![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. Bir süre önce benim laptop yelpaze her zaman tam on i 10 dakika için havalandırma yerleştirin ve tüm şey toz dolu, bu yüzden ayrı dizüstü aldı ve buna erişmek için fan, unscrewed baktım olma, sonra i () ve düşünce değil sonra bu yaptığım toz kaldırılır, ısı lavabo ve CPU ayrılmış ve termal yapıştırmak hakkında hatırlıyorum. Çünkü ben çok nadir, ancak son zamanlarda i dizüstü bilgisayar kullanmak gerçekten önemli wouldnt daha dizüstü bilgisayar kullanıyorum diye düşünmüştüm, fan bazen tam hızda, fakat sadece bir yüksek CPU yükü ve CPU ısı 75 digrees at süzülmüş olması celcius. Bu tamam kadar i 2 hafta içinde bazı termik yapıştırın almak olacak mı? Teşekkürler. David. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google speedfan, yani daha biz size daha fazla bilgi olacaktır temps belirtilir. :)
| |||
| |||
| Iyi hava akışı sağlar mı? Hatta bir masa gibi düz bir yüzey üzerinde hala küçük olmak bir dizüstü bilgisayar var. |
|
| |||
| |||
| ermm, serhat Whats CPU? core2, penitum K? kendi makul yüksek eğer onun bir Core 2 (onun bir Pentium M: P için) Tamam. Ama tbh, benim CPU 5 düşürdü - 7 C termik yapıştırma ile termal yapıştırın almak. Peki işlemci olan dizüstü varsayalım 100C kadar çalıştırmak için, iyi olacak ama yine de termal yapıştırmak için tavsiye edebilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |