![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. Laiku atpakaļ manu portatīvo datoru ventilatoru bija vienmēr pilns pēc tam, kad par 10 minūtēm, i pievērsies avoti, un viss bija pilns ar putekļiem, lai es klēpjdators attālumā un noskrūvēto ventilatoru, lai iegūtu piekļuvi, darot, i nodalīt siltuma izlietne un CPU (nevis domāšanas izmantošana) un pēc tam man bija tas i noņem putekļus, un atceries par siltuma paste. Es domāju, tas wouldnt īsti jautājums, jo varu izmantot klēpjdatoru ļoti reti, bet pēdējā laikā esmu lietojis klēpjdatoru vairāk ventilators dažreiz pilnā sparā, bet tikai tad, ja ir liels CPU slodze un CPU temp ir sasniedzis 75 digrees celcius. Vai jūs domājat, ka šis būs ok, kamēr es iegādāties dažas siltuma paste 2 nedēļu laikā? Pateicība. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, kas jums pastāstīs jūsu temps, ko pastāstīt vairāk, nekā mēs varam. :)
| |||
| |||
| Vai tu pieļauj labu gaisa plūsmu? pat ņemot klēpjdatora uz plakanas virsmas, piemēram, galda joprojām var būt maz. |
|
| |||
| |||
| ermm, david whats savu cpu? Core2, penitum M? tā pārmērīgi augsta, ja tās Core 2 (tā OK Pentium M: P). Bet TBH iegūt siltuma pastas, mans CPU jāsamazina par 5-7 C ar siltuma paste. Nu klēpjdators CPU ir domāt, lai varētu darboties līdz 100C, jums būs labi, bet es tomēr ieteiktu jums iegūt siltuma paste. |