![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16835118019 па ово је ЦПУ хеатсинк био сам на планирање узимајући сам претходно имао тхермалтаке Биг Тајфун (старија верзија) са надоградити вентилатор. еарлы је мој стари Е6300 на 3ГХз. на темп је 25 * Ц у мировање (кад је у мојој Антец 900) и 45 * Ц макс оптерећење. Планирам о доласку једне Е8400 ОЦ и то (барем) 4ГХз. Моје главно питање је, може ли бити боље хеатсинк за новац од оног сам везан? Ја сам учинио оно што је рекао о мојим старим хеатсинк, јер желим да знам шта је боље у односу. Ажурирани 120мм вентилатор је био и еарлы око 40-50 ЦФМ.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Ксигматек је много боље.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Можете ли ми дати линк на један? уреди вас значи ово? хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16835233003 тај пуно ЦФМ на тај вентилатор.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
|
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Да, то је добро за инсанелы јефтини колико је то. Побеђује све на тржишту, а Сунчев зрак Цоре Контакт (скупље) и онај који је ултра Пелтиер и зато пуно скупљи. Само будите сигурни да су ширили тхермалпасте на хеатпипес него између кад монтирају га и добити ово како би живот много лакше
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| обавља и учинио. хвала!
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желим пролазна моја хеатсинк, али ја потреба некакав помоћ први | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 1. јула 2008 06:52 |
| ПЦ неће остати на новим ЦПУ фан / хеатсинк | навнут | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 16 март 2008 16:30 |
| Хеатсинк је узимајући осудити хот .. | куангмао | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 14 јануар 2008 10:21 |
| ЦПУ фан хеатсинк и помоћ | лоухмаылин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 8 јануар 2008 05:43 |
| Да ли је то хеатсинк превише? | ДБАН | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 4 јануар 2008 17:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |