kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Thermal Beillesztés - Hogyan Essential ez?

Reply

Téma eszközök
Old Február 6, 2009, 04:02
Csoport tagja

Default Thermal Beillesztés - Hogyan Essential ez?

Hello mindenki.

Egy ideje én laptop rajongó volt teljes, miután a 10 percig, úgy nézett ki, a nyílászárók, és az egész dolog volt a por, ezért vette át a laptop kivételével lecsavart és a ventilátort, hogy hozzáférést, úgy, i különíteni a hő-és mosogató CPU (nem gondolt), és miután én ezt i távolítani a port, és fontos információt a termikus paste.

Azt hittem, hogy akar igazán számít, mert a laptop használata csak nagyon ritkán, de a közelmúltban már a laptop több, néha a ventilátor nagy sebességgel, de csak abban az esetben, ha a magas CPU-terhelés és a CPU hőm már tetőzött 75 digrees celcius.

Gondolod, hogy ez lesz, amíg nem tudom megvenni néhány termikus paszta 2 héten belül?

Köszönöm.

David.
Old Február 6, 2009, 04:05
Administrator Group

Google speedfan, hogy megmondja, a Temps, amely megmondja, többet tudunk. :)

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 6, 2009, 07:42
Donor Group

Ön, hogy a jó levegő áramlását? akár egy laptop egy sima felületre, mint egy íróasztal is lehet, hogy kicsit.
Old Február 6, 2009, 15:05
Csoport tagja

ermm, David whats a cpu? core2, penitum M? az indokolatlanul magas, ha a Core 2 (az OK gombra a Pentium M: P). De tbh kap termikus massza, a CPU csökkentette mintegy 5 - 7 C thermal paste. Nos laptop CPU is feltételezem, hogy tudja futtatni a 100C, akkor semmi baj, de még tanácsot ad Önnek, hogy a termikus paste.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem termikus paste = Biztos? anthonyla65 Processzorok, alaplapok és RAM 15 7. november 2008 17:19
Thermal paste segíteni? computeruler Processzorok, alaplapok és RAM 17 20. április 2008 18:22
Thermal Beillesztés shed Processzorok, alaplapok és RAM 1 27. január 2008 04:15
Essential ingyenes programok V2.0:) által slipend slipend General Chat szoftver 4 6. augusztus 2007 04:03
Essential ingyenes szoftver SocialWarfare General Chat szoftver 14 1. Aug 2007 11:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.