μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Θερμική Επικόλληση - Τι σημασία έχει αυτό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 04:02
Μέλος Ομάδα

Default Θερμική Επικόλληση - Τι σημασία έχει αυτό;

Γεια σε όλους.

Πριν από λίγο καιρό μου laptop ανεμιστήρα ήταν πάντα σχετικά με την πλήρη αφού για 10 λεπτά, και εξέτασε τις οπές, και το όλο θέμα ήταν γεμάτο σκόνη, γι 'αυτό πήρε το laptop εκτός unscrewed τον ανεμιστήρα και να έχουν πρόσβαση, με τον τρόπο αυτό, i διαχωριστεί η θερμότητα νεροχύτη και CPU (δεν σκέψη) και μετά έκανα αυτό θ απομακρυνθεί η σκόνη, και να θυμάστε σχετικά με την θερμική πάστα.

Νόμιζα ότι wouldnt πράγματι το θέμα, επειδή η χρήση του φορητού υπολογιστή, πολύ σπάνια, αλλά πρόσφατα έχω περισσότερο με τη χρήση του φορητού υπολογιστή, ο ανεμιστήρας είναι μερικές φορές σε πλήρη ταχύτητα, αλλά μόνο όταν υπάρχει υψηλό φορτίο της CPU και την CPU temp έχει κορυφωθεί στο 75 digrees celcius.

Νομίζετε ότι αυτό θα είναι εντάξει μέχρι να αγοράσω κάποια θερμική επικολλήσετε μέσα σε 2 εβδομάδες;

Ευχαριστώ.

David.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 04:05
Διαχειριστής Ομάδα

Google speedfan, που θα σας πω το χρόνο, το οποίο θα σας πει περισσότερα από ό, τι μπορούμε. :)

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 07:42
Ομάδα Δωρητών

Είσαι επιτρέπει καλή ροή αέρα; ακόμη και έχοντας ένα φορητό υπολογιστή σε μια επίπεδη επιφάνεια σαν ένα γραφείο μπορεί ακόμη να είναι σε λίγο.
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 15:05
Μέλος Ομάδα

ermm, david whats cpu σας; core2, penitum M? τα αδικαιολόγητα υψηλό στην περίπτωση που το ένα Core 2 (το ΟΚ για Pentium M: P). Αλλά tbh get θερμική πάστα, CPU μου μείωσε περίπου 5 - 7 C με θερμική πάστα. Λοιπόν φορητό επεξεργαστή είναι υποθέσουμε να είναι σε θέση να τρέχει μέχρι και 100 Γ, θα είναι ωραία, αλλά εξακολουθώ να σας συμβουλεύσει να πάρετε θερμική πάστα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.