![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима. А док је пре мој лаптоп навијач је увек пуна дана након што је за 10 минута, и погледао у вентс, а цела ствар је била у праху, па сам узео лаптоп и одвија поред вентилатора како бисте добили приступ, у то, ја одвојио хладјење и ЦПУ (не размишљам), а након што је то учинила и уклања прашину, и запамтити о термалним налепите. ЈА мисао то уоулднт битно јер сам користити лаптоп врло ретко, али у задње време сам био помоћу лаптоп више, вентилатора је понекад пуном брзином, али само када постоји висок и ЦПУ лоад ЦПУ темп је врхунац на 75 дигреес целциус. Мислите да то ће бити ок док се не купи неке Термална пасте у року од 2 недеље? Хвала. Давид. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гоогле спеедфан, који ће вам рећи ваш Темпс, која ће вам рећи више него што можемо. :)
| |||
| |||
| Јеси ли дозволио добар проток ваздуха? чак и са лаптоп на равну површину попут стола, још увек можете бити мало. |
|
| |||
| |||
| ермм, Дејвид колико ваш ЦПУ? цоре2, пенитум М? својим неразумно високе ако њени основни 2 (У реду за његове Пентиум М: П). Али тбх добити Термална пасте, мој ЦПУ спушта око 5 - 7 Ц са термалним налепите. Па се лаптоп ЦПУ претпоставимо да бисте могли изводити до 100Ц, ыоулл 'бити у реду, али ја још увек саветујемо вам да се Термална паста. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не Термална паста = Сафе? | антхоныла65 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 7 новембар 2008 17:19 |
| Термална паста помоћи? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Тхермал Пасте | пролити | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 27 јануар 2008 04:15 |
| Основни Бесплатни програми В2.0:) бы слипенд | слипенд | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 6 аугуст 2007 04:03 |
| Основни слободног софтвера | СоциалУарфаре | Уопштено Софтуаре Цхат | 14 | 1 аугуст 2007 11:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |