менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Temp заклопотаність з Q9550

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 вересня 2008, 08:55
Нові члени групи

Default Temp заклопотаність з Q9550

Я тільки що закінчив будівництво нового комп'ютера, і він працює більше. Разом з моїм процесором в режимі холостого ходу в середині 50-их і працює близько 63 градусів під навантаженням. Я використовую на складі HSF Intel Q9550, який я розігнався 15% до 3,2 ГГц на складі вольт. Коли я беру OC з неї, Temps краплі, але тільки 1-3 градуси, так що зміни, звичайно, нічого не величезні.

Я не маючи будь-яких проблем як таких, я просто хочу бути впевнений, що мене не ставить себе вгору за збиток в довгостроковій перспективі. Це Antec 900, і я не прихильник у справі стороні, хоча я розгляді додавши одну. Решта вентилятори на середніх настройках, і я не спостерігаємо будь-яких змін в темп, коли я Crank їх висока швидкість запуску режиму. Я отримав Best Buy термопасти прямо зараз, марку якого я не пам'ятаю.

Маю бажання пересісти процесор пару раз, і я отримаю те ж Temps, хоча я міг би додати йому ще один удар. Отже, мої питання полягають в наступному:

1) Чи потрібно турбуватися про це темп?
2) Що я можу зробити на дешеву, що допоможе знизити його? Я витратив купу грошей на цьому полі, і я дійсно не можу витрачати більше прямо зараз. $ 15 - $ 20 приблизно все, що зможу виправдати в очах дружини на наступний місяць або близько того для цієї машини.
3) В даний плат не має вентилятор на радіатор, але у мене є одне я можу додати. Темп випадку становить близько 33-35, і я знаю, моя відеокарта працює гаряча, тим самим сильно підвищити випадку темп. Якщо я ставлю вентилятор на радіатор для системних плат, що може допомогти?

Дякуємо за ваші відповіді і допомогу.
Old 10 вересня 2008, 14:13
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав jcburchett View Post
Я тільки що закінчив будівництво нового комп'ютера, і він працює більше. Разом з моїм процесором в режимі холостого ходу в середині 50-их і працює близько 63 градусів під навантаженням. Я використовую на складі HSF Intel Q9550, який я розігнався 15% до 3,2 ГГц на складі вольт. Коли я беру OC з неї, Temps краплі, але тільки 1-3 градуси, так що зміни, звичайно, нічого не величезні.

Я не маючи будь-яких проблем як таких, я просто хочу бути впевнений, що мене не ставить себе вгору за збиток в довгостроковій перспективі. Це Antec 900, і я не прихильник у справі стороні, хоча я розгляді додавши одну. Решта вентилятори на середніх настройках, і я не спостерігаємо будь-яких змін в темп, коли я Crank їх висока швидкість запуску режиму. Я отримав Best Buy термопасти прямо зараз, марку якого я не пам'ятаю.

Маю бажання пересісти процесор пару раз, і я отримаю те ж Temps, хоча я міг би додати йому ще один удар. Отже, мої питання полягають в наступному:

1) Чи потрібно турбуватися про це темп?
2) Що я можу зробити на дешеву, що допоможе знизити його? Я витратив купу грошей на цьому полі, і я дійсно не можу витрачати більше прямо зараз. $ 15 - $ 20 приблизно все, що зможу виправдати в очах дружини на наступний місяць або близько того для цієї машини.
3) В даний плат не має вентилятор на радіатор, але у мене є одне я можу додати. Темп випадку становить близько 33-35, і я знаю, моя відеокарта працює гаряча, тим самим сильно підвищити випадку темп. Якщо я ставлю вентилятор на радіатор для системних плат, що може допомогти?

Дякуємо за ваші відповіді і допомогу.

Yeh, це звук високою. Хоча не небезпечно, його не ідеальний.

Першою є те, що термопасти ви використовуєте? Якщо її дійсно дуже дешево Stuff це може стати проблемою. Спробуйте Арктиці отримати срібло.

