![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Egy ideje én laptop rajongó volt teljes, miután a 10 percig, úgy nézett ki, a nyílászárók, és az egész dolog volt a por, ezért vette át a laptop kivételével lecsavart és a ventilátort, hogy hozzáférést, úgy, i különíteni a hő-és mosogató CPU (nem gondolt), és miután én ezt i távolítani a port, és fontos információt a termikus paste. Azt hittem, hogy akar igazán számít, mert a laptop használata csak nagyon ritkán, de a közelmúltban már a laptop több, néha a ventilátor nagy sebességgel, de csak abban az esetben, ha a magas CPU-terhelés és a CPU hőm már tetőzött 75 digrees celcius. Gondolod, hogy ez lesz, amíg nem tudom megvenni néhány termikus paszta 2 héten belül? Köszönöm. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, hogy megmondja, a Temps, amely megmondja, többet tudunk. :)
| |||
| |||
| Ön, hogy a jó levegő áramlását? akár egy laptop egy sima felületre, mint egy íróasztal is lehet, hogy kicsit. |
|
| |||
| |||
| ermm, David whats a cpu? core2, penitum M? az indokolatlanul magas, ha a Core 2 (az OK gombra a Pentium M: P). De tbh kap termikus massza, a CPU csökkentette mintegy 5 - 7 C thermal paste. Nos laptop CPU is feltételezem, hogy tudja futtatni a 100C, akkor semmi baj, de még tanácsot ad Önnek, hogy a termikus paste. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem termikus paste = Biztos? | anthonyla65 | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 7. november 2008 17:19 |
| Thermal paste segíteni? | computeruler | Processzorok, alaplapok és RAM | 17 | 20. április 2008 18:22 |
| Thermal Beillesztés | shed | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 27. január 2008 04:15 |
| Essential ingyenes programok V2.0:) által slipend | slipend | General Chat szoftver | 4 | 6. augusztus 2007 04:03 |
| Essential ingyenes szoftver | SocialWarfare | General Chat szoftver | 14 | 1. Aug 2007 11:38 |
| Téma eszközök | |
| |