![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| chlapci sa mi podarilo chytiť tejto tepelnej zlúčenina Dow Corning TC 1996 .... prostě v súčasnej dobe bude prospešný pri znižovaní temperatue? / spôsobiť teď jsem připojený tepla drez bez použitia akejkoľvek tepelnej zlúčenina .. ešte jedna vec, moje zásoby Intel chladič obsahuje tri zvislé šedé tratiach, ktoré prichádzajú do kontaktu s CPU ... Ako sa mám k ich odstránenie ???????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aaa!
Si naozaj mali použiť zložené ... ak je to od roku 1996, môže byť trochu mimo, skúste si niečo novšie, myslím, že trvácnosť je zvyčajne 2 roky, a nie 13 ![]() Tieto riadky sú sivé pre-použité zlúčeniny, teda nemusíte o nič viac. Môj systém: FordyPC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| CPU Thermal Compound Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 8. februára 2009 22:27 |
| Vložiť Thermal - Ako Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. februára 2009 15:05 |
| Uplatnenie tepelnej zlúčenina | Mooseknuckle | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 20. August 2008 10:21 |
| Termálne pasta pomôcť? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 20 apríla 2008 18:22 |
| Thermal Vložiť | prístrešok | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 27. januára 2008 04:15 |
| Thread Tools | |
| |