![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hey everyone.
Seniai mano nešiojamas ventiliatorius buvo visada pilnas po to, kai apie 10 minučių, aš mačiau į angas, ir visa tai buvo pilna dulkių, tai aš paėmiau ir atsuktą nešiojamas be ventiliatoriaus susipažinti, taip ši aš atskirtos šilumos šalintuvo ir CPU (ne mąstymas) ir po to, kai aš tai aš pašalinti dulkes, ir nepamirškite apie šilumos pasta. Maniau, kad tai wouldnt tikrai klausimas, nes galiu naudoti nešiojamuosius labai retai, bet neseniai buvau naudojant nešiojamas daugiau, ventiliatorius kartais ne visu greičiu, bet tik tada, kai yra didelis CPU apkrova ir CPU temperatūra pasiekė jau 75 digrees celcius. Ar manote, kad tai bus ok, kol galiu nusipirkti kai šilumos pasta per 2 savaites? Ačiū. Dovydo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Google speedfan, kad pasakys savo temps, kuris papasakos Jums daugiau nei mes galime. :)
|
|||
|
|||
|
Ar jums nemenka oro srautas? net atsižvelgdamas nešiojamas ant lygaus paviršiaus, pavyzdžiui parą dar gali būti, kad mažai.
|
|
|
|||
|
|||
|
ermm, David whats your CPU? Core2, penitum M? jos nepagrįstai didelės, jei jos Core 2 (ITS OK for Pentium M: P). Bet TBH gauti šilumos pasta, mano CPU sumažino maždaug 5-7 C šilumos pasta. Na nešiojamojo CPU yra manyti, kad būtų galima skaičiuoti iki 100C, you'll be fine, bet aš vis dar patarti, kaip gauti šilumos pasta.
|