![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo svima. A dok je prije moj laptop navijač je uvijek puna dana nakon što je za 10 minuta, i pogledao u vents, a cijela stvar je bila u prahu, pa sam uzeo laptop i odvije pored ventilatora kako biste dobili pristup, u to, ja odvojio hlađenje i CPU (ne razmišljam), a nakon što je to učinila i uklanja prašinu, i zapamtiti o termalnom zalijepiti. Sam mislio to wouldnt bitno jer sam koristiti laptop vrlo rijetko, ali u zadnje vrijeme sam bio koristeći laptop više, ventilatora je ponekad punom brzinom, ali samo kada postoji visok i CPU load CPU temp je vrhunac na 75 digrees celcius. Mislite da to će biti ok dok se ne kupi neke termalne paste u roku od 2 tjedna? Hvala. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, koji će vam reći vaš temps, koja će Vam reći više nego što možemo. :)
| |||
| |||
| Jesi li dozvolio dobar protok zraka? čak i sa laptopa na ravnu površinu poput stola, još uvijek možete biti malo. |
|
| |||
| |||
| ermm, David koliko vaš CPU? core2, penitum M? svojim nerazumno visoke ako njezini temeljni 2 (U redu za njegove Pentium M: P). Ali tbh dobiti termalne paste, moj CPU spušta oko 5 - 7 C s termalnom zalijepiti. Pa se laptop CPU pretpostavimo da biste mogli izvoditi do 100C, youll 'biti u redu, ali ja još uvijek savjetujemo vam da se termalna pasta. |