По-друге, якщо ви можете собі це дозволити, намагаються отримати арктичні Freezer 7 Pro. Це хороший кулер на дуже скромний бюджет (менше $ 30)

Він поставляється з гарною попередньою застосовуються пасти тому їх не потрібно витрачати додаткові нові матеріали.

Це має допомогти вашій Temps вниз красиво.

Яку програму ви використовуєте для читання Temps? Ви можете спробувати Real Temp, яка зазвичай розглядається як найбільш точні. Core Temp, як правило, 10 градусів високим.

Нарешті, ви можете спробувати в результаті чого напруга вниз. Авто ймовірно, дасть це шлях більш ніж потрібно.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 10 вересня 2008, 14:34
Донор групи

Ви впевнені, що serverguy? Я біжу Q9450 тій же справі і моєї Temps завжди знаходяться в цьому діапазоні. Я запросив інформацію від багатьох людей на декількох сайтах і запевнили, що ті є нормальні безпечні Temps для цього серію чіпів, так само, як вищий Temps є нормальними картами 9800GX2 Gfx. Також я дуже впевнений, що Intel специфікації сказати те ж саме.

Зараз нічого, крім цього браузера, McAfee, а також нормальне дерьмо Vista працює, моя Temps є CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 і моя GFX читань 63, 60, 61 і 62. Хоча ці показники є моєю NVidia програму контролю за системою, я знайшов їх дуже сумісно з Temps в BIOS, коли я використав для подвійної перевірки їх регулярно.
Old 10 вересня 2008, 14:50
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Ви впевнені, що serverguy? Я біжу Q9450 тій же справі і моєї Temps завжди знаходяться в цьому діапазоні. Я запросив інформацію від багатьох людей на декількох сайтах і запевнили, що ті є нормальні безпечні Temps для цього серію чіпів, так само, як вищий Temps є нормальними картами 9800GX2 Gfx. Також я дуже впевнений, що Intel специфікації сказати те ж саме.

Зараз нічого, крім цього браузера, McAfee, а також нормальне дерьмо Vista працює, моя Temps є CPU1: 60, CPU2: 52, CPU3: 50, CPU4: 60 і моя GFX читань 63, 60, 61 і 62. Хоча ці показники є моєю NVidia програму контролю за системою, я знайшов їх дуже сумісно з Temps в BIOS, коли я використав для подвійної перевірки їх регулярно.
Ну, я не масово досвід роботи з цими чіпами (що є - там криваві дорого!), Але я до сих пір вважають, що вони є високими.

Я ніколи не хотів, щоб пройти повз процесор 60 градусів під повним навантаженням. Я, звичайно, не хотілося б простою при цих температурах.

Intel не буде гарантувати повну 3-х років життя, якщо вони перевищують 70 градусів С.

Якщо ви холостого ходу 60 ISH, я не хотів би думати, що ви перебуваєте в повного навантаження

Як про завантаження Real Temp
http://www.techpowerup.com/realtemp/

І Intel Burn випробування
http://downloads.guru3d.com/download...9d0f9f96c3bb65

Нехай це роблять близько 10 раундів і подивіться, що ваш Temps добратися. Будь ласка, припини це якщо підходити до 70!

Old 10 вересня 2008, 14:59
Донор групи

Це Intel спалити випробування нового вони просто вийшли з? Читав Я про це, якщо вона є, або в статті, вміщеній тут або на сайті новин-то ............

Мені було цікаво, як було добре, тому що я читав (тільки пару днів тому на більшість), і я радий бачити Вас рекомендувати його. Я відчуваю себе більш зручно використовувати його зараз LOL.
Old 10 вересня 2008, 15:02
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Це Intel спалити випробування нового вони просто вийшли з? Читав Я про це, якщо вона є, або в статті, вміщеній тут або на сайті новин-то ............

