![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Момчета аз успях да се държат на тази топлинна комбинирани Dow Corning TC 1996 .... просто за момента няма да е полезна за намаляване на temperatue? / предизвика точно сега аз просто Закрепихме радиатор без да прилагат всички топлинни съединение .. още нещо ми запас Intel heatsink съдържа три вертикални сиви линии, които идват в контакт с процесора ... как мога да ги изтриете ???????? |
|
| |||
| |||
| Agh! Наистина трябва да използват комбинирани ... Ако е от 1996 г., тя може да бъде удържана от малко, и да се опитам нещо по-ново поколение, мисля, че срокът на годност е обикновено 2 години, а не 13 ![]() Тези сиви линии са предварително приложени съединение, което означава да не се нуждаете от повече информация за. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| CPU Термални Съставни Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 8 февруари 2009 22:27 |
| Термални Залепване - Важни Как е? | Davida50000 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 6 Feb 2009 15:05 |
| Прилагане на топлинна съединение | Mooseknuckle | Общи Хардуер Чат | 3 | 20 Август, 2008 10:21 |
| Термални паста помощ? | computeruler | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Термални Залепи | проливат | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 27 Jan 2008 04:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |