![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър работи добре при приятеля си дом, донесоха вкъщи и създаване. Сега това не е работа. Взема завинаги към обувка; замръзва след това бавно инча по протежение на XP товарене бар, а след това след 3/6 минути натоварване ми работен плот. Ако кликнете върху нещо + отнема 15-30 секунди, за да се отговори. Знай, че не за HDD, PSU, RAM, Periphials, защото са проверили всички използване на други компютри. Не мога да проверите CPU или MoBo защото Всеки Знам използва AMD чипсет. Моят спецификациите: Intel e4600 2.2ghz EVGA 650i ултра (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| го свалите нещо в компютъра си в къщата приятели? или от мрежата, или от друг компютър? защото ако всичко става много бавно, може да бъде зловреден софтуер, особено ако то се случва изведнъж. Въпреки това той не е deffinatly зловреден софтуер, опитайте да търсите чрез тези две теми, в този ред и при спазване на инструкциите, се надяваме, че ще сортиране го.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Абсолютно глупав въпрос: Каква температура е бил в деня, когато я донесоха вкъщи?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво би, които трябва да са свързани с нещо? ако тя е била прегряване, че ще бъде отново не става супер бавно, но това не звучи като лоша maleware problum за мен
| |||
| |||
| Да, ето защо аз, насочени към тези stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би опитайте преформатирате. Или ремонт инсталирате.
|
| |||
| |||
| или да получите зло да ти помогна, въпреки че ако нейната maleware тя не звучи като лоша problum |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм също ще скочи върху вируса / злонамерен софтуер / шпионски проблем.
| |||
| |||
| Само след една чисто нова темата за това в раздел вируси и зло, ще ви кажа какво да мисля Терес една лепкава там, че казва какво да прави и след това следват всички трупи в нова тема и да чакат за зло, за да ви помогне да |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешен овен! Mobo мъртвите? | triathleterob | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ри Септември 2009 10:38 |
| Помощ за моя компютър умира на разстояние. | рициново | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 4 Декември 2008 16:09 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Евентуално мъртвите? Нуждаете се от помощ Моля, | pa12adox | Общи Хардуер Чат | 16 | 6 ноември 2008 15:11 |
| Умирането Harddrives, Mobo, и т.н. | Polkigtry | Общи Хардуер Чат | 3 | 18 Jan 2008 12:42 |
| Дали ми CPU MOBO или мъртъв? | hoangzah | Общи Хардуер Чат | 5 | 3 октомври 2007 08:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |