menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Vložiť Thermal - Ako Podstatné je to?

Reply

Thread Tools
Old 6.februára 2009, 04:02
Člen Skupina

Ahoj všetci.

A časom môj notebook ventilátor bol vždy na plný potom, čo bol na dobu 10 minút, podíval jsem se do průduchy, a celá vec bola plná prachu, tak som si vzal na seba laptop a unscrewed ventilátora získať prístup, v rámci tohto i oddelil tepla drezom a CPU (ne myslenie), a potom, čo som to urobil aj odstrániť prach, a spomenúť si na tepelnú vložte.

Myslel som, že by som skutočne záleží, pretože aj používanie notebooku veľmi zriedka, ale nedávno som bol pomocou notebooku viac, niekedy je ventilátor na plnú rýchlosť, ale len vtedy, ak existuje vysoké zaťaženie CPU a CPU temp je kulminoval na 75 digrees celcius.

Myslíte si, že to bude v poriadku, kým som kúpiť nejaké tepelnú vložte do 2 týždňov?

Vďaka.

David.
Old 6.februára 2009, 04:05
Administrátor Skupina

Google SpeedFan, že sa vám vaša temps, ktorý vám povie, viac než sme schopní. :)

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6.februára 2009, 07:42
Darcu Skupina

Ste umožňuje dobré prúdenie vzduchu? dokonca s notebookem na rovný povrch, ako je pracovná doska môže byť ešte menej.
Old 6.februára 2009, 15:05
Člen Skupina

Ehmm, david čo váš procesor? Core2, penitum M? jeho neprimerane vysoké, ak jeho core 2 (OK pre jej Pentium M: P). Ale tbh dostať termálne pasta, môj CPU znížili o 5 až 7 C s termálnou pastu. No laptop CPU sú Predpokladám, aby bol schopný bežať až 100c, budete v pohode, ale aj napriek tomu radia, aby ses termálne pastu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.