![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички. Преди време лаптопа ми винаги е бил почитател на пълно, след като е бил включен за 10 минути, като погледнах в вентилационни, и цялата работа е била пълна с пръст, така че взех лаптоп и освен отвинтвам вентилатора за да получите достъп, и по-този начин Аз разделени на радиатор и CPU (не мисля) и след това го направих аз отстраняват пръстта, и не забравяйте за термична паста. Мислех, че wouldnt наистина въпрос, защото аз употреба на лаптопа много рядко, но напоследък съм била използване на лаптоп повече, вентилатора понякога е най-пълна скорост, но само когато е налице висока CPU натоварване и температура на процесора е достигна 75 digrees celcius. Мислите ли, че това ще се оправи, докато си купя някои термична паста в рамките на 2 седмици? Благодарности. Дейвид. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, че ще кажеш ти време, което ще ви кажа повече, отколкото можем. :)
| |||
| |||
| Да не ви позволява добър въздушен поток? дори с лаптоп на плоска повърхност като бюрото все още може да бъде малка. |
|
| |||
| |||
| ermm, Дейвид какво процесора? core2, penitum М? нейното необосновано висока, ако нейната сърцевина 2 (ITS OK за Pentium M: P). Но tbh получите термална паста, ми процесора понижи около 5 - 7 С с топлинна паста. Ами лаптопа CPU са предполагам, за да може да тече до 100в, ще се оправи, но аз все още се съветва да се термична паста. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не термична паста = безопасни? | anthonyla65 | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 7 Ноем 2008 17:19 |
| Термални паста помощ? | computeruler | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Термални Залепи | проливат | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 27 Jan 2008 04:15 |
| Важни за свободна Програми V2.0:) от slipend | slipend | Общи Софтуер Чат | 4 | 6 Aug 2007 04:03 |
| Съществени свободния софтуер | SocialWarfare | Общи Софтуер Чат | 14 | 1-во Aug 2007 11:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |