![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer pracował dobrze w domu znajomego, przyniósł je do domu i ustawić. Teraz nie działa. Staje się zawsze do rozruchu, a następnie powoli zamarza cali wzdłuż na pasku ładowania XP, a następnie po 3-6 minut obciążenia pulpicie. Jeśli kliknąć na coś bierze 15-30 + sekund na odpowiedź. Znasz na pewno nie HDD, PSU, RAM, Periphials, bo sprawdzone przy użyciu wszystkich innych komputerów. Nie mogę sprawdzić CPU lub Mobo ponieważ wiem Każdy korzysta z chipsetem AMD. Moje Specyfikacja: Intel e4600 2.2ghz EVGA 650i Ultra (Mobo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| czy pobrać coś na komputerze w domu przyjaciół? albo z sieci, lub z innego komputera? ponieważ jeśli wszystko idzie bardzo powoli, to może być złośliwym, szczególnie jeżeli dzieje się nagle. Jednak nie jest złośliwym deffinatly, spróbuj się przez te dwa tematy, w tej właśnie kolejności, i postępując zgodnie z instrukcjami, miejmy nadzieję, że będzie to sort out.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Absolutnie głupie pytanie: Jakie temperatury był dzień przyniósł je do domu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co, które odnoszą się do czegoś? jeśli było ono przegrzania byłoby ponowne uruchomienie nie będzie super, ale tego nie wolno mówić jak źle maleware problum do mnie
| |||
| |||
| Rok, który jest dlaczego skierowany do tych stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może spróbować sformatować. Lub naprawy instalacji.
|
| |||
| |||
| lub uzyskać zło, które pomogą Ci choć jeśli jej maleware to brzmi jak zły problum |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm going to również skok na wirus / malware / spyware problem.
| |||
| |||
| po prostu nowy wątek na ten temat w sekcji wirusy i zła będzie powiedzieć, co mam myśleć theres jeden sticky nie mówi, że to, co zrobić, aby śledzić i po wszystkie dzienniki w nowym wątku i czekać na zło, które pomogą Ci |