![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. A časem můj notebook ventilátor byl vždy na plný poté, co byl na dobu 10 minut, podíval jsem se do průduchy, a celá věc byla plná prachu, tak jsem si vzal na sebe laptop a unscrewed ventilátoru získat přístup, v rámci tohoto i oddělil tepla dřezem a CPU (ne myšlení), a poté, co jsem to udělal i odstranit prach, a vzpomenout si na tepelnou vložte. Myslel jsem, že bych skutečně záleží, protože i používání notebooku velmi zřídka, ale nedávno jsem byl pomocí notebooku víc, někdy je ventilátor na plnou rychlost, ale pouze tehdy, pokud existuje vysoké zatížení CPU a CPU temp je kulminoval na 75 digrees celcius. Myslíte si, že to bude v pořádku, dokud jsem koupit nějaké tepelnou vložte do 2 týdnů? Díky. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, že se vám vaše temps, který vám řekne, více než jsme schopni. :)
| |||
| |||
| Jste umožňuje dobré proudění vzduchu? dokonce s notebookem na rovný povrch, jako je pracovní deska může být ještě méně. |
|
| |||
| |||
| Ehmm, david co váš procesor? core2, penitum M? jeho nepřiměřeně vysoké, pokud jeho core 2 (OK pro její Pentium M: P). Ale tbh dostat termální pasta, můj CPU snížily o 5 až 7 C s termální pastu. No laptop CPU jsou Předpokládám, aby byl schopen běžet až 100c, budete v pohodě, ale i přesto radí, aby ses termální pastu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ne termální pasta = bezpečné? | anthonyla65 | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 7. listopadu 2008 17:19 |
| Termální pasta pomoci? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 20 dubna 2008 18:22 |
| Thermal Vložit | přístřešek | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 27. ledna 2008 04:15 |
| Vonné Volný Programy V2.0:) by slipend | slipend | Obecné Software Chat | 4 | 6. Srpen 2007 04:03 |
| Základní free software | SocialWarfare | Obecné Software Chat | 14 | 1. srpen 2007 11:38 |
| Thread Nástroje | |
| |