![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač pracoval pokuty přítele domu, přinesl domů a nastavit. Teď je to nefunguje. Trvá věčně, jak zavést; zamrzne potom pomalu palce spolu na XP ložné bar, pak po 3-6 minutách zatížení mého desktopu. Pokud si kliknete na cokoli + trvá 15-30 sekund reagovat. Vím určitě ne HDD, PSU, RAM, Periphials, protože jsem se kontrolují všechny pomocí jiných počítačů. I can't check CPU nebo MoBo protože všichni vím používá čipset AMD. Moje Specs: Intel e4600 2.2ghz EVGA 650i Ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste něco stáhnout do svého počítače na přátele dům? buď ze sítě, nebo z jiného počítače? protože pokud je to všechno velmi pomalu, dalo by se malware, zvláště pokud k němu dochází náhle. Nicméně to není deffinatly malware, zkuste hledat přes tato dvě témata v tomto pořadí, a postupujte podle pokynů, doufejme, že se bude třídit to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naprosto stupidní otázku: Jaký je teplota byla v den vám přinesli domů?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co by se, že se vztahují na něco? pokud by bylo přehřátí by restartováním nejdu super pomalá, ale to však zní jako špatný maleware problum mi
| |||
| |||
| Ano, to je důvod, proč jsem na ty stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná zkusit přeformátovat. Nebo opravu nainstalovat.
|
| |||
| |||
| nebo se zlem, které vám pomohou, i když je-li její maleware to zní jako špatný problum |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem také chystá skočit na virus / malware / spyware problém.
| |||
| |||
| Jen po zbrusu nové vlákno o tom v sekci viry a zlem vám řekne, co má dělat i think theres lepivými tam jeden, který říká, co mají dělat, a z toho, že po všechny záznamy do nové vlákno a čekat na zlo, které vám pomohou |