![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj PC je radio na finom prijatelju kući, donese ga kući i postavljen. Sada je ne raditi. Traje zauvijek to čizma; freezes onda polako inča uz XP učitava na traci, a zatim, nakon 3-6 minuta učitavanje moje desktop. Ako kliknem na bilo što uzima 15-30 + sekundi za odgovor. Sigurno ne znate za HDD, PSU, RAM, Periphials, jer sam sve provjeriti pomoću drugih računala. Ne mogu provjeriti CPU ili MoBo Svatko jer znam koristi AMD chipset. Moj Specifikacije: Intel e4600 2.2ghz EVGA 650i Ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li išta skinuti na vaše računalo u prijatelje kući? bilo iz net, ili iz nekog drugog računala? jer ako sve ide vrlo sporo, ona može biti štetne sadržaje, a osobito ako to dogodi odjednom. Međutim to nije deffinatly zlonamjernih programa, pokušajte s gledanjem kroz ove dvije teme, u tom redu, i slijedeći upute, nadamo se da će ga razvrstati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apsolutno glupo pitanje: Što je to temperatura na dan kad ste ga donijeli kući?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šta bi da moram odnositi na bilo što? pregrijavanja ako je bilo bi super ponovnog ne ide sporo, ali to ne zvuk poput loših maleware problum meni
| |||
| |||
| Da, to je razlog zašto sam usmjeren na one stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda isprobali reformatizovati. Ili popravak instalirati.
|
| |||
| |||
| ili doći zlo da vam pomognu, iako ako je njegov maleware on ne zvuk poput loših problum |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'isto tako će skočiti na virus / štetnih sadržaja / spyware problem.
| |||
| |||
| samo post potpuno novi thread o tome u odjeljku virusi i zlo će ti reći što da mislim theres priljepljiv postoji jedna koja kaže što treba učiniti da pratite i pošta sve logove u novi thread zlo i pričekajte da vam pomognu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pogrešan RAM! Mobo mrtvih? | triathleterob | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. rujan 2009 10:38 |
| Pomoć moj pc umiranje off. | ricinusovo | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 4. prosinac 2008 16:09 |
| CPU / mobo / Hard Disk Možda mrtvih? Need Help Please | pa12adox | General Hardware Chat | 16 | 6. studeni 2008 15:11 |
| Smrt Harddrives, Mobo, etc | Polkigtry | General Hardware Chat | 3 | 18 siječanj 2008 12:42 |
| Je li moj MOBO CPU ili mrtvi? | hoangzah | General Hardware Chat | 5 | 3. listopad 2007 08:43 |
| Thread Tools | |
| |