![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor. Un timp în urmă meu laptop fan a fost întotdeauna pe deplin după ce a fost pe timp de 10 minute, m-am uitat în crea, şi totul a fost plin de praf, aşa că i-am luat laptopul în afară şi deşurubat ventilatorului pentru a avea acces, în acest sens, i separate de căldură şi de procesor chiuveta (nu de gândire) şi după ce am făcut asta am îndepărtat de praf, şi amintesc despre termice pastă. Am crezut ca wouldnt contează prea mult pentru că eu folosesc laptop-ul foarte rar, dar recent am utilizat de mai multe laptop, ventilatorul este uneori cu viteză maximă, dar numai atunci când există o mare încărcării procesorului şi procesorul temp-a atins cota maximă de 75 digrees celcius. Credeţi că va fi ok, până când i cumpăr nişte pastă termică în decurs de 2 saptamani? Mulţumesc. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, care vă va spune temps dumneavoastră, care vă va spune mai mult decât putem. :)
| |||
| |||
| Eşti bun, permiţând aerului? chiar şi cu un laptop pe o suprafaţă plată ca un birou pot fi în continuare pentru a face impresie. |
|
| |||
| |||
| ermm, David, procesorul ce este? core2, penitum M? sa ridicat în mod nejustificat în cazul în care un Core 2 (ei bine pentru un Pentium M: P). Dar tbh obţine termice pastă, procesorul meu coborât în jur de 5 - 7 C termice cu pastă. Ei bine laptop procesor sunt presupunem, pentru a putea rula pana la 100C, va fi bine, dar eu încă sfătui să te termica pastă. |
![]() |
|
| Marcaje |