak bu tarayıcı, Mcafee, ve normal Vista bok çalışan hiçbir şey, benim temps CPU1 şunlardır: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 ve Gfx okumalar 63, 60, 61 ve 62 vardır. Bu kaynaklar benim NVidia sistem izleme programdan var, ben onları çok BIOS zaman onları düzenli olarak kontrol için kullanılan en temps uyumlu buldular. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bir işlemci son TAM yük 60 derece gidelim ister asla. Kesinlikle bu sıcaklıklarda boş istiyorum değildir. Intel tam 3 yıl garanti etmeyeceğini ömrü eğer C. 70 derece aşamaz Eğer 60 imsi at rolântide olduğunuzda, size tam bir yük ne olduğunu düşünüyor istemiyorum ![]() Ya Gerçek Sıcaklık indirme http://www.techpowerup.com/realtemp/ Ve Intel Yanik Testi http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65 Bu konuda 10 tur yapmak ve temps ne elde bakayım. Eğer 70 yaklaşım Lütfen dur!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| O sadece Intel ile birlikte gelen yeni bir test yazmak mı? Okumayı bu konuda, eğer, bir makale ya burada ya da bir haber sitesi bir ............ üstünde olduğunu Ben merak edilmiştir nasıl bende en) ve sevindim sizi tavsiye görmek için gün önce onu (sadece bir çift okuyun o iyi. Daha fazla artık lol kullanırken rahat hissediyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu 10 saniye başka bir stres testi 10 saat görünüşte eşit olduğunu ben de kabul düşünüyorum. Çok OCing hızlandırır. Bu, bu konuda yapılan bir mesaj olduğunu http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Evet ben ve lol gördüm hakkında yansıtacak şekilde benim yazı düzenlemek için bu. Çok geç artık. Önce yatmak Bunu bu gece bir koşuşturma vereceğiz. Ben biraz OC benim işlemci için doğru çalıştırmak için vardı ve istikrar konusunda beri merak edilmiştir. Ben biraz çok hafif, demek söylemek belki bir veya iki fabrika ayarları ........ |
|
| |||
| |||
| Bir sopa üzerinde Kutsal osurmak. Eğer bu Orada büyük bir fark ne düşünülüyor okuma am temps ve temps aslında (siz serverdude önerilen programa) ne uygun oldu. Eğer orada sonuçlarının bir çekim olmalı bu doğru yapın: ![]() EDIT: Tamam, doğru lol yaptı. Resmi tıklayın sunucu lütfen söyle eğer doğru bu temps 20C ne nVidia sistemi monitör daha düşük yaklaşık okuma pm onlar .......... söyledi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core 2 Duos nerede 70 en yüksek mutlak size yük olmak gerekir (yani tehlike ısı)'s mühendisliği vardır. Ben iki şey beklenir: 1. Karo olasılıkla düzgün yüksek sıcaklık için .. iyi nedeniyle karşı, bir dört's yapılacaktır 2. 63 bir yük sıcaklık herhangi C2D kötü, bu kadar ben çevresinde tutmak istiyorsanız ediyorum maksimum yüksek küçük ama 65 around değildir. Ben de ilgili değildir. Eğer hala bu 20 $ için Xigmatec atmak endişe duyuyoruz ve bir gün diyoruz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet bu program, 6 geçerse, üzgünüm, ben ve bu yüzden 10 görmedik birçok unuttum benim maksimum temps 76, 75, 73 at ve 77 kullanıyorum. Ben benim çip kızartma mı? I (serverguy) bir önce başladı ama sabırsız var ve sadece ileriye gidip yaptım PM Gönderdiğiniz, i kızartma garantisi lol var. Ben kaç geçerek tamamlamış, ancak bilmiyorum ben hangi nereye "değerleri alıyorum olduğunu öne sürdü Temp şey koştum yaklaşık 20 dakika sonra." Çekirdek ısı sonra 75, 70, 73 ve 77 oldu. Uzaklık 20, 25, 22, ve 19. Ben stres seviyesi 1 olan maksimum stres ile gittik. Henüz herhangi bir yanma kokusu yoktur. Ben de fark sadece regognized 6,87 GB benim 8 GB's RAM. Ne ile nedir? Oh, BTW, benim eski bilgisayarı lol yazmaya çıkıyorum. The only thing intel ve ben 'yeni' bir çalışan yaşıyorum temel arka şeyler dışında bağlantılı Temp programdır. |
![]() |
|
| Bookmarks |