![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač pracoval pokuty priateľa domu, priniesol domov a nastaviť. Teraz je to nefunguje. Trvá večne, ako zaviesť; zamrzne potom pomaly palce spolu na XP ložnej bar, potom po 3-6 minútach zaťaženia môjho desktopu. Ak si kliknete na čokoľvek + trvá 15-30 sekúnd reagovať. Viem určite nie HDD, PSU, RAM, Periphials, pretože som sa kontrolujú všetky pomocou iných počítačov. I can't check CPU alebo MOBO pretože všetci vím používa čipset AMD. Moja Specs: Intel E4600 2.2GHz EVGA 650i Ultra (Mobo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste niečo stiahnuť do svojho počítača na priateľov dom? buď zo siete, alebo z iného počítača? pretože ak je to všetko veľmi pomaly, dalo by sa malware, najmä ak k nemu dochádza náhle. Avšak to nie je deffinatly malware, skúste hľadať cez tieto dve témy v tomto poradí, a postupujte podľa pokynov, dúfajme, že sa bude triediť to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naprosto stupidní otázku: Aký je teplota bola v deň vám priniesli domov?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo by sa, že sa vzťahujú na niečo? ak by bolo prehriatie by reštartovaním nejdu super pomalá, ale to však znie ako zlý maleware problum mi
| |||
| |||
| Áno, to je dôvod, prečo som na tie stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno skúsiť preformátovať. Alebo opravu nainštalovať.
|
| |||
| |||
| alebo so zlom, ktoré vám pomôžu, aj keď je-li jej maleware to znie ako zlý problum |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som tiež chystá skočiť na virus / malware / spyware problém.
| |||
| |||
| Len po zbrusu nové vlákno o tom v sekcii vírusmi a zlom vám povie, čo má robiť i think Theres lepivými tam jeden, ktorý hovorí, čo majú robiť, a z toho, že po všetky záznamy do nové vlákno a čakať na zlo, ktoré vám pomôžu |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Wrong RAM! Mobo Dead? | triathleterob | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2.září 2009 10:38 |
| Pomôžte mi pc odumierať. | Kolečko | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 4. decembra 2008 16:09 |
| CPU / Mobo / Pevný disk Možno Dead? Need Help Please | pa12adox | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 6. novembra 2008 15:11 |
| Hynúce pevné disky, Mobo, Etc | Polkigtry | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 18. január 2008 12:42 |
| Je môj procesor alebo MOBO mŕtvy? | hoangzah | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 3. októbra 2007 08:43 |
| Thread Tools | |
| |