![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| My PC dolgozott bírságot barátom házába, haza, és hozta létre. Most már nem működik. Úgy örökre indítható; fagyása lassan hüvelyk mentén az XP loading bar, majd 3-6 perc terhelés én asztalon. Ha kattint rá úgy 15-30 + másodperc válaszolni. Tudod, biztosan nem HDD, PSU, RAM, Periphials, mert nem ellenőrizte, minden más számítógépeken. Nem tudom ellenőrizni, mivel a CPU vagy MoBo Mindenkinek tudom használ AMD chipset. Saját Specs: Intel e4600 2.2GHz EVGA 650i Ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te semmit letölteni rá a számítógépet, a barátok háza? akár a nettó, vagy egy másik számítógépre? mert ha minden rendben megy nagyon lassú, meg lehetne malware, különösen, ha ez történik, hirtelen. Azonban ez nem deffinatly malware, próbáld keresi a két téma, ebben a sorrendben, és kövesse az utasításokat, reménykedve, hogy a fajta ki.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teljesen hülye kérdés: Mi volt a hőmérséklet a nap akkor hozta haza?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi lenne, hogy meg kell vonatkozniuk valamit? ha azt a túlfűtést lenne restarting nem megyek szuper lassú, de ez úgy hangzik, mintha egy rossz maleware problum nekem
| |||
| |||
| Igen, ezért arra, hogy ezeket a stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy próbálja újra egy. , Vagy a javítási telepíteni.
|
| |||
| |||
| vagy töltse le a gonoszt, hogy segítsen, bár ha a maleware úgy hangzik, mint egy rossz problum |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész ![]() 1. A koncert június 7 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is megyek ugrás a vírus / malware / spyware probléma.
| |||
| |||
| csak felad egy vadonatúj thread erről a vírusok és a rossz szakasza megmondja, mi a teendő, azt hiszem, ott a ragadós ott mondja, hogy mit kell tenni, hogy kövesse és utáni összes bejelentkezik egy új téma, és várjunk a gonosz, hogy segítsen |