![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano PC dirbo baudos draugo namuose, atnešė namo ir sukurti. Now it's not working. Mano amžinai įkelti; užšąla po to lėtai colių kartu su XP pakrovimo baras, tada Po 3-6 minučių apkrovos mano darbastalio. Jei aš tada nieko trunka 15-30 + sekundes atsakyti. Žinokite, tikrai ne HDD, PSU, RAM, Periphials, nes turiu patikrinti visi naudoja kitus kompiuterius. Negaliu patikrinti CPU arba MOBO nes kiekvienas Žinau naudoja Intel chipset. Mano Specifikacijos: 2.2GHz Intel e4600 EVGA 650i Ultra (MOBO) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs ką nors atsisiųsti į savo kompiuterį namuose draugų? arba iš neto, arba iš kito kompiuterio? nes jei viskas vyksta labai lėtai, jis gali būti kenkėjiškų programų, ypač jei tai atsitinka staiga. Tačiau ji nėra deffinatly kenkėjiška programa, pabandykite ieškoti per šias dvi temas, šia tvarka ir šių instrukcijų, tikiuosi, kad bus Sort it out.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Absoliučiai kvailas klausimas: Kokia temperatūra buvo tai diena, kurią atnešė jį namo?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas būtų, kurios susijusios su tokiais nieko? jei jis perkaitimo būtų paleisti neketina super lėtai, bet tai skamba neblogai maleware problum mane
| |||
| |||
| Taip, todėl aš nukreipta į tuos stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal pabandyti suformatuoti. Arba remonto įdiegti.
|
| |||
| |||
| arba gauti blogis jums padėti, tačiau jei jos maleware jis skamba neblogai problum |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš taip pat ketina Peršokti į virusas / Malware / Spyware problema.
| |||
| |||
| tiesiog po naują giją apie šį virusų skyrių ir bloga jums pasakys, ką daryti, aš manau, Theres lipni ten sako, ką daryti toliau, kad ir po visus žurnalus naują temą ir laukti, blogis, kad padėtų jums |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaidingas RAM! MOBO Dead? | triathleterob | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 rugsėjis 2009 10:38 |
| Pagalba Mano PC miršta ne. | ratukas | Virus, Spyware & Security | 6 | Gruodis 4, 2008 16:09 |
| CPU / MOBO / Hard Drive Galimas Dead? Need Help Please | pa12adox | General Hardware Chat | 16 | 6 lapkritis 2008 15:11 |
| Dying harddrives, MOBO, Etc | Polkigtry | General Hardware Chat | 3 | 18 sausis 2008 12:42 |
| Mano CPU arba MOBO miręs? | hoangzah | General Hardware Chat | 5 | 3 spalis, 2007 08:43 |
| Temos įrankiai | |
| |