по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Термални Залепване - Важни Как е?

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти Февруари 2009, 04:02
Член Група

Default Термални Залепване - Важни Как е?

Здрасти на всички.

Преди време лаптопа ми винаги е бил почитател на пълно, след като е бил включен за 10 минути, като погледнах в вентилационни, и цялата работа е била пълна с пръст, така че взех лаптоп и освен отвинтвам вентилатора за да получите достъп, и по-този начин Аз разделени на радиатор и CPU (не мисля) и след това го направих аз отстраняват пръстта, и не забравяйте за термична паста.

Мислех, че wouldnt наистина въпрос, защото аз употреба на лаптопа много рядко, но напоследък съм била използване на лаптоп повече, вентилатора понякога е най-пълна скорост, но само когато е налице висока CPU натоварване и температура на процесора е достигна 75 digrees celcius.

Мислите ли, че това ще се оправи, докато си купя някои термична паста в рамките на 2 седмици?

Благодарности.

Дейвид.
Old 6-ти Февруари 2009, 04:05
Администратор Група

Google speedfan, че ще кажеш ти време, което ще ви кажа повече, отколкото можем. :)

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6-ти Февруари 2009, 07:42
Номер на групата

Да не ви позволява добър въздушен поток? дори с лаптоп на плоска повърхност като бюрото все още може да бъде малка.
Old 6-ти Февруари 2009, 15:05
Член Група

ermm, Дейвид какво процесора? core2, penitum М? нейното необосновано висока, ако нейната сърцевина 2 (ITS OK за Pentium M: P). Но tbh получите термална паста, ми процесора понижи около 5 - 7 С с топлинна паста. Ами лаптопа CPU са предполагам, за да може да тече до 100в, ще се оправи, но аз все още се съветва да се термична паста.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не термична паста = безопасни? anthonyla65 Процесори, дънни платки & RAM 15 7 Ноем 2008 17:19
Термални паста помощ? computeruler Процесори, дънни платки & RAM 17 20 април 2008 18:22
Термални Залепи проливат Процесори, дънни платки & RAM 1 27 Jan 2008 04:15
Важни за свободна Програми V2.0:) от slipend slipend Общи Софтуер Чат 4 6 Aug 2007 04:03
Съществени свободния софтуер SocialWarfare Общи Софтуер Чат 14 1-во Aug 2007 11:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc