![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. A časom môj notebook ventilátor bol vždy na plný potom, čo bol na dobu 10 minút, podíval jsem se do průduchy, a celá vec bola plná prachu, tak som si vzal na seba laptop a unscrewed ventilátora získať prístup, v rámci tohto i oddelil tepla drezom a CPU (ne myslenie), a potom, čo som to urobil aj odstrániť prach, a spomenúť si na tepelnú vložte. Myslel som, že by som skutočne záleží, pretože aj používanie notebooku veľmi zriedka, ale nedávno som bol pomocou notebooku viac, niekedy je ventilátor na plnú rýchlosť, ale len vtedy, ak existuje vysoké zaťaženie CPU a CPU temp je kulminoval na 75 digrees celcius. Myslíte si, že to bude v poriadku, kým som kúpiť nejaké tepelnú vložte do 2 týždňov? Vďaka. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google SpeedFan, že sa vám vaša temps, ktorý vám povie, viac než sme schopní. :)
| |||
| |||
| Ste umožňuje dobré prúdenie vzduchu? dokonca s notebookem na rovný povrch, ako je pracovná doska môže byť ešte menej. |
|
| |||
| |||
| Ehmm, david čo váš procesor? Core2, penitum M? jeho neprimerane vysoké, ak jeho core 2 (OK pre jej Pentium M: P). Ale tbh dostať termálne pasta, môj CPU znížili o 5 až 7 C s termálnou pastu. No laptop CPU sú Predpokladám, aby bol schopný bežať až 100c, budete v pohode, ale aj napriek tomu radia, aby ses termálne pastu. |