Мені було цікаво, як було добре, тому що я читав (тільки пару днів тому на більшість), і я радий бачити Вас рекомендувати його. Я відчуваю себе більш зручно використовувати його зараз LOL.
Так, я використовувати його тільки зараз. Це дійсно підкреслює процесор, більше, ніж будь-які інші, і воно працює набагато швидше.

10 секунд воно дорівнює 10 часа інший стрес-тест мабуть, і я думаю, я згоден. Швидкості до OCing багато.

Це про пост я зробив ньому
http://www.computer-juice.com/forums...program-19010/

Old 10 вересня 2008, 15:05
Донор групи

Та я просто побачила, що LOL і збирався ред свій пост, щоб відобразити це. Занадто пізно. Я дам її кола сьогодні, перш ніж відправитися в ліжко. Мені довелося трохи OC мого процесора, щоб змусити її працювати правою і було цікаво про стійкість до цих пір. Коли я кажу, я маю на увазі трохи трохи, може бути, один або два налаштування, розташовану над заводом ........
Old 10 вересня 2008, 15:34
Донор групи

Святійший кормів на палицю. Якщо я читав це право існує величезна різниця в тому, що я думав, що Temps і що насправді є Temps (у відповідності з програмою, яку запропонував serverdude).

Якщо я зроблю це правильно, ви повинні бути розстріляні результатів:

Temp concerns on Q9550-capture.jpg

EDIT: Добре, я зробив це прямо LOL. Натисніть на зображення, будь ласка сервер і повідомити мені, якщо я правильно читав, що Temps близько 20C нижче, ніж стежити за станом системи NVidia сказали вони є ..........
Old 10 вересня 2008, 16:19
Донор групи

Core 2 Duo розроблені, де 70 є високий абсолютний Ви повинні бути при навантаженні (це небезпека Temp). Я очікую, дві речі:

1. Квадроцикли, ймовірно, буде зроблено правильно витримати високу температуру за рахунок .. ну, це чотирьохядерний
2. Навантаження температура 63 не так вже й погано на будь-якому C2D, це трохи високі, але близько 65 Макса я хочу, щоб тримати його околицях.

Я б не дуже хвилює. Якщо ви стиль зацікавлених кинути Xigmatec на це за $ 20 і назвіть його день.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 10 вересня 2008, 17:04
Донор групи

Ну я, що використовують цю програму, 6 проходів, прости, я забув, як багато хто так не бачили 10, а мій Max Temps знаходяться на 76, 75, 73 і 77. Я теж жарко мого чіпа? Я послав вас (serverguy) РМ, перш ніж я почав, але отримав нетерплячі і просто пішли і зробили це, у мене гарантія LOL Фрая. Я не знаю, скільки проходить вже виконані, але приблизно через 20 хвилин я побіг Темп річ, яку ви запропонували яка, де я отримую мою "цінності". Core Temp тоді було 75, 70, 73 і 77. Відстань була 20, 25, 22 і 19.

Я пішов зі стресом рівня 1, який є максимальною напругою. Я не запах гарі ще нічого. Я також помітив, що тільки regognized 6,87 ГБ моєї 8 ГБ оперативної пам'яті. Що з цього? Ох, і речі, я в моєму старому комп'ютері вводити це LOL. Єдина річ, крім Intel і основні речі фону я бігу на 'нових' Одним з них є темп програми ви пов'язані.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Подробнее Temp заклопотаність з Q9550 New Guy Процесори, материнські плати RAM & 93 5 листопада 2009 13:47
Дивлячись на I7 або Q9550 - Stuck і потребують допомогу! rhysduk Процесори, материнські плати RAM & 18 28 жовтня 2009 05:18
ОЗУ Underclocks - Материнська плата ASUS P5Q / процесор Intel Q9550 / 2x2GB Corsair Krispo Процесори, материнські плати RAM & 1 1 квітня 2009 13:08
Pentium 3 Temp Axegrinder Процесори, материнські плати RAM & 5 8 вересня 2007 04:19
Темп E6750 necromancier Процесори, материнські плати RAM & 14 28 серпня 2007 15:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.