mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Thermal Paste - cik būtiski tas ir?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 6, 2009, 04:02
Loceklis

Default Thermal Paste - cik būtiski tas ir?

Hey everyone.

Laiku atpakaļ manu portatīvo datoru ventilatoru bija vienmēr pilns pēc tam, kad par 10 minūtēm, i pievērsies avoti, un viss bija pilns ar putekļiem, lai es klēpjdators attālumā un noskrūvēto ventilatoru, lai iegūtu piekļuvi, darot, i nodalīt siltuma izlietne un CPU (nevis domāšanas izmantošana) un pēc tam man bija tas i noņem putekļus, un atceries par siltuma paste.

Es domāju, tas wouldnt īsti jautājums, jo varu izmantot klēpjdatoru ļoti reti, bet pēdējā laikā esmu lietojis klēpjdatoru vairāk ventilators dažreiz pilnā sparā, bet tikai tad, ja ir liels CPU slodze un CPU temp ir sasniedzis 75 digrees celcius.

Vai jūs domājat, ka šis būs ok, kamēr es iegādāties dažas siltuma paste 2 nedēļu laikā?

Pateicība.

David.
Old Februāris 6, 2009, 04:05
Administrator Group

Google speedfan, kas jums pastāstīs jūsu temps, ko pastāstīt vairāk, nekā mēs varam. :)

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Februāris 6, 2009, 07:42
Donors Group

Vai tu pieļauj labu gaisa plūsmu? pat ņemot klēpjdatora uz plakanas virsmas, piemēram, galda joprojām var būt maz.
Old Februāris 6, 2009, 15:05
Loceklis

ermm, david whats savu cpu? Core2, penitum M? tā pārmērīgi augsta, ja tās Core 2 (tā OK Pentium M: P). Bet TBH iegūt siltuma pastas, mans CPU jāsamazina par 5-7 C ar siltuma paste. Nu klēpjdators CPU ir domāt, lai varētu darboties līdz 100C, jums būs labi, bet es tomēr ieteiktu jums iegūt siltuma paste.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.