![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. A jednocześnie temu mój laptop wentylator był zawsze pełen po na 10 minut, i spojrzał na spusty i wszystkiego było pełno kurzu, więc wziął laptopa i poza unscrewed wentylatora, aby uzyskać dostęp, w ten sposób i oddzielone ciepła umywalka i CPU (nie myślenia) i po to zrobił i usunąć kurz i pamiętać o termicznej wklej. Myślałem, że to naprawdę sprawa wouldnt ponieważ korzystanie z laptopa, bardzo rzadko, ale ostatnio miałem za pomocą laptopa więcej, wentylator jest czasem na pełnych obrotach, ale tylko wtedy, gdy istnieje duże obciążenie procesora CPU i temp ma spiczasty na 75 digrees celcius. Czy to będzie ok, dopóki nie kupić termalne wklej ciągu 2 tygodni? Dzięki. Dawida. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, że powie Ci czasu, który powie Ci więcej niż możemy. :)
| |||
| |||
| Czy jesteś dobrym umożliwiając przepływ powietrza? nawet laptopa na płaskiej powierzchni jak biurko można jeszcze nieco. |
|
| |||
| |||
| ermm, david whats naszego procesora? core2, penitum M? jej bezzasadnie wysokie, jeśli jest to Core 2 (jej OK dla Pentium M: P). Ale tbh dostać termiczne wklej mój procesor obniżona o 5 - 7 C termalne wklej. Cóż laptopa CPU są przypuszczenia, aby móc uruchomić do 100C, będziesz dobrze ale nadal radzimy uzyskać termalne wklej. |