menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Vložit Thermal - Jak Podstatné je to?

Reply

Thread Nástroje
Old 6.února 2009, 04:02
Člen Skupina

Default Vložit Thermal - Jak Podstatné je to?

Ahoj všichni.

A časem můj notebook ventilátor byl vždy na plný poté, co byl na dobu 10 minut, podíval jsem se do průduchy, a celá věc byla plná prachu, tak jsem si vzal na sebe laptop a unscrewed ventilátoru získat přístup, v rámci tohoto i oddělil tepla dřezem a CPU (ne myšlení), a poté, co jsem to udělal i odstranit prach, a vzpomenout si na tepelnou vložte.

Myslel jsem, že bych skutečně záleží, protože i používání notebooku velmi zřídka, ale nedávno jsem byl pomocí notebooku víc, někdy je ventilátor na plnou rychlost, ale pouze tehdy, pokud existuje vysoké zatížení CPU a CPU temp je kulminoval na 75 digrees celcius.

Myslíte si, že to bude v pořádku, dokud jsem koupit nějaké tepelnou vložte do 2 týdnů?

Díky.

David.
Old 6.února 2009, 04:05
Administrátor Skupina

Google speedfan, že se vám vaše temps, který vám řekne, více než jsme schopni. :)

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6.února 2009, 07:42
Dárce Skupina

Jste umožňuje dobré proudění vzduchu? dokonce s notebookem na rovný povrch, jako je pracovní deska může být ještě méně.
Old 6.února 2009, 15:05
Člen Skupina

Ehmm, david co váš procesor? core2, penitum M? jeho nepřiměřeně vysoké, pokud jeho core 2 (OK pro její Pentium M: P). Ale tbh dostat termální pasta, můj CPU snížily o 5 až 7 C s termální pastu. No laptop CPU jsou Předpokládám, aby byl schopen běžet až 100c, budete v pohodě, ale i přesto radí, aby ses termální pastu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ne termální pasta = bezpečné? anthonyla65 Procesory, základní desky & RAM 15 7. listopadu 2008 17:19
Termální pasta pomoci? computeruler Procesory, základní desky & RAM 17 20 dubna 2008 18:22
Thermal Vložit přístřešek Procesory, základní desky & RAM 1 27. ledna 2008 04:15
Vonné Volný Programy V2.0:) by slipend slipend Obecné Software Chat 4 6. Srpen 2007 04:03
Základní free software SocialWarfare Obecné Software Chat 14 1. srpen 2007 11:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.