![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| vaikinai man pavyko gauti surengti šio junginio terminis DOW CORNING TC 1.996 .... tik šiuo metu ji bus naudinga mažinant temperatue? / padaryti dabar aš tiesiog pridedamas šilumos šalintuvo, netaikant jokių šilumos junginys .. dar vienas dalykas mano rankų Intel HEATSINK yra trys vertikalios pilkos linijos, kurie liečiasi su procesoriaus ... kaip aš turėtų juos pašalinti ???????? |
|
| |||
| |||
| KT! Jūs tikrai turėtų naudoti kombinuotuosiuose ... jei jis nuo 1996 m., jis gali būti ne tiek ir pabandyti ką nors naujesnis, manau, kad galiojimo laikas paprastai yra 2 metų, o ne 13 ![]() Tos pilkos linijos yra iš anksto prašė junginys, reiškia, kad jums nereikia nieko daugiau apie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU Thermal Compound Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 8 vasaris 2009 22:27 |
| Thermal Paste - kaip svarbu tai? | Davida50000 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 6 vasaris 2009 15:05 |
| Taikant šilumos junginys | Mooseknuckle | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 10:21 |
| Terminiai pasta padėti? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 20, 2008 18:22 |
| Thermal Paste | sąsiauris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 27 sausis 2008 04:15 |
| Temos įrankiai | |
| |