![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| My PC εργάστηκε πρόστιμο σε φιλικό σπίτι, την έφερε στο σπίτι και που έχει συσταθεί. Τώρα δεν είναι εργάσιμη. Είναι πάντα για την εκκίνηση? Παγώνει τότε αργά ίντσες μήκος φόρτωσης για XP μπαρ, στη συνέχεια, μετά από 3-6 λεπτά φορτίο μου επιφάνεια εργασίας. Αν κάνω κλικ σε οτιδήποτε λαμβάνει 15-30 + δευτερόλεπτα για να απαντήσει. Γνωρίζετε σίγουρα δεν HDD, PSU, RAM, Periphials, γιατί το έχω ελέγξει όλα τα άλλα που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές. Δεν μπορώ να ελέγξετε τη CPU ή MoBo επειδή γνωρίζω καθένας χρησιμοποιεί η AMD chipset. My Χαρακτηριστικά: Intel e4600 2.2ghz ΕΒΓΑ 650i ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εσύ κατεβάσετε οτιδήποτε στον υπολογιστή σας στο σπίτι τους φίλους; είτε από το καθαρό, ή από άλλον υπολογιστή; γιατί αν όλα πηγαίνουν πολύ αργή, θα μπορούσε να είναι το κακόβουλο λογισμικό, ιδίως αν συμβεί ξαφνικά. Ωστόσο, δεν είναι deffinatly κακόβουλο λογισμικό, δοκιμάστε να αναζητούν μέσω των δύο αυτών θεμάτων, σε αυτή τη σειρά, και ακολουθώντας τις οδηγίες, η οποία ευελπιστούμε ότι θα να διευθετήσουν το θέμα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απολύτως ηλίθια ερώτηση: Τι θερμοκρασία ήταν η μέρα που το έφερε σπίτι;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ότι αυτό που θα πρέπει να συνδέονται με τίποτα; αν ήταν η υπερθέρμανση θα ήταν επανεκκίνηση δεν πρόκειται σούπερ αργή αλλά αυτό ακούγεται σαν μια κακή maleware problum μου
| |||
| |||
| Yea, γι 'αυτό απευθύνονται σε εκείνους stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως δοκιμάσετε μια επαναμορφοποιήσει. Ή μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης.
|
| |||
| |||
| ή έχετε το κακό για να σας βοηθήσει, αν και στην περίπτωση που το maleware αυτό ακούγεται σαν μια κακή problum |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι, επίσης, θα πηδήξω τον ιό / malware / spyware πρόβλημα.
| |||
| |||
| λίγο μετά ένα νέο νήμα για το θέμα αυτό το τμήμα των ιών και του κακού, θα σας πω τι πρέπει να κάνουμε πιστεύω Theres ένα κολλώδες εκεί που λέει τι να κάνουν ότι και μετά ακολουθούν όλα τα αρχεία καταγραφής σε ένα νέο νήμα για το κακό και να περιμένουν για να σας βοηθήσει να |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λάθος RAM! Mobo Dead? | triathleterob | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 10:38 |
| Βοήθεια pc μου πεθαίνουν μακριά. | castor | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 4 Δεκ 2008 16:09 |
| CPU / Mobo / Hard Drive Ενδεχομένως Dead? Need Help Please | pa12adox | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 6η Νοε 2008 15:11 |
| Πεθαίνοντας Harddrives, Mobo, κτλ | Polkigtry | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 18 Ιαν 2008 12:42 |
| Είναι δική μου CPU MOBO ή νεκρός; | hoangzah | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 3 Οκτ. 2007 08:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |