![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי עובד בסדר בכתובת ביתו של חברו, הביא אותו הביתה להגדיר. עכשיו זה לא עובד. לוקח לנצח אתחול; ההקפאה ואז באיטיות לאורך אינצ 'ים ב XP טוען בר, אז אחרי 3-6 דקות לטעון את שולחן העבודה. אם אני לוקח משהו לחץ על 15-30 + שניות להגיב. לא יודע בוודאות HDD, PSU, זיכרון RAM, Periphials, כי יש לי את כל בדק באמצעות מחשבים אחרים. אני לא יכול לבדוק CPU או MoBo כי כולם יודעים שאני משתמש שבבים AMD. מפרט שלי: אינטל e4600 2.2ghz EVGA 650i Ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להוריד כלום על גבי המחשב שלך על החברים מהבית? באחת מן נטו, או ממחשב אחר? כי אם הכל הולך מאוד לאט, זה יכול להיות תוכנה זדונית, במיוחד אם זה קורה באופן פתאומי. אולם היא אינה deffinatly תוכנה זדונית, מנסים להסתכל דרך שני נושאים אלו, בסדר הזה, וכן את ההנחיות הבאות, בתקווה כי יהיה למיין את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טיפשי לגמרי שאלה: מה הטמפ 'זה היה היום הבאת אותה הביתה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה היה כי יש להתייחס אל כל דבר? אם זה היה overheating יהיה להפעיל מחדש לא הולך סופר לאט אבל האם זה נשמע כמו רע maleware problum לי
| |||
| |||
| כן, וזה למה אני מכוון את אלו stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי תנסה לאתחל מחדש. או תיקון התקנה.
|
| |||
| |||
| או לקבל את רוע לעזור אף אם היא עושה את maleware נשמע כמו רע problum |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני הולך לקפוץ על וירוס / תוכנה זדונית / ריגול בעיה.
| |||
| |||
| רק פירסום חדש פתיל על זה קטע של וירוסים ו הרוע אגיד לך מה לעשות אני חושב theres א צמוג שאומר שיש מה לעשות כי פעל ולהפקיד את כל יומני חדשה פתיל ומחכה הרע כדי לעזור לך |